Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чомусь Кирєєва не притягають ;)

= = = = =

Цікаво, як пройде маячня брехня від Дубини:
    "При этом, сказал Дубина, на газе, который находился на тот момент в хранилищах Украины, можно было бы продержаться до марта."
    http://www.from-ua.com/news/e6ea63a1bf722.html#45
    А вся Європа до березня була би без газу? Та НАТО закидало би бомбами і Москву, і Київ! Та й сумніваюся дуже, щоби газу вистачило.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аха, ядрьоними. А потім і самі б повісилися.

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цікава стаття про правову базу звинувачення:
    http://facenews.ua/12533/polnomochija-timoshenko-ili-deshevaja-poddelka-ukraini.html
    Я не юрист, але, дійсно, наші можновладці давно чхають на закони. Та й закони ті - :bad:, суцільні протиріччя між ними, а бува і між статтями одного закону.

• Подобається Подобається x 4
  4. Balamut

Balamut Well-Known Member

Стаття поверхнева... на юридичних форумах цю тему розкопали вже значно глибше. Хоча там "не юристам" розібратися ще складніше))

5. Papayans

Papayans Well-Known Member

І де тільки вона таких адвокатів бере?Один не компетентний, другий хворий:

6. Balamut

Заради того, щоб дотягти до осені, адвокати й помруть.... все задля жіночої втіхи :)))

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені особисто навіть не хочеться обговорювати "суди" та "кримінальні справи" над Тимошенко. Все це просто надзвичайно тупі "наїзди" вкрай тупих, жадібних та нахабних злодіїв.

Ось цих.

http://glianec.com/glamur/annu-german-zastukali-pid-monako-u-zamku-kozi-foto.html

Єдиний позитив, який я для себе особисто отримав - це те, що Тимошенко дійсно не замішана навіть в 1\1000 частині того, що їй приписували вороги. А приписували всі смертні гріхи.

"Газові контракти"? Дурня. Ющенко з Єхануровим викинули посередникам мільярди кубів українського газу (Фірташу) - ні-за-що. Їх не "судять". Янукович підписав "Харківські угоди", завдяки яким ЧФ залишився, а "скидка за газ" насправді виявилася не скидкою, а новим державним боргом України... Його не "судять".

Також я впевнився, що вороги та "закляті друзі" Тимошенко не здатні мати й 1\1000 частини тієї мужності та сили, яку має ця жінка. Дай Бог, щоб вона не заплатила здоров"ям за свою боротьбу й постійний аморальний тиск на неї та її родину. Якщо вона збереже здоров"я - то зробить ще багато для того, щоб Україна повернулася на демократичний шлях.

Бо при нинішній владі - кожен з вас - раб. Але деякі вже доросли до холопів. Або все ще мріють про це.

Останнє редагування: 1 сер 2011
    • Подобається Подобається x 7
  8. Balamut

В політиці зазвичай нема місця поняття "добро" та "мораль": тим паче сама Юлія Володимирівна прославилась подвійними стандартами, щоб зараз щось казати про мораль. Вле судять її дійсно по тупому, все це нагадує якесь племя дикунів, де переможець на "виборах" з'їдає переможеного.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага, а ще обікрала Україну, спала з Путіним, тощо. Тому я й не збираюсь все це обговорювати, бо навіщо мати справу з впертою тупістю?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Послухайте, пане Дідіо, при всій повазі... але якщо ми будемо судити чи крала Тимошенко, за принципом, а во той крав більше, то правди ніколи не знайдемо.
    Краще нам розкажіть, чому Юля ховала додатки до угоди, які ніхто не міг прочитати.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Діло в тому що МИ судити ніколи не будемо. Одвічне питання Грибоєдова:
    А судьи кто?
    А судьи кто? — За древностию лет
    К свободной жизни их вражда непримирима,...
    Поют всё песнь одну и ту же, Не замечая об себе:
    Что старее, то хуже.
    Где, укажите нам, отечества отцы,
    Которых мы должны принять за образцы?
    Не эти ли, грабительством богаты?
    Защиту от суда в друзьях нашли, в родстве,
    Великолепные соорудя палаты,

Нічого не нагадує? коли писалось? 1833 рік а так ніби про сьогодні

• Подобається Подобається x 6
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А хто казав, що в Україні існують якісь принципи!? Я - точно не казав.
    Ющенко, президент України, який виламав у себе в грудях яму, бо бив кулаком в груди, запевняючи, що він борець проти корупції - дає згоду на корупційні оборудки. Які коштують Україні 11 мільярдів кубів газу+страшні моральні збитки - бо перша особа держави підтримує цю корупцію.

