Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Может быть не надо было так активно "агитувать" за себя ? И не пришлось бы во втором туре голосовать так безнадежно. Хотя , если бы Тягныбок вышел во второй тур , Януковичу было бы намного легче с ним справиться , чем с болтливой Тимошенкой.

2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не треба було їх взагалі пускати до влади. Тимошенко, Тигіпко, Ахметов - вони вийшли із крупного капіталу. Як тоді у 90-ті робили бізнес - я думаю, пам'ятають усі: убивали, викрадали, у бетон закатували. Що вона з чистими руками збудувала таку імперію, та ще й пов'язану з газом? Тимошенко вийшла із кримінальних структур. Через ЄЕСУ проходили страшні гроші. Тоді, коли уся країна голодувала, у них столи ломилися від ікри. І зараз, кажуть вони їдять такі продукти, що ми такого і не бачили.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вийшли вкуди? В олігархи?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я вас прошу... шо може бути краще, ніж борщ, вареники і сало?

• Подобається Подобається x 5
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Домашня ковбаса...:good:

• Подобається Подобається x 4
  6. DISBATya

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До чого совок доводить...
    "Домашня" - не лише сорт, але й спосіб, місце приготування.
    Домашню ковбасу не продають, а готують.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вони не бавилися у такі дитячі забавки, як вибори. Вони гордо, розвіваючи оселедцями на вітрі, мовчки (але дуже надовго) просрали* демократію.

*для довідки:

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Якщо ви розумна людина, то маєте робити логічні висновки. Якщо логіка для вас знайома, ви маєте розуміти - Тимошенко не є "своєю", бо на неї валять відповідальність НЕ ЗА ТЕ, ЩО БУЛО ПОГАНОГО, А ЗА ТЕ, ЩО Є, І СОСОБЛИВО - ЗА ТЕ ПОГАНЕ, ЩО ЩЕ ТРАПИТЬСЯ. ЧЕКАЙТЕ КРИМІНАЛЬНОЇ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ЗЕМЛІ, ПРОТИ ЧОГО ЛЮТО ВИСТУПАЄ ТИМОШЕНКО.

Якщо ви помітили - над "справами тимошенко" працюють багато слідчих. Я думаю - їх десятки. Але за півтора року жоден з них, незважаючи на дуже лютий наказ "згори", не "накопав" на Тимошенко НІЧОГО.

http://www.youtube.com/watch?v=uG4XT7JYvtc

Як вона заробила великі гроші в 90-ті? Тимошенко вкрай розумна. Вона безперечно має винятковий організаційний талант і вроджену прозорливість. Зрозумівши, що після розпаду СРСР розірвані десятки тисяч зв"язків між підприємствами країн бувшого Союзу, вона організувала систему взаємозаліків між ними. Достатньо було брати по 1 проценту з кожного договору між суб"єктами господарювання, які завдяки цьому поновили роботу, щоб через кілька років мати сотні мільйонів доларів. Чи була це проста справа? А ви самі подумайте, чи просто створити фірму, яка замінить "Совміни", "Госплани", "Госбанкі", "Мінсєльхозпоставкі" та ін., ін., десятка бувших союзних республік!? Чи просто керувати такою фірмою? Звичайно, лише Тимошенко здатна була на це. Інші - ні. Інші, значно тупіші, йшли по "простому шляху" - "кришували", "ставили на бабки", "забивали стрілки", влаштовували "розборки" і скидали впертих у шурфи чи прикопували в терикони... Це вже тепер їх шокує непристойний жест... А раніше?

Організувавши такі можливості, Тимошенко ніколи не мінялася. Вона була рішучою і не признавала авторитетів. Чому вона викликала дику лють у Кучми, який кинув її в СІЗО? Саме своєю непокорою. Вона, працюючи в уряді, не роздумуючи, ламала всі схеми, які базувалися не на інтелекті, а на звичайних містечкових оборудках, на "схемах". Вона ламала ці схеми, і ніколи нічого не боялась. Мабуть, ви забули, що після кількох років "віялових відключень" електроенергії саме Тимошенко припинила цю ганьбу і наругу над людьми та економікою.

Це судилище дуже корисне для Тимошенко. По-перше - розумні (підкреслю) люди побачили - "криміналу" на неї НЕМАЄ. Ні "накопати", ні сфабрикувати її вороги не можуть. По-друге - це бачить і Європа, яка сьогодні ледь-ледь терпить вибрики української влади. І терпітиме до 2012 року - бо ж у спільному футбольному святі залучена ще й Польща. Її підводити Європа не буде. Але як тільки прозвучить фінальний свисток - розмова з Україною буде вестись зовсім по-іншому - можете бути впевнені. Цей фінальний свисток стане особливим ФІНАЛЬНИМ СВИСТКОМ.

• Подобається Подобається x 7
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як за всі 20 років незалежності нікого з можновладців не посадили. Ніхто не крав, єдине не зрозуміло: чому народ обкрадений.

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

ДІДІО, що ви нині зранку з"їли, га?

