Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Пока люди не поймут, что за них никто ничего не сделает и не начнут объелинятся, чтобы сделать свой дом, улицу, квартал, район, город, область страну лучше и безопаснее для детей - кто-то ими будет манипулировать.

Так что снизу доверху с малых достижимыхпроблем к большим.

• Подобається Подобається x 5
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Обов'язково. Почитайте історію, жодна епохальна подія не відбулася без лідера.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Читав. 1 раз.
    Тому й пишу.
    Лідера в чому? В кандидатстві на крісло, чи лідера у проведенні конкретних дій, лідера ІДЕЇ?
    БЮТ ідеями не запарюється. Їх тільки крісла біля бюджетного корита цікавлять.

В політиці об'єднання проводиться навколо ідеї, пакету змін. У секті - навколо ідола.

Останнє редагування: 21 лип 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

ПАогоджуюсь але ми є такі які ми є і що ж пропонуєте чекати 40 років, доти ПРдони все вкрадуть і введуть рабство в Україні.
    Почекайте, почекайте, Ви вірите, що Ви ще того комунізму застанете? Я вже не вірю

• Подобається Подобається x 4
  5. levandivka

Навпаки: пропоную не займатися політичним ідолопоклонством ВЖЕ, не марнуючи часу.

• Подобається Подобається x 2
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Мало. Перечитайте ще раз про Робесп'єра, Кромвеля, Наполеона, Цезаря. На зламі історії від лідера залежить, яким шляхом піде країна. А якщо лідера нема (така Ваша пропозиція, бо - Противсіх?), то нація ЗНИКАЄ з історії.

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы чего о кровавых временах скучаете ?

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

Москалі замучили...

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та діло не в москалях а в реаліях. І я і Ви прекрасно розумієте, що нема порядних лідерів. вони є непорядні і дуже непорядні. А є і реалії. народ це ( вибачайте за порівняння) стадо і він скоріш піде за вожаком, ніж сам щось зробить.А ще з позицією-моя хата скраю.... Тільки купа мала, тільки якщо хтось дуже покличе, а ще й сусід посоромить-тоді можна витягти нашого обивателя на якісь виняткові міри.Подивіться навкруги-коли когось з наших співробітників на роботі починають доставати-скільки є таких людей, що виступлять проти начальника-одиниці. Інші підуть зичити гроші і нести хабаря, щоб не чіпав. Отож, при відсутності хоч би якого лідера, який би піднімав на боротьбу і закликав народ накінець розпочати відстоювати свої права, наш народ просто скисне і піддасться під любе керівництво, навіть якщо знову введуть панщину.Я так вважаю. Можливо я і неправий, але це моя думка. Отож незважаючи на те, що можливо в Юлі є свої гріхи(в кого їх немає) вона потрібна, бо вона в собі має той стрижень, який кличе людей на барикади і вони за нею йдуть. Ось це у неї основне, а не економічні знання і теорія економіки. Вона вміє впливати на маси. Таких людей обмаль.

10. levandivka

Який йолоп-лідер буде гнати стало проти лідерської вигоди "доїти-різати" і на боротьбу з пастухом? Можуть тільки в інше стадо переманювати.
    Ви про що? :)

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

КУДИ!?
    Куди йдуть, барани..? Затоптати актуального пастуха, щоб Вона потім спокійно стригла? А навіщо воно вівцям? В овець доля проста: пострижуть, подоять заріжуть.

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Народ скис, здався і вже на панщіні.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Той що сам хоче стати пастухом.:)
    Так у всьому світі- ідуть і топчуть пастухів, поки пастухи не зрозуміють, що треба розумно стадом керувати, не лише все собі, а й стаду треба трохи сінця підкинути. бо....затопчуть

13. levandivka

То й отримаєм(/-ли) зубастішого пастуха.

