Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І що? Сокиру вже добре вигострили?:)))

• Подобається Подобається x 3
  2. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Сегодня Тимошенко опозорилась капитально - ее выгнали из зала суда , за то , что она оскорбила судью и устроила провокации при помощи своих приспешников.

• Подобається Подобається x 4
  3. Yarema

Може скоро і справу закриють? Щоб далі не ганьбитись?;)

4. DISBATya

Скорее всего она и дальше таким образом будет судебное разбирательство затягивать , что бы в тюрьме не сидеть.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Закриють, закриють... :mocking: Але не справу... ;)

• Подобається Подобається x 6
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю, якби Ви сьогодні були на Хрещатику - Ви би зарилися саперною лопаткою метр в асфальт. Риги-аналів, які зранку намагалися зробити "живий коридор", як вітром здуло, коли побачили і почули дещо.
    Закуповуйте вкрадіть у каптьорці сіль, сірники та макарони.

7. DISBATya

Вот победила бы она на выборах президента , и не грозил бы ей сейчас "срок". Но не получилось на этот раз "отмазаться" , как когда- то депутатством.:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дисбатя, пийте мовчки. Бо коли захлинетеся, хто нас буде веселити?

9. Yarema

Вона ніколи не прикривалась депутатством, бо з 2008 року була прем'єром, який не має недоторканності...Ющенко мав можливість засуджити її ще тоді...Чому не засудив?...А чому вона не втекла, як регіонали в 2005 році, після поразки в 2010 році?..Її до цього навіть підштовхували...Не дочекались...

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Рада суддів загальних судів України закликає припинити тиск на суд під час розгляду справ колишніх високопосадовців.
    «Суд не може особливо ставитись до будь-якого колишнього чиновника – для суду всі справи однакові. Для правосуддя немає значення міністр на лаві підсудних, чи безробітний – вони рівні. Аморально вимагати від суду особливого ставлення, використовуючи неправові форми тиску. Суд не може призначати спеціальних суддів для екс-урядовців, надаючи їм переваги. Суддів на справу, за законом, визначає комп’ютерна програма і всі претензії потрібно адресувати закону, який приймали політики, або комп’ютеру, який діє по закладених в нього алгоритмах. Суд не має можливості розглядати справи політиків у звичних для них комфортних умовах, затишних офісах з кондиціонованим повітрям і мікрокліматом – судові приміщення однакові для всіх. Політикам частіше треба бувати з народом, в тому числі і в судових приміщеннях, які вони створили для народу», – йдеться у зверненні.
    Рада суддів наголошує, що «саме ті, хто зараз більше всього кричить про недоліки в роботі судів, про відсутність умов для розгляду справ і є відповідальними за такі умови для правосуддя». :preved:

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://glavcom.ua/news/48828.html

• Подобається Подобається x 4
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Закону нема, тому і фарс. Закриють Юлю, хоча насправді нема за що. А вона теж молодець. Для чого ти усе це кажеш: "Нелюдь", "Злочинець"? Треба тримати себе у руках, а не розводити дитячий садок. Це уже кінець її, як на мене.

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Старий такий анекдот, але дуже в тему.
    "Що пан палить?" - "Ватру" - "А чому не Космос?" - "Космос задорогий" - "А якщо Ватра коштуватиме як Космос, що пан палитиме?" - "Владу!"

• Подобається Подобається x 5
  15. Дальневосточник

Немного не ТАК -
    "сiльраду".... :)

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я з родиною почали процес репатріації в Польщу. Це складний процес, і юридично, і організаційно... Фактично - це початок життя родини з нуля, оскільки сьогодні в Польщі немає достатнього захисту для тих, хто прибуває на Батьківщину. Але це не має жодного значення. Ми в стані дати собі раду.

Я не політик, але і в економіці чи виробництві, чи торгівлі, чи науці України сьогодні неможливо працювати, не забруднюючись, не вклоняючись режимові. Але я не можу мати компромісів з совістю, і ніколи не мав їх.

Україна стрімко повзе в болото, подібне до російського чи білоруського, і я не маю більше жодного бажання повзти туди разом з нею. Я витратив багато сил і років життя, намагаючись принести суттєву користь Україні, де я народився. Досить. Більше не хочу.
    Тепер я постараюсь принести більше користі Польщі, звідки всі мої предки, і де будуть жити мої діти, які почуватимуть себе вільними! Польща не є ідеальною, але вона виборола свою свободу, і продовжує боротися за неї, за свободу для КОЖНОГО громадянина. Україна - невільна, і більшість її політикуму не турбується за свободу для всіх, навіть теоретично. Можливо, Тимошенко хотіла б мати красиву країну. Але їй не дадуть, бо вона не має достатньої підтримки.

Тимошенко, звичайно, посадять. Ні за що. Тільки за те, що не боїться виступати проти тупого і бандитського режиму, якому не вистачило навіть півтора роки, щоб накопати на неї хоть що-небудь. Але їм і не треба було копати. Українці черговий плювок в лице проковтнуть і так. Головне, частіше нагадувати їм, що вони "козацького роду". А інші громадяни України, які "некозацього роду", але підтримували і боролись за українську демократію - давно почуваються тут лишніми.

Я розумію мотиви боротьби Тимошенко. Вона вкрай амбіційна і енергійна. Дуже розумна. І її просто бісить той факт, що країною керують недоумки. Більшість українців це влаштовує. Принцип "моя хата скраю" - працює залізно. Можливо, в Росії цей принцип зветься по-іншому, наприклад "только б нє било войни" - але результат один і той же.

Навіть сам факт того, що нічого не Тимошенко не "накопано", не зупиняє мерзоту, навіть на цьому форумі, яка радісно підмахує режиму, і тішиться "судом". Таких вистачає. Їх занадто багато. Їх все влаштовує. Одні - отримують кістки зі стола режиму, інші - просто злорадіють, сидячи в купі лайна, що в цій купі сидять і інші.

...Ющенко, бувший "месія", "пророк" та "некрадучі руки", виливши чергову порцію бруду на таку розумну і ненависну Тимошенко, спокійно отримує дозволи від влади і будує VIP-готелі в Карпатах, прикриваючись за звичкою "створенням музеїв українства"...

...Янукович молодший радісно бавиться машинками, в оточенні сотень людей з охорони і облдержадміністрацій на подтанцовці і шашликах, середній - "миє бабло", старший - будує "пральню" за "пральнею"...

...Тягнибок тішиться владою і копійчиною, яка його "стимулює", тим часом тупо викреслюючи з народу України всіх неукраїнців, за що його так люблять на Банковій... Адже саме така "опозиція" - просто клад для нинішнього режиму!..

А населення України терпить... Терпіть, ваша справа.

Останнє редагування: 7 лип 2011
    • Подобається Подобається x 7
  17. аксакал

Китайці називають таке "хворобою червоних очей". Лікуйтеся.

18. Дальневосточник

Терпим. Как терпели леди-Ю - с ее постоянными россказнями о "все мешают", с ее удивленными глазами "какой кризис?"... У меня деды-прадеды - Луганчане. Это земля моих предков - и что будет с ней - то будет и со мной. А вам - хай щастить! :)

19. аксакал

Шкода, тепер ще трохи впаде відсоток порядних людей. Але не осуджую, навіть бажаю щастя в ойчижнє.

• Подобається Подобається x 5
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, якщо так... Що з Луганськом - те і з Вами..? Значить, Вас бити будуть. Як цю дівчину, яку побило нахабне регіональне бидло...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)