Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та то кому катастрофа, а кому мать родна... і частині з тут присутніх...

• Подобається Подобається x 5
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну нарешті!:good: Приємно читати розумний допис про БЮТ, без брутальщіни і обхаювання.
    Виграти вибори-це ціль будь якої чесної політичної сили. Чесної, бо Ви сами написали що ціль-не фальсифікація результатів.;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Однако!
    Просто фигасе!

• Подобається Подобається x 5
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да, Полковник! Такова суровая правда жизни...

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику,

• Подобається Подобається x 4
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви забули? БулО...
    Після Майдану.
    Тільки перегризлися одразу за "крісла", і загулО. Що з тих років режиму? І накритий пропором порожній сектор у ВР. Забули?

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

А далі що? Знову розвал блоку, зрада, гризня за портфелі у міністерстві?
    Мета політичної партії - реалізувати зміни. Не на кабінетах таблички, як цілить БЮТ, а зміни.

7. Blaberus

Мета політичної партії-отримати владу, щоб мати можливість реалізувати зміни. А що то за зміни-залежить від інтелектуального рівня виборців.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Колєктів! А шо у нас погана пам'ять? Згадаймо, майже зразу, як тіко Ющенко прийшов до влади, він почав довбати Тимошенчиху по тричі на день. Перший раз вона йому відповіла через чотири місяці суцільних знущань. І пішло поїхало... Ця пасічна паскуда абсолютно не займалась президентством, а займалась тіко проізводством гівна на Тимошенко. Усі на Заході отетеріли від такого. ПР, як партії, і яка зразу після Майдану сиділа в глибокій ж..., нічого не треба було робити для свого передвиборчого підйому, за них це по найвищій пробі робив Ющенко. Треба одначе зауважити, що вся команда БЮТ, разом з деякими симпатиками інших партій, нічогісінько не робила, щоби хоч частково унеможливити той потік повсякденного ющенківського лайна... І це дуже важливий факт...

Під моїм керівництвом було в свій час до 400-т чоловік, підземних робітників та ІТР-ців. І я нє понаслишкє знаю, шо б то з мене була за робота, якщо би мій директор драв мене, яко сидорову козу, по тричі на день і цілих п'ять років...

Шо від тої Тимошенко, як прем'єрши, взагалі в тій ситуаціїї можна було чекати? Та на її місці мужики стрілялися, а вона виявилася міцнішою за дядьків...

Якшо її бандюки та їх соратніки до цього часу не залишили, значицця Юлію в формі...
    І тіко вона, тим більш після усіх тих знущань, може їх розчавити і практично і фінансово... Усі інші гриценки, яценюки, томенки...- дешева шпана в порівнянні з нею... І це треба використати на користь Україні. Тіко державі Україна!

Хай Тимошенко зробить оце головне, а далі видно буде... де... хто... і шо...

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Відома, шановний...Але мені також відомо, що в демократичних республіках на виборах змагаються за голоси виборців політичні партії, а на чолі політичної партії обов'язково знаходиться якась популярна особа, що є для виборців і обличчям партії також...А ось випадків, коли політичну партію не очолював ніхто, мені не відомо...;)
    Ось і даремно Ви впевнені, бо мені було дійсно цікаво...Та як же було не цікавитись, коли прийшов після смерті вже всім набридлого Брєжнєва енергійний і жорсткий Андропов? А коли прийшов Горбачов, то, взагалі, настав найцікавіший час;)...
    Пусті слова... Може ще ліхтаря взяти і ходити вдень з запаленим ліхтарем, шукаючі Людину?;)
    Іноді доводиться ходити і строєм, і "в єдіном поривє", бо, на жаль чи на щастя, політична боротьба вимагає організації;)...Броунівський рух в політиці до досягнення цілей не приведе...

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

10. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, мне бы такую потенцию!

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден, але не буду повторюватись, Ющенко зненавидів Тимошенко ще під час інавгурації. Пам"ятаєте народ на майдані кричав Ю л я -Ю л я -його морду аж перекосило зі злості.І все подальше президентство (як Янукович турбується про своє Межигір"я і його облаштування) Ющенко витратив на війну з Юлею. З однієї сторони баклажан, з другої донецькі-вона як затравлений звір кидалась зі сторони в сторону при цьому умудрялась ще й керувати урядом.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

14. Yarema

І прицьому не довести країну до дефолту під час світової кризи...Хоч як синяки не заклинали дефолт, але Юлька їм того не подарувала...

15. levandivka

До того... Ви на інавгурації на його шию не звернули увагу? Там сліди її кігтів були з наради "про посади":)

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Точно-точно. А ще, Вона (їм) курс баксу з 5,2 до 8 зафігачила. Маладдєсь, аднака! Синяки, гади, дістааали облизня...
    Літом 5 000 тисяч бюджетних видатків - штука баксів була, а Вона під кінець року їм, казлам, видала уже обрізану гривню втулила.
    І всім іншим теж втулила. І лікарням, і решті бюджетників "щастя привалило"...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мало дерла. я б йому заразі глотку перегриз -з любими друзями накосячив-я взагалі у всьому його звинувачую-мав майже рік Кучмові повноваження-бджолами і трипільською культурою займався, пам"ятники будував, а Катька на лікарню майбутнього гроші крала.
    Хитруєте, не вона-то був чистий бізнес Ющенка з карманним головою НБУ.

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Цікаве відео
    http://www.youtube.com/watch?v=iwcheMXHcYE&NR=1

17. levandivka

І не тільки Ви. ТАК простіше. :)
    Та ні, в тому році йому тілько "скіпетр" з "державою" залишили, БЮТ повноваження Юлі-прем'єрці відгриз. То вже внукам повідАйте...
    Я фсьо помню, бо друкарям прийшлося на обтяту гривню і тираж книги обтинати. :ireful1:

18. Blaberus

Ой, як цікаво! А про інші місця його тіла Вам нічого не відомо?
    Пропоную Вам наступну загадку:

Назвіть, будь ласка прізвище людини, яка керувала НБУ в означений період:
    1. Тимошенко
    2. Стельмах
    3. Вітренко

До речі, як Ви вважаете, за що Стельмах отримав почесну нагороду героя України?

19. Yarema

Ну, пане, майте ж сором! Згадайте про Стельмаха і про те, хто у нас відповідав за курс гривні, емісію і інше...І згадайте чия це креатура...І кому Стельмах щедро виділяв гроші, коли банки почали лускатись, і куди ті доляри поділись?

20. levandivka

З те саме, що й юліністи намагаються беатифікувати Юлю - за заслуги перед Батьківщиною.
    Тільки Юліна "Батьківщина" в лапках.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Банкірам! Ви здивовані?
    То тільки Юля якщо бере, то для бідних пенсіонерів, та на автівки, куплені через руки БЮТіністів, сільським лікарям з підконтрольних районів.

ЗІ: а про міністра фінансів "чомусь" не згадуєте? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)