Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Причім тут Юля.Мова не про Юлю, а про організацію процесу-адже все шито білими нитками.
    PS.Зверніть увагу на зсилку яку я дав. це не я писав, це цитати Портнікова.

• Подобається Подобається x 2
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ціль судоподібної вистави навколо Тимошенко зрозуміла для будь якої розумної людини.
    http://www.epochtimes.com.ua/ru/ukraine/politics/freedom-house-i-atlanticheskij-sovet-ukazali-na-trevozhnye-tendencii-v-ukraine-t24568.html
    Навіть язиката Герман не змогла знайти гідну відповідь.
    http://minprom.ua/news/72325.html

• Подобається Подобається x 4
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я тут согласен с Левандивкой, что все они одним миром шиты. тут без разницы. Да и пока не сделать ничего.

Второй раз попробую более раскрыто написать, то что выше написал.. Снизу доверху.

Вот представим, что я с Левандивкой или Smeet на одной площадке в подъезде живу. Ну и как мы будем нашу повседневную жизнь облагораживать ? А никак..Если утром он мне будет говорить «оккупант», а я ему в ответ «бандеровец», то толку не будет. Или по прошлому спорить, или по языку. И пока кто-то не победит, никакого общения...

Но по сути-то, по большому одно и тоже нужно. Эти-то там в Киве далеко, чего их обсуждать ? Там где живем можно поменять только или попытаться. Подъезд в порядок привести, детскую площадку отремонтировать, наркоманов придавить, детей со школы встречать, вечером, ну немного по улице совместно пройти...Ну там по мелкому, но заметно будет. И вовлекать нормальных людей. Ну большинство их. И эти мелкие достижимые цели, несмотря на разногласия можно же решить...

Но иногда я думаю, что многие, только и думают, чтоб туда выскочить и то же грабить, и просто обижены, что не у корыта. Отсюда и примусить, примусить и примусить. Не надо ни кого примусивать, надо самим что-то попробовать сделать и там где можно сделать.

Есил б остался, наверное с этого бы и начал. Чего дома сидеть все время и на форуме Юльку обсуждать или Януковича. И не прошлое менять, а то что рядом, то что можно поменять

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте я підпишусь під кожним Вашим словом. Я за те, щоб ми наводили порядок в свому власному домі. Я десь викладав фотки свого дому і форумляни, хто на них дивився, бачили, що у мене в омі і в дворі порядок.Але наше життя нашим домом не закінчується. Крім дому є робота. Без неї ми не можемо заробляти грошей, щоб відповідно робити свій дім затишним і своє життя комфортним.Сама робота від нас не залежить, оскільки держава вирішує скільки я повинен заробляти грошей, і скільки моїх грошей піде на податки, щоб існувала сама держава.Але мої гроші йдуть не на існування держави, а на люстри в 50000доларів, на гвинтокрили, найдорожчі в світі, на туалети з коштовним камінням. Я не хочу це все оплачувати.Чому я за власний рахунок вивчивши для держави Україна двохз спеціалістів, повинен для них шукати роботу за кордоном, чому держава така дурна і їй не потрібні молоді, повні сил і енергії люди, які вчившись 8-9 років без хабаря не можуть знайти роботу на батьківщині? Ви скажете, щоб я лікар, людина яка дістає зарплатню з бюджету в (1200грн в місяць у свої 52 роки) відкривав приватний бізнес і заробляв гроші сам. Я не проти, хоч завтра. Але я не хочу платити тисячі доларів хабарів за довідки від СЕС, пожарників, міськради, тим хто видає ліцензії, чиновникам від медицини, чиновникам з міністерства(попробуйте здати документи на ліцензію в міністерстві-не дістанете ніколи-кожен міністр при міністерстві створив фірму в якій працює його дочка або син і тільки вони мають право заносити в міністерство документи на лоіцензію).Мій знайомий хотів в Україні відкрити фірму, яка б дала роботу трьом сотням людей.Замміністра сказав йому прямо-я не маю нічого проти але мій підпис коштує 100000 доларів. Ось так.Як би я не хотів платити державі податки а не діставати від держави зарплату я не зможу, бо хабарі принципово давати не хочу.Так що як би я не хотів, але без впливу на мене держави, з усіма її викривленими методами впливу я навести порядок не зможу.

