Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Честно сказать - не заметил. По той простой причине - что не услышал пока ничего по сути - пока вижу исключительно "цирк на дротi" в исполнении Жюли и ее присных. И от этого цирка у меня как раз складывается совершенно обратное впечатление - Жюля любыми средствами затягивает дело - чтобы не допустить именно рассмотрения сути "нарытого"... В противном случае она бы не вела себя как последняя быдлячница - постоянно провоцируя судью. Очень напоминает - вот это:

http://www.youtube.com/watch?v=GcP-EWYXku8

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Честно сказать" у вас не виходить. Не виходить саме тому, що ви "не чули суті" ще у кучмовських "кримінальних справах Тимошенко". Бо "суть" - по суті відтоді не змінилася анітрохи.

• Подобається Подобається x 2
  3. Дальневосточник

Вот я и хочу услышать - что-же "нарыли". Вы - откуда "в курсе"? При Кучме - к слову - ее отпустили. После того, как "по сути" - не доказали. Кто сказал, что ТАК не будет теперь? Откуда у вас ТАКая уверенность? Только при Кучме - трансляций не было. А теперь - есть. И пока - сути никакой нет - одно ее быдлохамство. Уж простите - но ТАК вести себя недопустимо. Вообще - не понимаю энтузиазма и восторга ее сторонников от ее поведения. Совершеннейшая конгруэнтность с электоратом профФесора. Я ТАК думаю - сходит Юля на две ходки - и станет президентом. Ко всеобщему удовлетворению. :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А о тут ви неправі.

Поки Ю. Тимошенко буде втримувати рейтинг 30%, то жодних нових лідерів не буде. Треба, щоб місце стало порожнім, тоді знайдеться той, хто його займе. Новий лідер інакше не появиться, бо на нього тиснутиме як провладні сили, так і сили Ю. Тимошенко.
    Це ж зрозумілі речі.

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

вони не народжуються, ними стають, але для того тре створити умови, а їх нема.

Я хочу сказати, що те, що Тимошенко не посадили, не є аргументом в користь того, що вона ніц не крала... і не більше, не менше.

У нас займатися спокійно у бізнесі неможливо, особливо, коли тебе знають, як опозиціонера.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

а ви часом не тойво....:blush::mocking:

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви не почуєте, бо чути не хочете. І бачити також. І ваші слова ("к слову - её отпустили") - просто, м"яко кажучи, неправдиві. Отпустілі, бо не було за що посадити. Але вона не простила. Ось що пишуть люди, які не завжди "дружелюбні" до Тимошенко:

Далі звертаюся вже не до вас. Це безсенсовно.

Може, хтось ще пам"ятає акцію "Україна без Кучми" і роль в ній Юлії Тимошенко, яка понад півтора місяці провела в СІЗО і вийшла з вагою 42 кілограми?

Я не вважаю Тимошенко ідеальною людиною. Я вважав її ідеальним кандидатом в президенти на даний історичний проміжок часу.

Дивна позиція. Рейтинг Ющенка ви множили на 10, а Тимошенко - ділите на 3. :)))

А що є аргументом? Докази? Вони у вас є? То бігом в прокуратуру! Бо такі як ви та богОсловська роблять вигляд, що ЩОСЬ ЗНАЮТЬ, але ЩО САМЕ - це нікому не відомо.

• Подобається Подобається x 5
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вчора я пив пиво в одній забігайлівці. Поруч зі мною приблизно тим же займалися група громадян, на вигляд типові пролетарі. В процесі своєї справи, вони язиком клепали про судовий процес над Тимошенко, точніше про суддю. Я послухав і отримав масу задоволення. Ось цитати:
    "Какого-то нашли лошка из Хацапетовки..."
    "Он же понимает, если ее не посадит, ему будет хана... А сажать не за что..."
    "Блатные интеллигента на понт взяли..."
    "Жадность фраера сгубила..."