не зовсім так.
    У цілому світі пастуха женуть, якщо зле справується. а у нас - лише мекають-бекають в себе на кухні.
    нема необхідності "розумно стадом". і так норматільно їм.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

будем міняти доки не отримаєм такого як треба
    Що Ви пропонуєте, мене це теж не влаштовує, але іншого виходу, як зняття одного пастуха іншим за допомогою народу я не бачу, все ж ліпше ніж нічого.Її зараз хочуть засудити за якісь міфічні проступки,які вона робила (можемо так думати )не для себе, а якщо і вона на тому щось мала, то і люди щось від того мали, я маю на увазі ті швидкі допомоги, на яких їздять лікарі по селах-в нашому районі всі 5 машин функціонують нормально і спитайте в тих лікарів, котрі їздять на виклики до хворих, чи вони сердиті на Тимошенко за ці машини.Чи спитайте тих пенсіонерів, які вчасно дістали пенсію, з грошей які вона позичила з кіотських грошей-адже ж гроші вернули? Чи спитайте в споживачів в Європі, до котрих пішов газ 4 січня того року коли Росія його перекрила.Так , можливо контракт був невигідний для України, але не для України-для 10 сімей які могли б той газ весь викупити, народу України хватало свого газу і той контракт на ціни для населення не вплинув.А теперішня влада здавши Крим Росії, підвищила ціни як на російський так і на український газ, та ще й на українську електрику.То яка влада мені особисто краща, та котра ціни не піднімала, чи та котра піднімає ціни щоденно і щоночно, самі будують восьмирядні дороги до своїх будинків, будують клозети з коштовного каміння, вертолітні злітні смуги, і найдорожчі в світі гелікоптери. Якщо порахувати гроші, які ця влада використала особисто для себе, з моїх і Ваших податків, то вона заслуговує не суду, а розстрілу на місці без суду і слідства. Вловлюєте різницю "злочини" Юлі, які вона робила для того, щоб комусь жилось хоч трохи краще і злочини теперішньої влади, котра краде гроші особисто для себе.От Вам і різниця між пастухами.Я за те, щоб пастух піднімав людей, якщо вони стадо і не здатні самі піднятися-все таки це якийсь вихід.

15. Gron

Gron тафгай

Перепрошую, а "актуальний", це хто?
    І чому
    якщо мовити Вашим ( улюбленим Езопом), може краще вовки(бо власно мені бараном та в стаді, якось зле), тоді не пастух, а вожак, нє?

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А я ведь был прав насчет Королевской.

Но дерьмо - дерьма не вкуснее.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зовсім. Королевська і молода і гарна і розумна але...... за нею натовп не піде.

• Подобається Подобається x 3
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це не криза. Це крах У розпал літніх відпусток Микола Янович Азаров лякає міністрів і співвітчизників світовою економічною кризою і небезпечними рішеннями, до яких наближаються Сполучені Штати Америки і Європейський Союз.В перекладі з чиновницької мови це означає, що саме світовими проблемами будуть пояснювати Азаров і компанія прийдешні економічні проблеми країни. в тому, що криза буде, я не сумніваюся. Але не світова. Криза, як і минулого разу, буде насамперед українським. І обумовлений він наступними причинами:
    1. Стійка нездатність - і небажання - чинного президента виконувати свої обов'язки. Віктор Янукович зосереджений виключно на власному - і сімейному - облаштуванні у завойованій ним країні, на всіх цих Межигір'ях, вертольотах та іншій лабуді. І поводиться як типовий африканський президент 60-х-70-х років минулого століття, просто не має часу на державні справи в клопотах про мисливських будинках і унітазах з діамантами.
    2. Некомпетентність уряду і його невміння відповідати на виклики нового часу.
    3. Тотальна корумпованість влади. Якщо скромний чиновник Волга, далекий від «справжніх» олігархів і «справжніх» грошей, бере по пів-лимона, то скільки беруть інші?
    4. Сировинний характер бюджетоутворюючих галузей економіки, що робить Україну цілковито залежить від світової кон'юнктури
    5. Погіршення відносин із Заходом через авторитарних тенденцій у політиці, перш за все із-за процесу над Тимошенко. У цій ситуації кредитування країни під великим питанням, а грошей в уряду немає.

і т.д.http://lb.ua/news/2011/07/21/107118_Eto_ne_krizis_Eto_krah.html

• Подобається Подобається x 6
  20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Извините,вы всерьёз верите,что Западу есть дело до Юли?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)