Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Просто жах. А як у тому селі щодо тверезості? Бо як правильно сказав пан Педро,

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Тимошенко вже на лаві підсудних, а ОЦЕ ніяк не заспокоїться:
    http://mycityua.com/news/country/2011/07/01/090520.html
    Ех, таки сильно помилилися у 2004 році з лідером :sad: :cry:

• Подобається Подобається x 8
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Всім зрозуміло, що то не так, крім Юща і ВасМТ. Чому б це?
    Портніков визнав свою помилку. Перед виборами він стверджував, що немає ніякої різниці, хто стане президентом:
    http://nts-tv.com/actualinterv/5376-vitalijj-portnikov-obozrevatel-radio-svoboda.html
    Зараз відкрив очі на те, що це банда і за правилами грати не буде:
    http://vokintrop.livejournal.com/

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://www.youtube.com/watch?v=nLLVMVbnjaw це про них

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Сьогодні Юля в Твіттері написала-"Кілька годин тому у Януковича була "сходка",де були Хорошковський, Льовочкін,Портнов та Отрош(голова печерського суду).Узгоджували мій вирок"

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спитайте у неї при нагоді, в яку ціну буде барель нафти в 2015-му... :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я нафту барелями не купую, і мені все рівно, яка буде його ціна. А скільки платить Ахметов за газ-це проблема його прибутків, нехай мешими кусками їсть, щоб не вдавився і на Форбсах світиться. Мені болить, чи дістану я завтра зарплату чи ні і чи буду я могти за цю зарплату щось купити, чи ні.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

К сожалению, это - не ТАК. Мы построили такую систему, что миллиардер Ахметов остановит заводы - и останется миллиардером. А мы с вами - окажемся перед "демократическим" выбором -

Так будте здоровы, живите богато
    На сколько позволит вам ваша зарплата,
    А если зарплата вам жить не дозволит,
    Тогда не живите - не не неволит....

:sad:

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Скільки років треба, щоб зрозуміти, що і ВОНА - помилка вибору?

• Подобається Подобається x 2
  8. Gron

Gron тафгай

А скільки, що ВОНО ( ну нехай тільки сучасне, про 04 мовчу) - помилка природи?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та всі вже зрозуміли, її посадять і слава Богу у нас залишиться один і безальтернативно-безпомилковий [​IMG][/URL][/IMG]

• Подобається Подобається x 6
  10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ми таку систему не будували...З нами ніхто особливо і не консультувався...:sad: А щодо Ахмєтова...Потрібна примусова демонополізація бізнесу в Україні...Інакше ми приречені на прозябання.

11. Gron

Gron тафгай

На кшалт Штатів ?

12. levandivka

Є бородатий анекдот про Мавпу, Крокодила і 3 рублі. Цитувати? :)

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

А хто? Прибульці?

13. Gron

Gron тафгай

14. Дальневосточник

Да? Тогда бы вы ставили "минус" на допис, в которм утверждается, что "мы вышли на митинг - и развалили ссср"... Ну - развалили. И что? Получили вот это? Тогда надо вас - за шкирку тянуть - и показывать людям - кто именно устроил это в стране. А то - как развалить - то мы! или вариант - (бандеровцы\ОУН\УПА) - а как отвечать за получившиеся - никого нет... Уехали на срочное заседание малого совнаркома...

15. levandivka

Вірно. :)
    Це ми, народ український - дУрні, бо крутять лідери свої інтерактивні шоу на всіх каналах, а ми приймаємо (або ні) участь. То "за більшовиків", то "за комуністів". І без руж'я. Досі.

16. Gron

Gron тафгай

Нє, вони як кажуть розвинені, дарма що гуманоїди.

Ну не всі ;)
    О!
    Так ми однодумці?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, мушу зазначити, що наші погляди на все майже не розбігаються. Хіба що на стоматологію.:)
    Але хотілося б дещо уточнити. Мої діти в Австралії навчались в приватній школі. Батьки крім не такої вже маленької ціни за навчання майже кожної суботи приходили і робили щось в школі. Як ви думаєте, хто повинен дивитися за благоустроєм школи в вами вибраному селі? Янукович?
    Заробітчани. Я знаю, що людям потрібні гроші. Але це заробітчанство страшно принижує. Я б, наприклад, нікуди не поїхав би заради грошей. Я їх мав достатньо в Львові, працюючи як стоматолог (для вас це не новина). Я емігрував до Австралії, щоб не жити зі спіками і фореями. Бо це також принижує людину. Якби я хотів заробити гроші я б поїхав десь в Австралії в якесь віддалене місце. І заробив би. І порівняно з Австралією, в Англії я програю в фінансовому відношенні. Але я професіонал і моя робота є одною з головних частин мого життя, яку я ні на які гроші не проміняю. Совкам-калбаснікам цього не зрозуміти. А ось заробітчанин всього цього, що звеличує людину, не має. Що лишається??? Гроші? Трьох-чотирьох поверхові хати? Для чого???

• Подобається Подобається x 2
  18. Дальневосточник

Честно сказать - не понял вашего пафоса. Работа - и профессия - для меня так-же - главное в моей жизни. Однако - это не мешает мне жить в Луганске - не обращая внимания на Свят и Гронов. При этом я вполне понимаю, что приведенные мной люди - вполне достойные и адекватные (оба сообщали, что очень состоятельны - а значит - не глупы, как минимум!)... Однако их политические взгляды совершенно для меня - не приемлимы. Я думаю - есть не мало людей и на новом вашем месте, чьи политические взгляды окажутся для вас не приемлимыми... И что? Снова - искать "Где оскорбленному есть чувству уголок"?

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Цікаво, чому Портніков прозрів аж зараз? Я знав це ще в 2003 році.
    Кращє спитайте це у Вашого президента. Стоп, хвилинку... Може Ви маєте на увазі, що вона буде президентом в 2015 році?

Не меньше ніж чотири-п"ять термінів президенства Януковича.;)
    Якшо людина цього не зрозуміла-їй не допоможе навіть психіатр.

20. Gron

Gron тафгай

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)