7. Дальневосточник

Простите - а где вы слышите? И - что именно? Я - не услышал - что именно ей инкриминируют. Не слышал выступленй свидетелей. Ничего. А вам - уже все ясно...
    Впрочем - что вам говорить? Если человек закрыв глаза и зажав уши голосит - "Юля!Юля!" - обсуждать нечего. А я - хочу убедиться. Услышать, что именно "нарыли". Что она о "нарытом" скажет - и не в обычной ее манере - "сам дурак!" - а по существу. Но даже ТАКое - вполне нормальное желание вызывает у вас идиосинкразию... Чтож - камлайте далее. :)
    Вот и я - о том - на поверку - один электорат и у Жюли - и у профФесора... :)

8. Blaberus

Из дальнейшей их беседы я узнал, что это именно электорат проффесора.:)

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не прощу. Потому что почти ежедневно по телевидению идут комментарии генпрокуратуры об "уголовных делах Тимошенко". Что закон запрещает делать. Потому что разные ословские повторяют то, что повторяют михи и вы - её надо посадить!!! И плевать им, "нарыто" или не "нарыто". Просто посадить, даже без судов и следствий! Варовка! Изменница родины!

Если бы вы были в состоянии воспринимать информацию кроме зловонного булькания Ословской, вы бы слушали выступления десятков специалистов в области права, которые ПОКА ЕЩЁ имеют возможность появляться на 5-м канале или в Интернете, и которые говорят - ВСЁ разваливается. Все "уголовные дела Тимошенко" валятся. Именно поэтому эти дела "шьются" с неимоверной скоростью, штампуются ТЫСЯЧИ страниц за несколько дней. Здравомыслящий человек ВИДИТ - это не суд, это судилище. Это попытка маскировки бААААльшх делишек... Похлеще лавочек стоимостью в легковой автомобиль и т.д.
    Но что мы всё о здравомыслящих... Так мы и до презумпции невиновности, глядишь, докатимся...

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Той шарпаний "головуючий" "на гачку" у пацанів. Нехай тільки посміє не послухатись...

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шльондра. По системі "Експрес" за три рублі.
    Пам"ятаю, як вона істерично "камлала" під час якогось приватизаційного процесу і як дригала ногами, коли її звідки фізично викидали. Тоді під социками, тепер під риги-аналами.

11. Дальневосточник

Я - не нуждаюсь в ваших "прощениях". Мое - простите - исключительно дань вежливости. :)
    ТАК вот - мне мало интересны слова-слова-слова "экспертов". Это, простите, все равно, как вы бы мне напели "за Карузо" - и я бы делал выводы о его технике пения. Все эти "эксперты" - читали материалы дела? Когда? Любой здравомыслящий человек доложен задать себе этот вопрос, прежде, чем начнет слушать любые глубокомысленные рассуждения. И уж точно - прежде, чем сделает выводы сам.
    Мне - переводчиков не надо. Я желаю услышать - сам. Это что- не позволено? :)
    Как - справедливо писал Корней Чуковский - правда о "толкователях литературы"

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Пан повинен бути з внутрішньо і зовнішньо вільних людей...Тоді він поважатиме і свободу і достоїнство інших... Такі люди є в різних прошарках і скрізь вони є рідкісними...

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

То може вчините на неї замах? Щоб відкрити, так би мовити, шлях новим лідерам?;) І потім на всіх інших...Розчистите дорогу...:))) А потім якомусь бевзю піднесете владу на "блюдєчкє з голубой кайомочкой?":haha:
    Ви не знали, що за владу потрібно боротись? І лише той є достойним політиком, хто вміє боротись і перемагати суперників...
    А які ж такі умови були у Тимошенко? Тесть впливовий? Так таких впливових тестів чималенько, а Юля одна...;)

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_О о_О о_О

Откуда дровішкі?

У Ющенка 5%.
    У Тимошенко в середньому 30%.

Те, що у мене нема доказів не говорить, що вона не крала, ви згідні? А те, що вона гарно дружила з "доброзичливцем" України Путіним - незаперечний факт.

---------- Додано в 07:41 ---------- Попередній допис був написаний в 07:40 ----------

100%........................

---------- Додано в 07:44 ---------- Попередній допис був написаний в 07:41 ----------

Не будь помаранчевої революції, Юля б мала своїх пару відсотків партії Батьківщина і все. Згадайте її рейтинг зразу перед революцією.

