Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А навіщо замислюватися, якщо різниці між ними нема?
    "партії" ж у нас не займаються виконанням конкретних змін. тільки просуванням своїх депутатів до корита і самопіаром для цього ж.

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та і партії в нас якісь не такі... Реально в партії нема демократії, нема переобрання керівництва, не регламентовано фінансування партій...Партія повинна будуватись знизу, навіть якщо і ідея про її створення іде зверху....А у нас не партії, а клани еліт, що базуються на певній території і лише створенням для відмазки осередків в других регіонах надають партії вигляд загальнодержавної...

• Подобається Подобається x 4
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Повністю погоджуюсь з Вами в цьому. Яку я бачив рІзницю? Завжди були партії, які підтримували владу, і партії які проти тієї влади боролись. Згадаймо КПРС, СДПУ, СДПУо,За ЄДУ,ПР. Першою партією яка пішла проти влади був НРУ. Потім НУ і Батьківщина.Але коли Ющенко став президентом в НУ і Батьківщину напролазило тих хамелеонів з КПРС,СДПУо,ЗаЄДУ,ПР-вони ж завжди хочуть бути при владі.Так було у нас. Вони змістили районних серетарів, які працювали в умовах напівлегнальних, котрих в свій час тягали по правоохоронних органах, на "великих діячів" які могли давати конкретні результати на виборах з КПРС, СДПУ, СДПУо,За ЄДУ,ПР (заідуючих РАЙОно, директорів шкіл, мерів міст-людей, котрі, як вони вважали мають вплив на народні масси)-цільвиправдовує засоби. Тепер коли до влади прийшов Янукович-ті криси всі повтікали у ворожий табір, здавши своїх лідерів на поталу(як Юлю на суд).Не знаю, чи це щось навчило україхнських лідерів, що "краще менше та краще"? Так я і попав в Батьківщину-ще тоді, коли вона була оппозицією до влади, а в НУ вже появлялись авторитарні Ющенкові замашки.

4. levandivka

Нє-нє...
    Були партії, що вже у владі, і партії "ще не у владі". І вся їх діяльність була спрямована на відпихання інших на шляху до бюджетного/законодавчого корита.

5. Yarema

Так скрізь у світі...Справа лише в тому, для чого використовується те корито: для особистого збагачення, як в країнах третього світу, чи для загального блага (свого також, опосередковано), як в розвинутих демократичних країнах...

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так це теж саме що я сказав. Просто подавалось все під соусом боротьби з існуючою системою, і за покращення життя народу.Зате багато і купилося. Чому так кажу?

• Подобається Подобається x 5
  7. levandivka

Коли люди й від нинішніх депутатів (усіх рівняв) почнуть оцінювати за конкретною діяльністю - матимемо порядок. :)
    Але для початку той порядок має бути у голові виборця.

• Подобається Подобається x 2
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас зараз новий мер.Я теж увійшов у виконком. Мер СДПУо шник-людина Медведчука, але спец, працювати вміє,вміє організувати, як людей, так і бізнесменів.За рік роботи в місті зробилося в сто раз більше, ніж за 10 років минулого мера.Всі центральні площі заклалися львівською озонівською плиткою(це при тому, що з 10 місцевих податків ця влада залишила тільи 4)-мер викликав підприємців, які мають бізнес біля тих площадок з вічними ямами і сказав-що будемо робити. В міста грошей нема, але я мжу помогти десь на 30 % все інше давайте ви. Порипіли і дали, зате тепер любо там пройтися, місто буквально віддраяли від бруду.Всі депутати і члени виконкому три рази робили суботник, збирали сміття по берегам річки, яка тече через центр міста.Упорядкували стихійні сміттєзвалища, народ буквально на свої очі побачив що існує комунальна служба. Я при старому меру 5 років просив відремонтувати дах над будинком, який протікав 5 років-безрезультатно.При цьому меру лише раз сказав на виконкомі, на другий день-повний двір ремонтників. За тиждень все було як нова копійка. Звісно, що це все робиться на свій імідж. Але чому б такому меру не віддати свій голос.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні, це не помилка. Їй було занадто рано балотуватись в президенти. Я голосував за Ющенко і навіть зараз не вважаю це помилкой. Не за Януковича же голосувати?
    Ваше питання може звучати по іншому: Чому не продалась голубим?
    Ви впевнені, що вони не сварились? Наскільки я пам"ятаю, він її дуже швидко дістав.
    Маєте на увазі збір компромату за допомогою Луценко? Але ж Луценко був міністром МВС, а не генеральним прокурором. В його компетенцію входили дрібні крадіжки, хуліганство та таке інше.

ПАм"ятаю. Вела, та ще как вела!

