Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Извините, что вмешиваюсь. Но конечно, первое судить по делам. Вне зависимости от принадлежности партии. Хотя партия - это уже сам по себе признак скорее продажности, чем веры в что-то.

Второе. Сверху тоже партии это уже - не выход. Они за деньгами пристроились.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От і працюйте над тим, щоб з'явилася. але не височайшим велінням царя/цариці, а знизу, як вчив вєлікій Ленін-Маркс. Не йолопи ж... Знали, як народ підняти на барикади.
    Югославський варіант вам не пасує ж..?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тимошенко хотіла здати Севастополь на 50 років.

Прем’єр Микола Азаров під час допиту по газовій справі заявив, що Юлія Тимошенко, зі слів Володимира Путіна, погоджувалася здати Севастополь Росії на 50 років. Про це стало відомо "Українській правді" з власних джерел.

За даними джерел, Азаров був допитаний по справі Тимошенко як свідок.

В ході допиту Азаров повідомив, що під час переговорів з прем’єр-міністром Росії Володимиром Путіним той йому зізнався, що взимку 2009 року Тимошенко погоджувалася на 50 років оренди Чорноморського флоту.

Очікується, що Азаров також даватиме свідчення в суді по справі Тимошенко.

Як відомо, 21 квітня 2010 року між президентами України та Росії Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим було підписано угоду про пролонгацію базування російського Чорноморського флоту в Севастополі до 2042 року, тобто на 25 років.

4. Gron

Gron тафгай

Ясна річ, мабудь у Харкові вітьок по пацанські виконав разрахунки:
    25 років аренди +25 Юлі = 50.
    Додавали ще безкоштовну путьовку в сибір та почесну грамоту з холодильником Розенлєф, але вітя взяв ціною на газ.

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Он який Ви...Спочатку, такі як Ви, подарували вищу владу бандитам, через своє чистоплюйство, а тепер Ви нас до подвигу закликаєте...:sad: Для барикад треба щоб визріла революційна ситуація за дєдушкой Лєніним : "1) невозможность господствующего класса сохранять в неизменном виде своё господство, ситуация, когда верхи не могут править по-старому;

2) резкое обострение выше обычного нужды и бедствий угнетённых классов, когда низы не хотят жить по-старому;

3) значительное повышение активности масс, их готовность к самостоятельному революционному творчеству."

На сьогодні жодної з ознак немає... Все з Вами зрозуміло, пане Левандівко...Нічого путнього Ви порадити не можете... Будемо чекати визрівання революційної ситуації:sad:...

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

Без ЮВТ з Януковичем - лєхко визріє!

Манни небесної очікували? чи дудочку чарівну?
    http://www.youtube.com/watch?v=8ybkz6_170Y

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Глянув аватар - ржав. Зміните?

7. Yarema

Та хіба?:) Щось навіть і у Львові не визріває...
    Нє, Ви точно - комсомолець...Спочатку створюємо собі проблеми, щоб потім їх героїчно долати...В житті завжди є місце подвигу...:)))
    Ви підпис до аватару читали?;)

• Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

У Львові Садовий шуршиить, бо вибори. і Єври (бакси/злотувки) самі в кишеню не впадуть.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Вигнали.
    За нестройову поведінку...

9. Yarema

Ви з тих, хто ніколи в ритм не попадає...;)
    У нас шуршать лише Ахмєтов з Колєсніковим...Торопляться бабла скосити під шумок Євро 2012...Мерії хвилюватись нічого, виборів все одно не буде...;)

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Що одне, що друге. Знайшли кому вірити.

• Подобається Подобається x 6
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Наспівуючи:
    Жди меня и я вернусь
    Только очень жди...

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо, мумія при житті була професійним революціонером. Але я можу з ним не погодитись. Я особисто бачів дві революції-1991 та 2004 років. І я можу сказати, що для революції необхідна лише одна умова: революція можлива лише тоді, коли влада деградує.

13. www

www Well-Known Member

Тобто все робилося правильно і логічно і нічого не можна було змінити або передбачити? І результат, який ми маємо сьогодні то карма якась? Як барани йдуть на заклання і нічого не пробують змінити КАРДИНАЛЬНО! Як на мене, то Тімошенко мала йти ВА-БАНК ще рік тому, і не ліпитися до ПР а йти як самостійна сила.
    Однак, я підозрюю, що українську карту розіграли або Европа або Америка з Росією, і це було відомо усім претендентам на презіденство, тому і поведінка 2х Вікторів та Юлі була млявою та покірною. А з приводи предвиборчої агітації ПР не йде ні в яке порівняння з агітацією БЮТ.
    П.С.Я далеко не прихильник ПР, навіть за те, щоб Їх усіх поголовно посадили у тюрму, АЛЕ! Янукович, яким би він бидлом не був, але робить іноді такі кроки до демократії, які бувшим демократам (з Васюківки) і не снилися.Чого вартий один закон про коррупцію! Знімаю шляпу!

14. levandivka

А у нас деградує народ. Которий рік..?

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Щоб шляпою накрити? :)))

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Ні. Не люблю в стаді ходити. Смердить.

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

...або народ, який надмірно любить бандитів.

16. Yarema

А чим це суперечить першому пунктові Ілліча?:) І влада що, вже деградувала, безсила, не контролює ситуації? Вона зараз сильна , як ніколи після Кучми;)...
    Як любить писати пан Левандівка...Я плакалъ:haha:

Бо вони свої в доску;)... Не те, що там усілякі мудрагелі-філософи:)))...

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове,
    сидячи на печі легко ля-ля про революційну ситуацію. Як в анекдоті "Мы смело в бой пойдём - / - И мы за вами!"
    Ну і за кого народ піде в бій?
    За Янека? Відпочивайте. Звичайно, проплачені покидьки у чорних робах підуть, потім їх ще кинуть на гроші.
    За Ющенко? Поїзд пішов.
    За Тягнибока? Піде в основному лише Захід.
    Хто залишився в активі? Звичайно, Юля.
    Я добре пам"ятаю розстановку акцентів на Майдані-2004 - без Юлі навряд була би перемога (зайвого не говоритиму).

Ті, хто не розучився думати - готові. Вишкіл не проп"єш.
    Тільки би не гальмували "противсіхи" на Заході - Центр мобілізується миттєво.

• Подобається Подобається x 4
  18. Yarema

Щоб це не виявилось словом "халва" , від якого в роті не посолодшає:sad:...

19. levandivka

За Батьківщину, за Юлю?! (рОдіну і Сталіна...)

Я на Майдан йшов за себе і родИну.

ЗІ: Боріс, ти нє прав... (с)

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Накрийтесь. Закон виписаний у розрахунку на застосування проти незгодних, не проти себе улюблених.

• Подобається Подобається x 5
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)