• Подобається Подобається x 8
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте...
    Купа правильних фраз. можна дописати, що 2х2=4, але...
    Юля тут коким боком?
    Її "уряд" був не менш "прафєсіАНАЛьним". Дії спрямовані на обдирайлівку і дерибан.
    То про що мова?

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Если честно,то создаётся впечатление,что на последних выборах Президента Украины выбора,как такого,и не было?Поправьте меня,если я не прав

• Подобається Подобається x 1
  7. Полковник

Полковник миється в бані

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как я вижу....И как в принципе стараюсь действовать, моя философия....НЕт не идеальная. Со своими удачами и неудачами, черными серыми и светлыми полосами и цветными в крапинку.
    Мухи отдельно, котлеты отдельно.
    1. По мухам, ну т.е. по месту проживания. По-моему у нас нет разногласий и можно пожать друг другу руки. Несмотря на явные с вами разногласия.

2. По работе. Вы все правильно описали, есть три типа обстоятельств:
    а) не зависящие от вас, но их надо знать и понимать.
    б)Частично зависящие от вас, как получение лицензии, но сопряженные с трудностями, может финансовыми расходами и может некоторой легкостью в соблюдении моральных норм и этики (некоторые могут урвать удругого и станоятся побогаче, лругие не могут, им надо умом, если есть....)
    с) Полностью зависящие от вас - повышение квалификации, ну и так далее.

По а). Как примеры.
    I. Да вы знаете, на что ваши налоги может идут. Вам это не нравится. Может и идут на унитазы из драгоценного камня (Я думаю это очередная утка, но бог с ним.) Можно сколько угодно колотиться над этим, тратить силы, энергию, но толк то какой? Можно бесконечно спорить кто лучше Тимошенко, Янукович или Ющенко, но они с вами соприкосновения не имеют, а имеют к вам отношение только местные чиновники, которые не так часто меняются.
    II. А вот законы, налоговые и так далее, которые возможно будут регулировать вашу деятельность,в зависимости от выбранного вами пути (а их может быть несколько как и возможных вариаций) знать надо. Риск, что они меняются. Но лучше знать и знать хорошо. Они непосредственно на вас будут влиять. Но вы их скорее всего не поменяете.

б) . Сколько времени, сколько денег, сколько моральных издержек во взаимодействии с чиновниками ? Надо посмотреть варианты.

с) Чисто зависящие от вас, от образования, наличия денег, субъективных возможностей, поддержки семьи, желание/нежелание рискнуть и т.д.

И потом бац и приняли решение, что делать или что не делать. А люди с силу разности в похожих условиях принимают разные решения. Потом правда оказывается, что не совсем то как вам казалось, но знаете ? Это ваше решение с учетом знания тех обстоятельств, на тот момент когда вы принимали решение, которые я попытался классифицировать выше.

А все зависит в основном от вас. Даже если вы не учли чего-то и не знали...Но это вы не учли и вы не узнали....И риски возможные не посмотрели. И прошлое и прошлое решение не поменяешь.

И знаете, если вы все наложите, то окажется, что Янукович, Тимошенко или Ющенко...не влияют на вашу жизнь и вещают только из ящика. И вы на них никакого вляния не оказываете, за исключением одного раза при голосовании. Но если ыв их воспринимаете, то это мешает вам и другим нормальным людям объединяться, чтоб свой дом хотя бы чище сделать...

• Подобається Подобається x 3
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як це яким. Якби Юля у владі тратила стільки бюджетних грошей на себе, скільки їх тратить нині діючий президент, то її не те щоб посадили-закопали б уже давно.
    Якраз про це і мова.Я не кажу що вона безгрішна, я кажу, що вона була б набагато кращим для України Президентом за нині діючого.
    На жаль всі ці обставини пов"язані між собою.Навіть ту яка , як Ви кажете повністю залежить від мене , від мене не зовсім залежить. Ви знаєте, скільки тепер в Україні коштують дводенні курси підвищення кваліфікації? Ні не ті, місячні, організовані державними організаціями, які нічого не дають, і на які ніхто не їздить-платять 150-200 доларів, і їм дають папірець про проходження курсів, тому що без них не пройдеш атестацію, і не зможеш працювати. Я маю на увазі курси, які серйозно щось навчають.Так от за дводенні курси треба виложити мінімум 500-600 євро(про ціни в гривнях навіть і не кажуть) Тобто лікар зі своєю зарплатою в 1200грн в місяць, має півроку не їсти і не пити а збирати гроші на курси. Знаєте як їздять на курси лікарі в обласних центрах (це заввідділення і не нижче-безкоштовно-за рахунок фармкомпаній -але це безкоштовно виходить боком пацієнтам, бо якщо тобі фармкомпанія заплатила за 7-8 днів курсів і комфортного проживання в п"ятизірковому готелі в Празі, чи в Будапешті-ти зобов"язаний роками назначати тільки їхні ліки, а не ті що лічать)
    http://ostro.org/news/article-213512/