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А де було видно, що вона з ним приятелювала? Може для того, щоб Вас заспокоїти, їй треба було війну спровокувати? Так у неї не було таких можливостей за конституцією...
    І взагалі, Буш-джуніор називав Путіна своїм другом і заглядав йому у вічі...Але хто може йому дорікнути, що він здавав інтереси США?
    Вам сподобалась провокативна поведінка Ющенка? Ви навіть не зрозуміли того, що таким чином він наносив Україні чималу шкоду...І все через особисту образу, бо не міг змиритись з тим, що Путін двічі поздоровляв Хама...То нам лише згодом стало зрозумілим, що Ющенко є самозакоханим бовдуром...
    Саме в таких екстремальних умовах людина і проявляється... А її рейтинг до Майдану є наслідком кампанії оббріхування її з усіх сторін...Може пригадаєте ще, що вона при Кучмі сиділа в КПЗ? А як на неї визвірялись донбаські магнати за її дії в 2000 році?

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я теж про себе можу багато чого вигадати.
    У той час, коли розпався Союз, не можливо було працювати без бандитського прикриття. Інакше б її спалили. Вона ж тримала не лоток на базарі. Тоді, як прийшов Кучма - він усе це прикрив. Бандитських угрупувань не стало. Він тільки в одному помилився - що не додавив їх усіх.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну замашки у вас, як у Сані Ульянова....

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Ну.... ви ж згадайте, як Вовік першим поздоровив її з Днем народження, ну й сам хазяїн не раз казав: шо Тимошенко, шо Янукович - для Росії одинаково добре.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Один нюанс, нашому лідеру до гамериканського, як цьоці Парані до місячка. Те, що може собі дозволити пресзидент США, не означає, що може дозволити собі цьоця Юля.

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Ні, мені здається, що тема не про Ющенка.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Звідси висновок: Юля - хорошА... Це ви хотіли сказати?

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

але ті екстримальні умови треба мати, бо як їх нема, то людина ніколи себе не проявить.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

А хто був у політиці і не зазнав оббріхувань?

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Чим здобувала собі популярність.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

перерозподіл українських активів ніколи не проходить гладко.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

А як він міг давити? Медведчук з Кучми зробив тряпку і сам керував як хотів.

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

От я ніяк не можу зрозуміти, ніби розумні люди, а не бачите очевидного. Де була Юля, коли робилася незалежність? Ходила з жовтосиніми прапорами? Виступала на мітингах? Призивала за незалежність України? Віддавала шану героям України? Де вона була? А вона просто, користуючись розрухою в Україні, збивала бабки на пару з Лазаренком. У Юлі національним ніколи навіть не пахло. Гляньте на її фракцію/партію і покажіть хоть двох-трьох патріотів. Або тих, які би хоча щось робили для утвердження української мови. Там нема таких, у неї не партія, а клуб за інтересами, кожен вклав бабло з надією відбити і заробити. Саме тому багато бютівців пішло від неї у регіони, бо їм глибоко до одного місця ідеї, головне - статки.

Як то наївно вірити, що Юля щось зробить для українця! Тут навіть не йдеться про щось національне(мова, культура, освіта), тут смішно говорити навіть про банальний добробут для українців - простих людей.

17. Blaberus

Те, що в мене нема доказів що Ви, припустимо, серійний маньяк, не говорить що Ви їм можете бути? І що до Вас потрібно прийняти відповідні заходи? Ви згідні?;)
    А може це зветься "мистецтвом політики"?

Президент США може назвати Путіна Кремлівським Педофілом. Він цього, на жаль, не зробив, але таку можливість мав. На Відміну від Юлі.

18. Philosof

Philosof Well-Known Member

Ти там був? Ти то бачив? Тай взагалі все шо зарадолося за Кучми існує по системі Партійної Ієрархії

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так йопересете... ви у мене вимагаєте доказів, а я вам хто слідчий, чи прокуратура?

Але логіка підказує: бути стільки разів премєром в Україні і не красти(не зробивши ніяких здвигів у економіці України)... може вірити лиш дуже наївна людина.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

я жив у цій країні і бачив, бачив, який безпрєдєл робив брат Медведчука у податковій.

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

У час, коли Путін на всю Європу кричить: Україна злодій?
    Я думаю, що це зрадництво.

20. Philosof

Philosof Well-Known Member

На що їй красти? Їй грошей мало? та щей так відверто!

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

То Кучма не знав цього? Чи Кучма боявся їх? Логіка підказує шо покривав але якшо в тебе є докази шо ні то я з тбою погоджусь

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)