Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Посилання, будь ласка.

• Подобається Подобається x 4
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я принцип описал. А обстоятельства у каждого разные и отношение к ним.
    Ну, советская власть ушла, капитализм понимаешь...Безработица, кризисы, инфляция..Сложнее стало, но этого же и хотели, не так ли?
    Я вас кстати еще понимаю. А молодые нет. Они это воспрнимают уже по другому.

Зарплаты и пенсии как вы понимаете повысили без повышения ВВП. За счет крелитов. Теперь надо отдавать и снова кредиты брать, но на отдачу кредитов, повышая налоги...Надо поднимать пенсионный возраст, подняли..Надо было в 2004 думать, когда внешний долг был всего лищь 15 миллиардов долларов при преступной власти..

Я так полагаю, основам макроэкономики и управления надо молодежь учить. То что я описал по обстоятельствам выше в другом посте - это упрощенное описание управленческого подхода (Management). И вы правы - отьстоятельства взаимосвязаны, но сила их влияния разная.

Я не кого не учу. Я излагаю свое мнение. И как бы я сделал. А где я буду лет через 5-10 трудно сказать..И когда следующий кризис наступит не знаю, но он не за горами.

PS. А как каждый форумчанин меня воспринимает - это его личное дело. Как вы понимаете тут на форуме не все украинцы Украины, и вообще не все они этничные украинцы. Это я так для уточнения.

Останнє редагування: 23 лип 2011
    • Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я прекрасно розумію, що таке криза.Але я розумію, що в нормальній державі, криза одинаково б"є по всіх.Чому в Чехії президент ходить на роботу пішки, бо живе недалеко від свого робочого кабінету і ходить без охорони. Чому наш президент став таким собі азіатським баєм-якщо палац то найдорожчий, якщо люстра в кімнату то за 50000 доларів, якщо гвинтокрил то найдорожчий в світі, якщо літак то найдорожчий світі, якщо туалет, то з коштовними каміннями, в такий як умене дома то б не пока...ав? Чи може у нього б не вийшло? Чому він не повинен відчувати кризу? Чому кожен депутат ВР крім неймовірної зарплатні бере ще й 300000гривень матеріальної допомоги? Вони й так небідні.Чому кризу маю тільки я відчувати? Як мені здається за кризу має відповідати той хто її створив. І влада мала б перша паски затягнути.
    Та в принципі я розумію, але ви тільки излагаете, а ми ще й тут живемо, і інколи нам тут більше болить ніж Вам там. Зло бере.СКажіть, щоб робили американці якщо б літр бензину у них коштував так як в Україні? І середня зарплата була така ж як в Україні?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Подивіться декларацію Юлі.
    Як миша церковна...

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені досить декларації Мірошниченка . Гараж площею 150 кв.м.У мене будинок загальною площею 150кв.м це з коридорами, кухнею і т.д.А в нього гараж такий, він там що раллі влаштовує? Тепер про Юлю.Я прекрасно розумію, що вона небідна.Але немає фактів в тих хто її судить, що вона вкрала палаци в держави Україна(типу Межигір"я), бо якби мали то давно б використали. Луценка судять за 140 тисяч гривень.А скільки витратили на дороги до будинків членів уряду ? Все що інкримінують Юлі, це звичайно можливо і порушеня але порушення во благо а не для себе.

• Подобається Подобається x 5
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

Для клану?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

нічо, от от її посадять
    заживем нарешті

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо всіх пенсіонерів України вважати кланом то тоді погоджуюсь, якщо сільських сімейних лікарів , які з роверів пересіли на автомобілі вважати кланом, то тді погоджуюсь.Якщо Ви вважаєте що приватизація державної кмплексу Межигір"я то є благо, то тоді я з Вами не погоджуюсь. Наведіть приклади з Юліної діяльності типу Межигір"я, Сухолуччя, гелікоптерів, чи літаків, ну на крайняк туалетів з коштовним камінням за рахунок платників податків.

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Слід пам'ятати, що Світ існує не на політиці, а особливо не на людській брехні, а на реаліях, котрі існують тому що це є так в данному відрізку часу. Це, як наприклад закони фізичного тяжиння чи термоядерні реакції на сонці - це є, тому що це реальність. Так само і в чинках кожної людини є Правда, так як людина чинила насправді, і є брехня- це те чого Не було. І як би брехлива людська організація не намагалась сплюндрувати Правду, котра є реальність, тому що так було Насправді - ніякими діями, ніякими словами та законами неможливо змінити те що відбувалося на те чого не було. Це так само як неможливо змінити фізичні закони Природи. Тому, така діяльність перекручування Реальності на брехню, нехай хоч Весь Світ і мільярди людських Судів роблять це - всі, хто до цього причетний - отримає те, що називається "побиті власною брехнею". А це буде дуже Зле...

