Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну и...????:haha:
    А кто сомневался?
    Какая нам разница? Идёт дерибан с нотариально заверенными ... или на слово...

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Будете святкувати?
    ===========================

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Буду. Лиш би на користь України йшло.

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Себто= "Після мене хоч потоп. Лиш би на користь Україні йшло".

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо то йде на користь Україні, то який потоп?

Я хотів сказати, що я вітаю будь-що, що йде на користь України, незалежно хто це робить.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто, прошу пана, визначає, що корисне для України, а що ні?
    Якщо корисність стосується Вас - Ви можете схвалювати або ні. А якщо торкається, приміром, мене? Ви можете стверджувати, що рішення (дія, протидія, закон тощо) яке Ви схвалюєте йде на корить мене, громадянина України???

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви думаєте, якщо українська армія стане добре озброєною, професійною, з новою технікою, це добре?

Як ви думаєте, якщо українська економіка стане на рівні Польщі, Чехії, то добре?

Якщо Україна відвоює у суді гроші, що зобовязав суд виплатити, то добре?

8. VasMT

Як Ви вважаєте:
    - якщо в Іраку загинуть добре озброєні українські військові, це добре?
    - якщо українська економіка стане на рівні китайської, а не європейської, це добре?
    - якщо Україна не буде фігурантом таких справ ц судах, це добре?
    А може:
    - якщо в Іраку український контингент "заробить" для країни не тільки мільйони долларів, а й всесвітнє визнання, як держави-миротворця, це добре?
    - якщо Україна буде "продавати" технології і патенти, закривши ВСЕ виробництво, це добре?
    - якщо до України будуть звертатись, як до мирового судді, це добре?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось я не можу в"їхати... не вловлюю ніті разгавора.... уві....

10. VasMT

Ніть, Миху, проста.
    Ви не маєте права вирішувати, що є корисним для України, а що ні. Як і я. А ось МИ можемо.

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

мова йшла про конкретне, про оскарження судового рішення в користь росукренерго.
    якщо Україні вдасться довести свою невинність, навіть руками Тимошенко, то це є добре для України. Хіба нє?

12. VasMT

Якщо Україні вдасться довести в міжнародному суді невинність у справі незаконної невиплати офіцерам ЗСУ грошового забезпечення за неотриманий продовольчий пайок, неотриману надбавку за особливі умови служби, за неотримане речове майно, неотримані гроші за проїзд до місця відпустки або лікування, за неотримані кроші за службові відрядження, за оплату піднайомного житла і ще з десяток незаконних невиплат то це є добре для України. Хіба НЄ? Це ж скільки бабла Прищавий зекономив...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

кому то потрібно у міжнародному суді... чиїсь внутрішні справи...

---------- Додано в 01:19 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

Янукович не прищавий?
    АААААААААААААААА, ви про Азарова?

14. VasMT

Е ні, Миху... Не спригуйте. Наш суд судить вибірково. Приміром, за харчі мені держава винна 84 тисячі гривень. Суддя хоче зразу 40 за позитивне вирішення моєї справи. Ця такса загальнодержавна. А МО на статтю харчування грошей не дає. Тобто рішення є, а грошей нема. Група ініціативних людей звернулась до міжнародного суду по цьому питанню. І відповідачем в справі є Україна, а не якесь там МО. Ото сміху буде, коли суд присудить повернути всі гроші воякам, мєнтам, прокуратурі, сбушникам, мчсникам та іншим :))) Нє, Миху? Хоча їм, козлам, нема за що платити... Це ж шкодить Україні...

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

Миху! Миздобул позбавив військових всіх пільг і привілей. Тому запхайте його Кучмі в сраку...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого!!!!

Мало того, що жируєте на Борисиних податках, то вам ше пільги подавай і привілеї...
    Не зажирно?

16. VasMT

Мені ні. Я своє на розмінуванні взяв.

Більше з Вами на цю тему не розмовлятиму.

• Подобається Подобається x 2
  17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цього разу факти викладає Генадій Москаль:

18. VasMT

DIDIO!
    Брехло Ваш Москаль... Ви всяку блидятину постите, а люди, яким ліньки порпатись на сайтах новин, Вам вірять.

Вам відомо, шановний DIDIO, що суми 5 000, 2 000, 1 000 грн постраждалим від повені, всього навсього авансові виплати. Тобто виплати для вирішення нагальних проблем постраждалих.

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не фотошоп

20. UDALA

UDALA Well-Known Member

Она не просто брала , а ХАПАЛА ,причем миллиардами!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)