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Якщо чесно, то я особисто не відчув ні одного ні іншого.Зарплату на підвищили при Юлі, навіть виділялись гроші, на медзабезпечення, чого не було ніколи при інших прем"єрах.Тепер кожен день як на вулкані-не знаєш, що буде завтра. Ніякої впевненості в завтрашньому дні-а це для основної маси народу найгірше. Пам"ятаєте дитячу загадку з серії тих котрі задавали в піонерських таборах.-Що передавало радіо 12 квітня 1961 року об 11 годині ранку? Всі зразуж починали говорити про Гагаріна. А відповідь була до банального проста-виробничу гімнастику. Ви вловили мою думку-більшості народу в любій державі, до фені заводи, теплоходи, яхти Багами і Канари. Людям хочеться бути впевненим що рівно через 10 років 22 чевня о 9 ранку він буде йти на роботу, і після роботи зайде в магазин і купить собі продуктів, і буде мати за що їх купити. Так от тепер цього немає.Я не знаю, що буде завтра, тому своїм дітям кажу(як мені не болісно це казати) тікайте з цієї держави куди можете, тікайте в стабільну більш-менш державу, бо тут нічого вам не світить.І я дуже шкодую, що повірив і залишився, а то сидів би собі як Чорнобилець в штатах і поради роздавав -вчив українців як їм жити....з Януковичем.

• Подобається Подобається x 6
  10. серега-очкарик

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Дві павучихи.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погоджуюсь, щось було а чогось не було."От добра добра не ищут" "Если звезды зажигают, значит это кому-то надо"Раз була перебудова, значить жити так як жили далі неможна було. Згадайте кілометрові черги, вгодовані торгові працівники з захмарним апломбом, зав бази з посадою як в прем"єр міністра. Міста з категоріями постачання, для того щоб попробувати що таке апельсини треба було в Москву поїхати. Газ викачаний з Дашави на Москву задаром і відповідно з Сибіру в Дашаву за 450 доларів.Багато чого можна нагадати якщо розпочати згадувати.Але навіщо. У Вас зараз теж стабільно, все добре, всі багаті, всі всім задоволені, а якщо хтось незадоволений то він тут:Кладбище. Дождь. Все мокнут. А я лежу в уютном теплом ящике.
    Тут чисто жіноче. Ви ж знаєте, що є такі жінки які ненавидять інших жінок(як суперниць-колеги по роботі, свекруха- невістка) і це у них на рівні підсвідомості. А є (і на нашому форумі) чоловіки, які бояться як вогню жінок у владі, вважаючи це посяганням на їхнє чоловіче самолюбство;):):)

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я розумію так,- якщо є в українському політикумі людина, яку регіонали (разом зі своїми ющенками-противсіхами) нещадно довбають сьомий рік підряд, значить ця людина не куплена бандюками, як це вони зробили з бригадой Юща, значить ця людина їм смертельно небезпечна, значить на цю людину можна ставити ще й тому, що іншої просто нема...

16. Papayans

Papayans Well-Known Member

як відмітив один постійний відвідувач:
    а є і інша думка на предмет подій:

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Більш смердючішої вигрібної ями, як версії я в світі не бачив. А Українська правда найсолідніше інтернет видання в Україні-це світ визнав. Правда може в Changу цього не знають.

• Подобається Подобається x 8
  19. серега-очкарик

• Подобається Подобається x 1
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не розумію, що в тому дописі Вам не зрозуміло? Я наприклад зрозумів все і сприймаю його нормально.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)