Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ ЭКОНОМИКИ -процесс развития конкуренции и рыночных отношений. В его основе лежат следующие мероприятия: а) полный демонтаж административно-командной системы, тех ее звеньев, которые способствуют сохранению и воспроизводству монополистических отношений; б) изменение производственной структуры на базе разукрупнения и диверсификации существующих производств; в) формирование организационного и правового механизма выявления и преодоления монополизма в экономике.
    Що ж Ви вічно плутаєте грішне з праведним? До чого тут розвал СРСР? Систему будували вже в незалежній Україні, на наших очах... Така сама система збудована і в Росії...Невже, при збереженні СРСР, вона була б іншою? Я голосував проти всіх президентів, що були в Україні, окрім Ющенка...Але вони перемогли, за рахунок голосів тих, хто голосував за них. То чи несу я відповідальність за керівництво України, якщо я голосував проти? І чи будував я систему разом з ними?

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

Пане Яремо, ми не порозумілися, я - за.
    Я проти перерозподілу власності, також стосовно Ахметова.
    Нехай вже
    швидче відбудеться, нє?

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Скажите - а сколько нас (противсiхiв?) Меньше 5%? И эти 5% все решили? Я просто росту над собой!
    Знаете, пан Blaberus - только последний лузер во всем обвиняет окружающих. Настоящий мужчина в поражении винит себя. Не смог победить, не приложил всех сил, не выложился до конца. Подумайте об этом. Определитесь со своим местом в этом мире. :)

4. Yarema

Справжній чоловік, тим не менш, не має права голосувати за себе і за того "парня"-противсіха...То як він міг зарадити поразці?

• Подобається Подобається x 3
  5. Дальневосточник

Спасибо. Действительно - оплошал...
    Вот еще одно подтверждение того, что вы вполне адекватный - во всем. кроме политики, человек....

А у Губермана - все есть. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
  7. Дальневосточник

8. Yarema

Якщо це в інтересах державної безпеки і благополуччя, то держава має право примусити Ахмєтова продати акції своїх кампаній, що підлягають демонополізації з відкритого аукціону...Потім він виплатить податки з отриманих сум і є вільним ними розпоряджатися, вкладаючі в ті отраслі економіки, де монополізму нема, де є конкуренція...

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

К сожалению больше.
    Себя Вы можете не винить. Протывсихи победили!

• Подобається Подобається x 4
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Підніміть результати останніх президентських виборів і полічіть, на скільки відсотків перевага нині діючого президента.:);)

• Подобається Подобається x 4
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У сортах лайна не розбираюся (с). Який сенс піднімати, ВОНО ж не тоне. І лічити [​IMG] треба не противсіхів, а вибираючих лайно...

13. Gron

Gron тафгай

А сами ( противсіхи) не проізводите ( нє какаєте)

Тобто якись досвід є.

14. levandivka

Надіслати у Одесу?
    Бо я користуюся унітазом.

15. Gron

Gron тафгай

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та я в принципі не до Вас звертався і відповдіав на конкретне запитання. Якщо міряти Вашими критеріями і оцінками, то лічити треба 24 074623 чоловіки, які проголосували з Я+Ю. Це на даний час пів-України. А проти всіх голосували 4.36%. То як Ви думаєте кого легше вилікувати? Як дохтор Вам повІм ош легше вилічити менше ніж більше;):)

17. levandivka

Не сумніваюся, що "легше". сумніваюся, що краще. :)

ЗІ: і гасло "здорових у нас нєт, єсть нєдообслєдованиє" теж варто пам'ятати.

Останнє редагування: 2 лип 2011
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

То для дохторів аксіома.:)

19. Yarema

Та пропонуйте вже краще!:diablo: Я вже котрий раз намагаюсь довідатись від Вас ім'я тієї втаємниченої особи чи назву політичної сили...Ви ж мовчите, як підпільник на допросі...:sad:

Якщо ж у Вас нема кандидатури, то з Ваших дописів вимушений буду зробити висновок, що особисто для Вас особа Януковича є кращою за своїми людськими і лідерськими якостями, а політика, яку він впроваджує, є кращою за політику Тимошенко...Нє?:dntknw:

20. levandivka

Де Ви бачите політику? У Тимошенко, або Януковича?
    Звичайно, і діяльність любого директора фірми можна обізвати політикою фірми.
    Але в загальноприйнятому значенні, діяльність цих лідерів хапхап-угрупувань із політикою має дуже мало спільного.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)