11. levandivka

Може знести допис у Релігійний розділ? В гілку суботня проповідь...

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Йой...
    А пенсіонерів Вона чим ощасливила?
    Розмовляв з одним юліністом:
    -А-а-а! Нашу Юлю посадять!!!!!
    -А чим Вона стала вашою?
    -Як! Вона ж повернула мені Ощадбанкове.
    -Ок, давайте порахуємо...

Вийшло, що з 10 тис. УО "повернула" аж 2. Якщо не помиляюся, з розпискою "більше претензій до ОБ не маю..." (про 8 кровних можна забути)
    То чим Воно від жидівського бізнесу відрізняється? :)

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Я Вам більше скажу...
    Вона й пісяє, за перепрошенням, сидячи. Але причин-дій, щоб вважатися благословенною, я не бачу.
    Наведіть... :)

ЗІ: а газовою принцесою її за бздьож називають? Чи за оборудки? :)))

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мене або не зрозуміли. або вдали що незрозуміли. Я говорив про так звані її злочини, які їй шиють ось уже рік.Я мав на увазі "злочин" про використання кіотських грошей на пенсії пенсіонерам. Замітьте не на коштовне каміння для унітазу,не на люстру у власну спальню, а на пенсію пенсіонерам, і замітьте, це було тільки запозичення, тому що гроші були невдовзі повернуті.
    Ревнощі до тих ощадбанківських грошей були як у Ющенка так і у Януковича, не розумію, чому вони у Вас:) Звісно, що це був піар-хід і вона використала його першою.Тому у них так заскребтало в паху-чому не вони. Звісно, що та 1000грн нічого не вирішувала, але для деяких пенсіонерів це було як знахідка. МИ всі прекрасно розуміємо, що ті гроші, які були в ощадбанку назавжди зникли для наших людей, розпалася держава і пропали ті папірці.І ніхто ніколи їх не верне. Та 1000 то була спроба хоч якось полегшити важкість втрати для найбідніших верств населення.Ясно що то був піар але ті гроші вона не собі забрала а людям віддала тому я в цьому не бачу злочину, і тим вона ліпша як від Ющенка так і від Януковича, який тратить державні гроші на себе і свою сім"ю.
    Як вона пісяє я знаю, як і всі жінки:), але це мене мало цікавить, як і мало цікавить, як вона в Європі продавала російський газ, то її бізнес, мене цікавить, щоб вона не крала від мене і брала собі.А благословенних політиків у світі я не знаю, всі політики йдуть у владу з корисливих цілей, просто цілі бувають різні (у когось ціль красиве життя у когось слава, а в когось добра пам"ять) і методи теж-один краде все собі і собі, а інший бере собі і також ділить народу, більше ніж той перший. От мені більше подобається другий.:)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Blaberus

Дякую! Нарешті хтось сформулював її провину. А я вже думав, що Юля винна лише в том, що виплачувала пенсії пенсіонерам, які потім голосували за Януковича, або проти всіх, що Януковичу теж було до вподоби.

До речі, навіть у балакучого судді не вистачіло розуму, щоб бодай щось на неї навісити.
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/22/6414283/

14. levandivka

Перед виборами? І шо, не пришили? Бо мені часу на ті циркові шоу шкода.

У мене "ревнощі" до піару порожнього. Не люблю, коли дурять прилюдно.

Льоня-космос з передвиборчою гречкою Вам подобається?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Не було команди. Шоу мусить продовжуватися, щоб люди саме цим голову собі забивали.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дурить той хто обіццяє покращення життя вже сьогодні для всіх а робить тільки для себе, а по 1000грн все ж багато людей дістали, і швидкі пішли не в Межигір"я, а в конкретні села.
    Мені особисто Льоня Космос не дуже подобається, але Ви думаєте він дурніший за гаранта? Він хоч сам книгу написав;) Я ще раз повторюю, я не кажу що хтось Бог а хтось чорт, я завжди порівнюю є А і є Б, і якщо більше нема нікого я обираю хоч трішки але кращого.
    НЕ можуть пришити, бо нічого.Знаєте, всі б аплодували гаранту в одному випадку-нехай би виступив по ТБ і сказав, так і так, ходять інсинуації відносно Межигір"я, я віддаю його державі, у мене достатньо грошей щоб купити собі в Києві квартиру, я об"являю війну корупції, і починаю з найближчого оточення і т.д . Його рейтинг би виріс шалено. Але на жаль він цього не робить і любі арешти корупціонерів виглядають як боротьба з конкурентами по бізнесу, от і все і ніхто йому не вірить.