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

Тут залежатиме від поборів...
    Перетисне - платники організують спротив.
    І така ситуація є нормальною: піар прив'язано до реальної роботи, а не залякування ще більшим лайном.

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

+1. Клан БЮТ - один з них. Навіщо ВОНИ нам?

Останнє редагування: 3 лип 2011
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А можна детальнішу характеристику отого "патріотично налаштованого"?

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Повертайтесь... На один голос "вас" стане більше... Нє? Ачо? :)))

12. Yarema

Та я ж не заперечую, що треба щось міняти...На кого!?....Тим більше, що за БЮТ я ніколи не голосував...Я голосував лише особисто за Юлю, яку вважаю кращою з тих кого маємо...
    Я можу бути впевненим на 99%, що , якби Юля стала президентом, такого наступу на все українське не відбулося б, такого відвертого обдирання пересічного українця також...Хіба цього було б замало, оглядаючись з сьогодення!?о_О Там з'явилась би нова сила і вступила в конкуренцію з Юлею, наприклад, той самий Яценюк міг об'єднати навколо себе противників Юліного популізму...А може Гриценко роздупливсь би, врешті решт...А може ще якісь лідери вийшли б з політичного середовища...

Тепер на всьому цьому можна поставити жирний хрест...Ніякого нормального, ліберального розвитку політичного процесу не буде...Буде авторитаризм, послаблений лише тупістю і обмеженістю його носія...

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Особисто для мене найважливішим є те, щоб особа була прихильником демократії...З нею можна завжди порозумітись, з нею можна змагатись за правилами...Тут для мене неважливо, яких поглядів на історію, мову, культуру, зовнішню політику притримується людина, мені потрібно лише одне, щоб вона виступала за демократичні перетворення в цій країні, за чесні вибори, за незалежний суд, за боротьбу з корупцією і мафією...Створивши все це, ми будемо мирно змагатись за своє бачення перспективи і , навіть програвши, будемо знати, що у нас є шас перемогти іншим разом...

Це зрозуміло?

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Пане Ярема, чесно кажучи, я не розумію ваших земляків. Чому Янукович?
    Адже це була найтупіша кандидатура з усіх кандидатів. Плюс два рази сидів. Я вже не кажу, що всі кандидати були зі Східної України. Чому не Тигіпко, наприклад. Ті ж погляди, але набагато інтелігентніший, розумніший, презентабельний. Чому зек??? Що то за ментальність вашого народу? Невже такі тупі?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зрозуміло. Незрозуміло оте пафосне клеймо "патріотично налаштований"... І не зрозуміле його використання в світлі Вашого бачення...
    Корешей возьмите, семью... Сколько вас там, в Британии? ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. Yarema

Для мене теж це є загадка з загадок...Треба створювати спеціальний дослідний інститут, щоб пояснити дивні відхилення східняцкого менталітету;)...
    Замініть його на державницько налаштований, якщо вже на Вас термін "патріотизм" діє , як на бугая червона ганчірка;)...

16. levandivka

От людину заклинило... Один такий у класиці описаний: "тройка, сємьорка, туз..."
    Писав же:
    Не вкладається в мозку?
    Єдиний імовірний позитив від гіпотетичного царювання Юлі - відкривання очей, як це стається у електорату Януковича.
    Біда в тому, що Юлін електорат затятіший/заклиненіший, хоч кілок на голові теши, не думає. Далі буде боятися "ще більшого лайна".

Останнє редагування: 3 лип 2011
  17. Yarema

Я готовий...З чого починаємо?;) У Вас є план, містер Фікс?

18. levandivka

Смііт написав нормальні відносини "виборець-депутат" на рівні мера. Почніть оцінювати господарську діяльність імовірного кандидата: що проголосував, як воно позитивно вплинуло...
    ЗІ: тільки не з БЮТівських агіток інфу беріть, а реальну. Не "чиї ноги танцюристові заважали зробити", а ЩО ЗРОБИВ.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

20. Yarema

До Вас не доходить, пане? Повторюю для тих, хто в танку...У нас в Донецьку ніякої виборності влади не існує...Мерами призначаються, з наступним оформленням призначення імітацією виборів...Кого мені тут оцінювати, коли немає жодного змагання за посаду мера? Тих, хто намагається втрутитись в процес, висуваючі свою кандидатуру, або примушують її зняти, або знімають під час виборчих перегонів, присіпавшись до якихось надуманих порушень в поданих документах...Був мером Рибак, пішов на підвищення, на його місце став заступник Лук'янченко, на його місце стане його заступник...І так далі, і тому подібне...У нас встановлена монополія правлячої партії...Всі інші партії, або є фікцією, або є клонами правлячої, або маргіналізовані...

З цим зрозуміло? Пропонуйте далі...Наступний крок...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)