Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Редкостное признание в отношении к "электорату"...

А Вам другие видео под руки не попались, случайно?
    Там, где ребятки в июле месяце 2004 тренируются штурмовать госучереждения, или как организованая колонна этих,(одетых в однообразную форму) уродов марширует к КабМину?

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

може то ви просто кліп свого часу передивилася по центральних каналах, на пісню Кобзона, перероблений у єслі нє будєт гражданской войни?
    так ті кадри що у ньому то або монтаж спецпідбірки
    ах ну і думаю не варто казати що якби в тому славнозвісному 2 турі 2004-го не було 100,7% явки в Донецькій області, і сінячьйо тихо визнало поразку, то нічого б і не сталося

3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А ведь на будущих выборах вы будете на них расчитывать...

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

ось доречі й він, нічого не треба забувати, час розплати для Кучмівсько-Ахмєтовських уродів ще настане
    http://www.youtube.com/watch?v=BCq4ttzlUMk

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Где это можно увидеть?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

На тих п'яних товаришів які кричать ми пабєдім потомушо ми донбасс? Думаю що не буду на них розраховувати, вони, як і всі ці останні 10 років, будуть голосувати за своїх хозяїв

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

на сайті ЦВК
    явка в першому турі + абсолютна к-ть голосів в першому турі
    рахуємо скільки голосів буде на 100%
    дивимося к-ть проголосувавших у 2 турі
    та цифра буде 100.7% від ста процентів виборців 1 туру
    може то 1986 року був бум народжуваності, і народилося додаткових пару сотень тисяч дітей, які в грудні 2004 отримали повноліття і їх записали на вибори?

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Извините, но после этого , я ТАК думаю, что могу посоветовать очень хорошего специалиста.

Простите, я на этом сайте, несмотря на его реконструкции с ноября 2004 года, спросите у админов,
    и не надо меня учить о том позоре, произошедшим тогда, когда непонятные люди за непонятно откуда взявшиеся деньги, захотели просто-напросто скрыть своё криминально прошлое, прийдя к к управлению страной.

Повторять - бесполезно, особенно, для новых посетителей форума.

Останнє редагування: 26 кві 2012
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Прочитайте, может поймёте, другой выход - Я Вас просто игнорирую.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

йдіть на cvk.gov.ua і подивіться на 100.7% явку в донобласті
    так що вся ваша ідеологія це брехня, якій дали копняка в 2004
    і те що Янукович так понабирав колишніх помаранчевих, і веде багато в чому політику попередника лише тому свідчення
    полюбе вибрали кращих чим те кодло яке лізло в 2004 з блакитного боку

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=qFAt-43woGQ

• Подобається Подобається x 2
  11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Пиво больше не пейте.
    Завтра - хуже будет....

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

я не п'ю
    а вам бачу пам'ять відняло, раз забули що відбувалося 2004-го

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет, не забыли. Я - 3 (три) раза голосовал за Ющенку. И теперь - по прошествии лет считаю, что меня бессовестно использовали, посмеиваясь, что я и ТАКие как я -
    С той поры - я следую сказанному Оксаной Забужко - "Тільки не треба мене мобілізовувати. Я між двома покидьками не вибираю. Вибачте, не привчена."

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

якби зараз був другий (чи третій) тур виборів 2004 року, ви б за кого проголосували? Ющенка, Януковича чи проти всіх?

15. Дальневосточник

А разве я как-то неоднозначно написал?

• Подобається Подобається x 2
  16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Стало быть теперь Вы можете вздохнуть спокойно. Срок бессовестного использования Вас и таких как Вы - истёк

17. Щиро бажаю Ющенку та його силі пройти в Раду. Бо інакше там будуть здебільшого політикани та дільці від політики. А з Ющенком на одну патріотичну партію більше буде. Бо сподіваюсь усі пацюки вже втекли.

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Проститите , а кто это - "Ющенку та його силі" ????

19. Spika

Spika Well-Known Member

Все верно. Ошибки нет. Все подтверждено историей.

20. Дальневосточник

Політичний та громадський діяч Дитро Конрчинський написав у своєму Facebook, що не піде на святкування річниці помаранчевої революції, оскільки там не буде Президента України 2005-2010 рр Віктора Ющенка, передає УНН.
    "Завтра наші друзі з Комітету допомоги політв'язням та інші хочуть на Майдані відзначати річницю "помаранчевої революції". Я (і шановний Джангіров ) свого часу багато зробив для цієї події тому обов'язково завітав би з пляшечкою шампанського. Але мені кажуть, що там не буде Ющенка!
    Річниця " помаранчевої революції " без Ющенка - всеодно, що похорон без покійника.
    Якщо він не піде то і я не піду", - написав Корчинський.

а де твій аватар? :)