Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно, нащо їй красти?:haha: Їй що їсти не було шо?

Вона ж бідна і нещасна... за людей бореться і витримує всі ті тортури.

п.с. Люди - це не те, що ви подумали у першим момент, думайте глибше.:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Philosof

Philosof Well-Known Member

це називається дипломатія, а вона буває хорошою і поганою:nea:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, Кучма мусів сприймати це, як належне.
    Чому? Бо тоді його, бідолаху, за співучасть у вбивстві Гонгадзе, добре взяли за ср.ку. Бідолаха, їздив лиш до Москви, ніхто у Європі не бажав його бачити.

4. Philosof

Або вона не крала, або вона дуже наївна, або дурна :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді скажіть, яка користь Україні від тої дипломатії. Путін кричить на всю Європу: Україна - злодій і краде газ, а Юля з відкритими обіймами їздить до Росії і в Крим і демострує велику дружбу з Путіним.

6. Philosof

А хіба не варіант зіграти роль доброго царя порішити надто буйних? Чи він після того був маріонеткою?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не зрозумів вашої логіки.

8. Philosof

до поганої відноситься і безглузда

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

щоб свідомо красти в таких маштабах треба вірити що поце ніхто не дізнається, або красти через дурість.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні, я нічого не вимагаю. Мені лише цікаво, чому Вам не потрібні докази? Так кортить щоб Юлю посадили?
    Тоді чому намагаються її посадити за виплату пенсій, а не за крадіжки?
    У. Черчіль колись висловлювався на цю тему. Слів не пам"ятаю, але зміст той, що заради Англії він буде домовлятися хоч із Сталіним, хоч із Сатаною.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю тієї історії, але краєм вуха чув, що Японія виділила гроші не на пенсії українцям.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

за ради Англії... так от я вас запитую, заради чого то заігрування з Путіним? Де результат? 450 баксів за 1000 кубів газу з примусовим викупом кількості, яку скаже Росія?

11. Philosof

По-перше,її звинувачують в відкатих а не прямих крадіжках, по-друге суд свого слова ше не зказав і щось стверджувати ще не час

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І це все!?о_О
    Чому ж це? Писком не вийшла? Чи розумом? Буш поза конкуренцією?:))) Так Коль також з Єльциним обнімався...
    І що ж вона собі тоді перерозподілила?!
    Крутила еротику і бойовики у власному відеосалоні в Дніпропетровську...Це злочин?

• Подобається Подобається x 6
  13. Blaberus

То може вони не такі вже великі друзі?;)
    Я ще чув, що Япония схвалила використання грошей, отриманих за Кіотським протоколом.
    Такий суд скаже... Аж вуха пов"януть.

• Подобається Подобається x 4
  14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Та ви подивіться на неї - скільки на ній золота! Одні сережки з діамантами, інші з чорними перлинами. Не штучно вирощеними, я думаю. Такі сережки коштують, як машина. А з чого починається її день, зазначте. Зранку до неї приходить майстер, робить їй усілякі процедури, масажи. Перукар робить зачіску, підфарбовує, якщо потрібно. Манікюр їй треба зробити, мінімум два рази на тиждень. І бере ж він не 50 грн.
    Одежу вона купує у відомих дизайнерів.
    А у якій квартирі, згадайде жила її дочка у Лондоні. І знову ж таки: за квартиру треба платити, за навчання платити, купувати їй одежу, не з секонд-хенду точно, косметику, якісні продукти і т. і.
    Така поведінка, на мою думку, просто непристойна.

15. Philosof

А це не факт шо вона їх накрала! І Янукович вам не цнотлива монашка!

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Це не аргумент. Політичного діяча оцінюють за його політичними діями, за наслідком тих дій для країни і суспільства.

• Подобається Подобається x 4
  17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Больше всего в этом так называемом споре нравится ситуация когда обе стороны ЗНАЮТ, что она ВОРОВАЛА, и даже не ВАГОНАМИ, а ГАЗОПРОВОДОМ, но, одни делают вид , что нападают, а другие, в ответ - огрызаются.
    Скучно, господа, скучно....

А ведь верно сказано:

вор - ДОЛЖЕН СИДЕТЬ !!!

18. Yarema

Я не знаю...Може доведете?;)

19. Blaberus

Я можу довести: поскільки Яля-головний і найнебезпечніший супротивник ріднесенького Януковича, це автоматично доводить, що вона не тільки займалася крадіжками, вана ще грабувала і гвалтувала.
    Логічний доказ?;)

20. Yarema

Абсолютно...Питань нема;)...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)