10. www

www Well-Known Member

Як на мене, то все це виглядає правдоподобно.Дійсно, що легче - організувати прокат відео касет чи зривати шапки з прохожих, або крутити маленький шарик проміж трьома стаканчиками?
    Мене дивує, що на Тімошенко є кримінальні справи, але їх ніхто не може до логічного кінця довести. Якось воно все ве виглядає надуманим, бутафорським.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте поговоримо про логіку.

В українській політиці склалося так, що хтось є на публіці, а хтось вкладає в нього гроші, щоб з того мати дивіденти. Юля Тимошенко має своїх спонсорів, які вкладали в неї кошти так само, як у Кучму, як у Януковича і т.д. Вони будуть її фінансувати до тих пір, поки бачитимуть, що вона потенційно може зійти на олімп влади. Якщо вони побачуть, що вона політичний труп - фінансування тут же призупинеться. Чому стільки вже бютівців покинуло її партію? Бо розвірилися, їм краще вкладати у тих, з яких є зиск. З БЮТу пішло багато, бо в принципі в партії було більшість бізнесменів, яким всі ті гасла, з якими ходять рядові прихильники бютівців - є до одного місця.

Оце є логіка всієї кухні.

А тепер запитання:
    Чому Юлю не посадили?

У чому вся логіка? Логіка полягає у наступному. Головною опозицією до Януковича і ПР є Ю. Тимошенко.
    На сьогодні вона має 25% -35% виборців.
    Розглянемо всі можливі варіанти, а їх два:

1. Ю. Тимошенко посадили. Тоді народ вибере собі нову опозицію і хто сказав, що та опозиція не обєднає все демократичне крило України? - Ніхто!
    2. Ю. Тимошенко не посадять, але триматимуть постійно на дистанції, тобто слідство... одна справа, інша справа, закрили одну справу, відкрили іншу і т.д.Хай собі має своїх 30% виборців і тішиться, а нам, ПР ітак добре.

Тому, якщо дружити з логікою, то стає очевидно, що другий варіант є передбачуваний. Адже що саме головне для ПР та Януковича? А головне, щоб на вибори опозиція була і була слабкою, прогнозованою, з відкритими кримінальними справами і т.д.

Люди поки від Тимошенко не відрікаються, вірять їй, тому ми ще довго будемо в болоті. Поки є ті, що будуть співати дифіляди Юлі Тимошенко, Янукович може спати спокійно, бо пік її популярності вже пройшов, тобто 50% вона вже ніколи не набере, а свої 30% хай тримає хоть другого пришестя.

Що до мене, то я симпатизую Ющенку, але водночас розумію, що ця карта вже бита і тре шукати нові сили. От поки бютівці будуть ходити за Юлькою, як зачаровані, нам ще довго на граблі наступати і в болоті сидіти.

Ну що бютівці? важко перебороти себе і почати з чистого листка?

12. DISBATya

До чего нэзалэжка доводит...домашняя колбаса , без всяких способов и мест приготовления стоит в любом супермаркете не дешевле 78-ми грв.:dntknw:

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та Ви пропонуйте нову силу, а потім вже ставьте хрест на Тимошенко;)...А то знову намагаєтесь поставити воза поперед коняки... Я довго намагався домогтися нового призвіща від пана Левандівки, але він злився...Тепер бачу, що саме така перспектива у мене і з Вами...
    Для мене не є проблемою підтримати не Тимошенко, а нову перспективну силу, але ЇЇ ПРОСТО НЕМАЄ... На жаль опозиційні сили перебувають зараз в такому становищі, що нема ні свіжих ідей, ні свіжих персоналій...І що? Сидіти чекати з моря погоди?:sad:
    З якого? Ви думаєте, що харизматичні лідери просто під ногами валяються? В'язанками?

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:09 ----------

Хіба то є домашня ковбаса!?о_О От моя покійна бабуся готувала...Їжа богів!:good:

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, статистика невтішна. То ви хочете посадити Тимошенко для статистики, щоб "хтось сидів"? І народ перестане бути обкрадений?

Тепер про те, "чому народ обкрадений". Тому що більшість "вихідців з народу", попавши у владу, думають не про те, з якого середовища вони вийшли, а про те, як хапонути і обгородитись 6-тиметровим парканом.

Тимошенко могла б у будь-який час покинути політику і успішно працювати в бізнесі. Але - і це бачить кожна розважлива людина - Тимошенко обурюється тим, що країною керують повні нездари або відверті злодії. Тимошенко обурюється, як обурюється будь-яка людина, яка не є ні нездарою, ні злодієм. І "кримінальні справи на Тимошенко" це доводять.
    Якщо три голубці, які я з"їв, та чашка чаю з лимоном без цукру, які я випив, різко покращать вашу логіку та додадуть вам аргументів - то будь-ласка. :)))

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Бачите, пане... Прокат відеокасет - не був злочином в ті часи, коли Тимошенко та її чоловік були юними, та гостро потребували грошей, як всі юнаки та дівчата. Володимир Кличко з братом (яких ми з вами поважаємо), наприклад, на початку 90-х торгували шкірою у Варшаві на стадіоні, і одночасно боксували в польському клубі Гвардія Варшави. І що? Вони мали працювати вантажниками в Броварах під Київом, бо це "чесніше" і "ближче до народу", чи як?
    Щодо "кримінальних справ на Тимошенко" - ви який "логічний кінець" бачите?