Потім наступний президент віддає територію України під флот чужої держави за те, щоб Україна мала нові державні борги+моральна шкода, вже не кажучи про матеріальну... А межигірська боротьба з корупцією... Про неї вже давно говорять бабці на лавках в Харківському метро, та сусіди донецьких "забудовників" з клану президента... То в Україні існують "принципи"!? Якось не помітив...

Про "додатки Тимошенко" не розкажу, бо про ніякі додатки не чув. Я також не чув, щоб Тимошенко щось особисто ховала собі в ліфчик чи деінде, де ховають баби на базарі. Або ми станемо базарними бабами, говорячи, що Юлька десь щось ховала, або зрозуміємо, що існують державні секрети, "ховання" яких регламентується законами. Якщо щось не оприлюднювалось - то це означає, що на це були підстави.

Як на мене, Тимошенко має один гріх - вона мала б впровадити нову енергетичну політику, і не зробила цього. Але якщо згадати, що вона керувала в часи кризи, в тому числі політичної - то стане зрозумілим, чому це не було зроблено, і чому цей "гріх" вішати на неї не варто. Адже такої економічної катастрофи, яка сталася, наприклад, в Греції (держборг значно перевищує 100% ВВП - здається 150%, чи що...) чи Іспанії, та інших країн - Україна не має. Завдяки абсолютно вивіреним і правильним діям команди Тимошенко в піковий період кризи. Варто лише порівняти...

Це не означає, що менший держборг України робить її громадян багатшими від мешканців Німеччини, де співвідношення держборг:ВВП більше. Для України це означає дещо інше - в Україні ще є що красти, і тому нинішні так спішать... Ой, спішать...

Щодо моральності та чистоти Тимошенко... Якщо ви зібралися грати в шахмати, а з вами грають в "Чапаєва" - то треба брати шахівницю і бити нею по морді. Вона це робить чудово. :)))

Але вам миліша тема, як "Вана ховала та крала". То поверніться до цієї теми - не відрікайтеся ж бо від свого "вічного".

Останнє редагування: 1 сер 2011
    • Подобається Подобається x 9
  13. Balamut

Справа не стільки в додатках, скільки в тому, що контракт (і контракт реально невігідний) вона підписала, забивши болт на доручення, якій їй були надані, і на думку експертів - того ж Дубіну вона просто примусила поставити підпис.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Хочу сказати таке, - тутешным противсіхам, а по суті помогальщикам Ющенко-Януковичу, нєча дєлать в порівнянні з Генпрокуратурою в придумуванні гріхів для Тимошенчихи. Ну, куди вам, біднягам, до такої машини? А ця машина, шо змогла,-все зробила і робить...
    Так шо угомоніцця, за вас все зроблять донецькі:haha:

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Правильно! маємо справу лише з
    За Юлєчку, і проти.
    Я - "тупо, проти", бо злодійка. (інших там нема)

16. Balamut

При чому тут гріхі? Я принципив не згадую лазаренківське газове минуле - але навіть бігбордів і рекламних роликів за держрахунок більш ніж вистачає, щоб зрозуміти, що овна така само злодійка як і інші. А от менша чи більша це вже питання інше.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мікі, то марна праця щось доводити. Поки "донецькі" не доберуться до Львова, ніхто ні у що не повірить. Всі ми вперті.
    Але дивно, що той факт, що реальну опозицію просто придушили і тепер немає ніякої, якось нікого не турбує. Міні-путінленд у дії.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Увага! Ця адреса несе комп'ютерний вірус...Хтось хоче цю сторінку заблокувати...

20. Balamut

В Аркадія Райкіна вистачає куди більш легендарних фраз :)

P.S. Ображатися - це само по собы дурниця, а з приводу ЮВТ та інших політичних тем це дурниця в кубі :)))

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)