Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Коли вилізе, тоді і алярмуватимемо;)...

• Подобається Подобається x 4
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Рекомендую:
    Чем закончится суд над Тимошенко
    "Скандальный процесс напоминает игру с огнем: на кону не только рейтинг Партии Регионов, но и судьба страны в мировой политике"
    http://facenews.ua/10700/chem-zakonchitsja-sud-nad-timoshenko.html

"Президенту України Віктору Януковичу Від трьох американських друзів України...
    Її справа стала приводом для розгляду міжнародним співтовариством як брутальне порушення законодавства з метою переслідування головних політичних опонентів.
    І це не єдиний привід до занепокоєння. Міністр внутрішніх справ уряду Тимошенко Юрій Луценко перебуває за гратами з грудня минулого року. Він також став жертвою підозрілої підвищеної активності прокуратури...
    Девід Кремер, Деймон Вілсон, Роберт Нурік"
    http://facenews.ua/10791/janukovich-sam-sebe-kopaet-jamu.html

• Подобається Подобається x 6
  3. Papayans

Papayans Well-Known Member

А Президент ПАРЕ Мевлют Чавушоглу має іншу думку

• Подобається Подобається x 2
  4. аксакал

Нехай спочатку сам визнає злочини младотурків стосовно вірменів, греків тощо

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І привселюдно покається, сцуко такоє :)))

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

От тому й не приймає Європа до себе Туреччину. Турок він і є турок. Бо азіат.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Financial Times сравнила Тимошенко с Ходорковским

Газета "Financial Times" сравнивает уголовное преследование экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко с российским «делом ЮКОСа», - пишет «Фокус».

Издание отмечает, что Президента Украины Виктора Януковича справедливо обвиняли в создании системы «Путин-light».

«Как и в России, в украинском бизнесе и политике мало чисто белого, превалируют разные оттенки серого цвета. Поэтому уголовное преследование Тимошенко, как и Ходорковского, напоминает избирательное применение правосудия и политическую попытку нейтрализовать противника», - отмечает газета.

Financial Times напоминает, что в отличие от Москвы на Киев европейцы могут оказать воздействие: «Киев ясно дал понять, что хочет и нуждается в соглашении с ЕС, назвав «стратегическим выбором» более тесную европейскую интеграцию Украины. Это дает Брюсселю власть, которую он должен использовать - приостановить переговоры, если преследование Тимошенко продолжится. Торговые привилегии должны быть увязаны с исповедуемыми ценностями. Тем более, что ценности, проявившиеся в данном деле, далеки от тех, которых требует ЕС».

http://ostro.org/news/article-214273/

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Затримали. Чі надовго?
    Певно, його не будуть мордувати як Луценко.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

С чего Вы взяли что очки юлины? Где логотип?

• Подобається Подобається x 6
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне дали хабаря

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Є ще більш злодійкувате нутро, котре вже лізе проти всіх думаючих тварин. Найліпше регоче той, хто регоче гучніше за інших.

• Подобається Подобається x 1
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Або ЮВТ і його обциганила...

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якби так, то він би її підтримав, а так не її, отож обциганив його хтось інший. А сьогодні нас всіх обциганив прем"єр, сказавши що якщо вам буде жити фігово, то винувата в цьому буде криза, забувши сказати про мільярдні витрати не вертольоти, літаки, туалети і вертолітні майданчики.http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/20/6405659/
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/13/6382770/
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/20/6405161/

• Подобається Подобається x 5
  12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Профукали все на майдане. А сейчас платите налоги...Единственный путь - уйти на пенсию.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Чорнобилець. Ви пропонуєте всім людям України йти на пенсію? Але я ще не хоячу, хоча події з кожним днем розвиваються так, що напевне через місяць-другий прийдеться.Як всі підуть на пенсію, то з яких грошей будуть нужники в Межигір"ї будувати з коштовного каміння по 600000доларів.Чи вертолітнізщлітні смуги? А може просто тих хто цігроші від народу тирить-на пенсію відправити? А то натирили грошей а тепер Азаров джвиндить, що якщо вам стане фігово жити то винувата криза.Я б йог я...я в тиски затиснув то він згадав би кожну копійку.

• Подобається Подобається x 8
  14. levandivka

Хороша думка. Але народ воліє "боротися" за Юлю, замість боротьби за своє життя.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Що робиться для реального затискання?

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Как что?! Активное "тыцкание" по клавиатуре

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Я что-то путаю,поправьте если что,но у меня такое впечатление , что Юля активно в политику стала играть,когда ей реальный срок светил при Кучме,нет?

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви бачите сліди цієї боротьби? Я ні. А те що виступають за Юлю-Ви особисто знаєте ще таку людину, яка б оособлювала собою боротьбу проти існуючого режиму? Я не знаю і не чув,поки що єдиний загальноукраїнський проект-Юля.Отож її і підтримують.Хіба Ви не знаєте наш народ-(свисни Марку-ти дурніший) тобто хай хтось там бореться, а я якось ззаду чи збоку, а коли переможе-я перший прапор понесу. Отож і ховаються за широкі Юлині плечі.З"явиться якийсь другий розкручений прапор підуть за ним. А щоб самим-зась. А так двоє людей "ображених" режимом-Луценко і Юля. Луценко трохи напартачив будучи міністром, то за нього так собі, на Юлю так нічого серйозного і не нарили, та й вона трибун іще той, отож звісно стоїть в ієрархічній драбині вище Луценка-тому і резонанс вищий.А на рахунок боротися за своє життя-українці придумали беспрограшну таблетку-втікнути за кордон, тай жити спокійно.
    А Ви перебачте за звідання як у Вечірньому кварталі тицькаєте по фортепіано не пальцем?о_О;):)

• Подобається Подобається x 5
  17. levandivka

З яких пір Юля бореться проти режиму? Вона бореться за перемогу свого клану, в складі режиму.

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Знаю я "наш народ".
    І знаю, що досі у нього працює мозок у єдиному напрямку "Прапороносці".
    От з тим мозком і варто "працювати". Бо тільки суСПІЛЬНА праця кожного на своєму місці може щось змінити. А не прапороносець.
    Робімо добро, провідуймо добро, а не "святість" кокогось кандидата, який за нас фсьо зробить.
    І буде нам щастя! (с) :)

18. BLACKER

BLACKER Well-Known Member

Ситуація може змінитись тоді, коли на місці Юлі прийде інша молода та активна людина, яка фактично її замінить. З Юлею БЮТ - "політичний труп". І така людина повинна прийти, яка працюватиме, а не житиме рейтингом та мудрими слівцями по ТБ.

19. levandivka

Тоді це буде не БЮТ, а БІЛ (блок іншої людини).
    Чи людина повинна бути об'єктом обєднання?

20. аксакал

Точніше - ерзац-Путін. Для молоді (я бачив, знаю): німці під час війни через брак ресурсів робили ерзац-будь-що, ніби то схоже, але гірше властивостями за справжнє.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Якщо доживеш-доженеш планку, що росте ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)