Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Після цього слід вшанувати порядність нинішньої влади, яка намагається притягнути злодійку до суворої, але справедливої відповідальності. Слід також пояснити хто такі "інші", інакше може скластися враження що маються на увазі чесні представники партії Регіонів.

А взагалі, я вже не перший раз читаю звинувачення, що "Юлька-злодійка". Але чому чесний голубий суд її в "злодійстві" не звинувачує? Може він не має доказів?
    Чому б форумчанам не згадати, що таке громадянський обов"язок і не прийти в Печерський суд зі своїми доказами? Може їх, після покарання злодійки, без черги приймуть в партію Регіонів і навіть влаштують екскурсію по Межигірью?
    А може шановні обвинувачі теж не мають доказів і вміють лише язиками ляпати?

• Подобається Подобається x 9
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

дурні експерти гадають по завданню з АП. Вона ясно сказала-писала директиви сама, це були не директиви кабміну а директиви прем"єрміністра. "Екс-міністр транспорту Йосип Вінський вважає, що суду буде важко з'ясувати, чи були перевищені повноваження прем'єр-міністром Тимошенко.Він нагадав, що тоді Україна була парламентсько-президентською республікою. " В симпатіях до Тимошенко Внського навряд чи можна запідозрити. І багато людей забуває також, що в той час, за тої політичної системи прем"єр мав більше повноважень ніж президент. Навпаки тепер на суді Дубина розкрив факти які до тепер ніхто не знав і про які тільки здогадувалися-Ющенко повністю кришувапв Росукренерго, і всі питання цієї комерційної струцктури вирішувались в кабінеті особисто Ющенка.http://www.pravda.com.ua/articles/2011/08/1/6439113/

• Подобається Подобається x 6
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Але ці руки ніколи не крали...Бо за них крали інші:)))...

Парадокс...Юлька - вороффка...З Хамом все і так зрозуміло... А Рябецебесеньке досі уникає ярлика - "злодій":)...

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно!!!
    Всі сміливі копати мертвого л... (мало не сказав лева :mocking:) пАмаранчового бога!!!

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Віслюка...:haha:

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Радше, в когось на компі стоїть дубовий софт. Не будемо показувати пальцьом...

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

З тієї ж причини, що й Дездемона виходить на кожну наступну виставу живою.
    Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=mexyLS8PLtQ

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

А що, там бракує горлодерів, з єдиним доказом-горлянкою?

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, Дідіо, Тимошенко білішою не стане, як би ви не старалися і який Ющенко би поганим не був! :feminist:

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дещо не зрозуміло. Партія Регіонів організувала це судоподібне видовище, щоб таким чіном підняти Юлін рейтінг?:scratch_one-s_head: Може вони ще від влади хочуть відмовитись? Я вірно зрозумів?
    Не бракує. І всі верещать, що Юля злодійка.:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. levandivka

Ні. Щоб підняти тролінг за Юлю, закривши очі на решту дій влади.
    Собакам теж кидають іноді палицю і дають команду "апорт"...

• Подобається Подобається x 2
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви дійсно так вважаєте? І ще мені цікаво, вас не бентежить повна відсутність будь-якої опозиції в країні?
    http://vokintrop.livejournal.com/
    Таке враження, що дехто у нас теж про це мріє.

• Подобається Подобається x 3
  11. levandivka

Шкода, що відсутня у нас опозиція. Але БЮТ - не опозиція, а канкурєнт.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так опозиція зазвичай і є конкурент владі. Чи нє?

13. levandivka

Про яку країну мова? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=9hScpI3rPJY

Останнє редагування: 2 сер 2011
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Про нашу. Не відходьте від теми. Конкуренція у владі (яка б вона не була) завжди краще за її відсутність. От мене дуже бентежить ця відсутність.
    А у нової, очікуваної вами, та і всіми нами, опозиції, просто банально немає коштів.
    Не хочу а-ля-росія.

15. levandivka

А мене - відсутність царя...
    Бутафорська опозиція шкодить.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Переконувати вас я не буду, бо це марно. Хоча мені б хотілося побачити кілька прикладів бутафорії.
    А взагалі, наступним кроком таких міркувань будуть такі, як у Спіки, який, напустивши на себе загадковості, розповідає про те, що в Америці та Європі все давно керується з одного загадкового центру, а всі опозиції і вибори - театр для плебсу.

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Просто це доводить, що попрі всі ррррреволюції країна(и) тупцювала(и) на місці, тоді як Європа розвивалась

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Цілком слушно - щодо половини виборців, що замість "Остапа Бендера" обрала відвертого громилу з темного лісу.

• Подобається Подобається x 4
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Орки? А, нет, точнее -урки!

19. levandivka

А як можна показати вакуум? Горлодерство видно і чути, мови нема, а практичних дій/результату НЕМАЄ. Як і опозиції.

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

Он плохо кончил (с)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це жарт такий? Я сподівалася на кілька жахливих історій про те, як ЮВТ списала за державний кошт 24 мільярди своїм олігархам, або віддала кусень України сусідній державі за міфічну знижку на газ, що привело до величезних втрат, як вона сплюндрувала Конституцію, вкрала у народа вибори, на всі, які є в країні керівні посади поставила смотрящіх з дніпропетровської хацапєтовки, або ж, як вона за копійки таємно приватизувала держмайно (наприклад, Укртелеком, тощо) невідомим підставним фірмам, або ж як вона душить до повної смерті малий бізнес, чи наприклад, кинула у буцегарню опозицію, чи затикає рота журналістам, свободі слова, та просто викладає свій золотий унітаз діамантами і т.і. Продовжувати? Оце дії, так дії. І ніякого горлодерства, зауважте.
    Нє, горлодерство не аргумент зовсім.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)