Логічний кінець тут задуманий один-єдиний - забрати в Україні останнє - це землю, по якій ви ходите, і повітря, яким ви дихаєте. А прикриттям цієї оборудки повинен стати "суд над злодійкою Тимошенко" - ось, мовляв, ХТО ВИНЕН у тому, що вам погано тепер, і ще гірше буде завтра і завжди!

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нещодавно, коли телевізіонщики їздили до Міжгір"я, одна бабуся - мешканка села в "зоні підвищеної уваги" дуже влучно сказала у камеру:
    - Моя бабуся казали, що пан має бути з панів, і красти нахабно не буде, і селян за людей триматиме. А якщо пан сам із холопів - добра не буде!

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То де народний Рух України (і його бувший член Лавринович, до речі)? А де "Наша Україна" і її голова Ющенко? Він виводить людей на вулиці чи будує власні готелі в Карпатах? Де ж та ідея, яка мала б "запрацювати"?

Для того, щоб Україна отримала Абсолютного Чемпіона Світу з боксу, треба було вкласти десятки, точніше - сотні мільйонів доларів. Це і тренери, і масажувальники, і лікарі, це і аренда залів та тренувальних комплексів, це телебачення та інші засоби масової інформації і тд, іт.д. і т.д. Але все це було б абсолютно безглуздою затією, якби Володимир Кличко не був Особистістю, Розумною Людиною, Порядним Громадянином і Дуже Талановитим Спортсменом.

Подібне - з Юлією Тимошенко. Багато бізнесменів, які прийшли до неї, були придушені кучмізмом, і думали так: "ось вона, коли прийде до влади, то притисне тих, хто мене ображав". Вони жадали помсти... Але Система в"їлася глибше, значно глибше, ніж багато хто вважає... Суди, прокуратури, і т.д. і т.п - все пов"язане... Неможливо зламати Систему згори. Неможливо. Тільки знизу. А для цього потрібно було громадянське суспільство. Це те, чого злякався Ющенко. Саме він "под занавєс" закликав це громадянське суспільство самоусунутись від проблем країни. І частина суспільства, яку тепер звуть Противсіхами, на це погодилась. І це саме те громадянське суспільство, яке своїм "популізмом" намагалася пробудити Тимошенко. Адже саме вона закликала до Помаранчевої Революції, якщо хтось пам"ятає. Я - чудово пам"ятаю, як вона на Майдані закликала перекривати автодороги, аеропорти і т.д., у випадку, якщо влада чинитиме опір НАРОДУ...
    Саме Тимошенко пізніше намагалася відродити сільські громади, бо знала: останнє, що залишилося в Україні - це українська земля, І ПО НЕЇ ПРИЙДУТЬ! Ющенко звинувачував її тоді в "передвиборчій пропаганді" на селі...
    АЛЕ СЬОГОДНІ ЯСНО: ВОНА БУЛА ПРАВА - ВОНИ ПРИЙШЛИ. ПРИЙШЛИ ПО ВАШУ ЗЕМЛЮ. І прикриваються "судом над варовкай Тімашенка".

17. Filosof

Вони усі розумні. Для себе. Тільке одне цікаво: де вона узяла стартовий капітал, шоб так розкрутитися - з відеокасет? А я нагадаю - приходили, приставляли пістолет до скроні і казали: "Ти усе переписуєш на нас" . Так вони і зробили собі бізнес. Звісно вона розумна.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це дуже поширена помилка малоосвічених людей - "він вже накрав, то вже не крастиме". Практика показує - у аморальної людини, у злодія - жодної межі не існує. Навпаки - апетит тільки росте...

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Це ваші особисті вигадки. Якби було хоч щось подібне - все це фігурувало б у судах, які затіяли вороги Тимошенко. Чи ви щось дійсно знаєте? Тоді - негайно в прокуратуру. Ви, як громадянин, зобов"язані надати свідчення!
    Як Тимошенко заробляла - добре відомо з її особистої офіційної біографії Кандидата в Президенти України, якою ви не цікавились. Жодний пункт з цієї біографії не був за багато років заперечений ніким, в тому числі величезною кількістю слідчих та прокурорів. Все, що "ліплять" тепер - також розвалюється. Тому ваш "шматочок" - також не прилипне.

19. Filosof

Це не мої вигадки. Мені просто цікаво - де можна було взяти такі гроші тоді у 91-му? Ви ж пам'ятаєте, що тоді робилося. Є три варіанти:

1. З народних вкладів
    2. Силою відібрати
    3. З лохотронів

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я настійно пропоную вам прочитати офіційну біографію Кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко. Я, коли приймав рішення голосувати - читав цю біографію. Ви - ні. Тож прочитайте, якщо ви хочете знати, де взяла гроші Тимошенко.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)