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Якщо це Ваша власна думка, то пан певно ставить себе незрівнянно вище тих громадян України, а їх як мінімум пів України, тобто це все ті, хто віддав свої голоси на виборах за кандидата в президенти Юлію Володимирівну Тимошенко, майже та ж сама кількість як і за нинішнього діючого президента. Всім відомо, що не вистачило тілько декілька відсотків на користь Тимошенко, навіть по цим сумнівним даним ЦВК. Тобто, Ви вважаєте що всі ці громадяни, котрі віддали свої голоси за Тимошенко - тепер собі забивають голови " розважаючись цікавим шоу під назвою "Суд над Ю.В. Тимошенко - вашого кандитата в президенти України". По Вашому, ці громадяни сприймають це як Шоу? По Вашому "вони забивають собі голову", розважаються? Так? А може дивлячись ТАКЕ - їм якраз не до сміху?

Чи може Ви важаєте що за Тимошенко віддали свої голоси тілько бовдури, дебіли та злодюги, на думку котрих вважати не варто?

17. BLACKER

BLACKER Well-Known Member

Юля...Це вже не показник. І діло не в тому чи посадять чи ні. Питання стоїть: засудять чи ні. Її можуть не посадити, але у випадку, якщо її визнають винною, рейтинги впадуть дуже до низу.
    Партії потрібен новий ефективний лідер, який більше б думав про народ. Моя порада БЮТу: змініть пункт 3.6 у свому статуті, бо ніхто не має права зобов'язати людину голосувати за те, а не за інше. Чи не так? Але це тільки початок. Йдемо далі.
    Наша амбітна лідер продає "Криворіжсталь" за 24 млрд гривень. Як на мою думку, то абсурдно продавати найбільше підприємство гірничо - металургійного комплексу України (частка якого на ринку металопродукції сягає 20 відсотків). Доречі рентабельність підприємства за 2004 рік сягала 29%.
    Юлія Володимирівна видає ще один крок вперед: це її обіцянка як Прем"єр - міністра забезпечити 5800 сімей безкоштовними квартирами. Як відомо, цю програму на 70% не виконали. В результаті провалена програма безкоштовного розподілу житла вкотре засвідчила виключно передвиборчий характер роботи Уряду Тимошенко за рахунок коштів платників податків. Нюансів багато і всі б"ють по рейтингу по різному.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто визнає? Якщо я завтра Вас визнаю винним Ваші друзі перестануть Вас поважати?В Україні немає на даний час судової влади.А дії окремих самозванців, які себе називають суддями не є легітимними. Її рейтинги впадуть, тоді коли вона здасться і прогнеться перед системою
    Ви таких де бачили? У нас поки що немає національної еліти, так що поки що кожен з партійних босів думає спочатку про себе а потім, якщо в нього ще залишається ще трохи думки на інше-він думає, як зробити так, щоб народ повірив що він думає про нього. Просто серед цього мотлоху треба відзнайти хоч трохи поряднішого за інших.
    Так недобре що в БЮТі тільки один лідер, це знають вони самі і це їх турбує.Добре хоча б, що вони своїх лідерів не відстрілюють на полюванні.
    Людину так, а у кожній партії є партійна дисципліна.Якщо Вам не важко знайдіть визначення партії. Якщо Вам не подобається лінія партії виходіть з неї, вступайте в ту яка вам подобається або будьте безпартійним.Якщо Ви використали партію, щоб стати депутатом, а потім перебігаєте в іншу партію, або голосуєте не так, як вирішили члени фракції на засіданні фракції-то Ви маєте положити на стіл депутатський мандат, бо люди голосували за програму партії, і Вас як частину цієї партії
    Юначе вчіть історію.Не Юлія продала Криворіжсталь, її грабанули до неї, грабанули майже безоплатно, чи за мізерну платню, вона тільки захотіла показати і показала, що такі об"єкти можна продати по найбільш вигідній для держави ціні, а рішення про приватизацію цих об"єктів приймала Верховна Рада.
    Ви краще скажіть скільки кроків назустріч людям зробив не якийсь там прем"єр а цілий Президент України, і покращили вже сьогодні життя скількох українців в результаті роботи діючого Гаранта.

PS.Якщо Вам не важко, знайдіть мені обіццянки ЮТ перед назначенням на посаду прем"єра обіццянку про забезпечення 5800 квартир безоплатно.Дайте посилання.

19. Blaberus

"Криворіжсталь" продали при Єханурові.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить.
    Евангелие от Матфея (гл. 7, ст. 1-2)
    http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/10730.phtml

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)