Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Якщо вважати кармою підтримку міліонів виборців, логічно балатуватися. Були кандидати з набагато "кращою" кармою.
    Висловлю свою думку, наголошую, свою. Дуже багатьом зразу наступила на горло. Мабуть це і була основна помилка. Крім того немалу роль відіграла чоловіча солідарність: "баба нами не буде керувати".
    Може хоча б для цього, що коли в ВР протистояння, неможливим є прийняття (в ненайкращому для нас варіанті) податкового, житлового та пенсійного кодексів, закону про червоний прапор, про чорноморський флот та ін.

• Подобається Подобається x 6
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не пойняв...
    Маємо добрий податковий/житловий/пенсійний кодекс?
    Червоний прапор заборонено?
    Москалі з Севастополя забралися(збираються забратися)?

В чому позитив? :) (крім цирку)

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

То Ви його заслуговуєте...Я ж голосував за іншого кандидата.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Якби Юлька стала президентом, то узурпації влади не відбулося б, бо вона мала достатньо сильну опозицію в ВР..Їй не дали б здійснити авантюристичних кроків...

• Подобається Подобається x 5
  4. levandivka

А які б ДАЛИ? :crazy:

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

І чим воно помогло? (с)

• Подобається Подобається x 1
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

А Вам то шо зі своїм життям, до тої ж Юльки, Свята, усіх нас з противсіхами разом? У Вас зовсім інше життя, можна сказати на другій планеті... я то, про те добре знаю:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хіба прем"єр та частина депутатів має право та можливість провести люстрацію? Чому б люстрацию не провести особисто Вам?;) У Вас на те є прав та можливостей не більше та не меньше ніж у Тимошенко в бутність її премьєром.
    Розумно!:scratch_one-s_head:
    Балотуватись потрібно з кармою Януковича!:preved:
    Мені було жити краще коли було протистояння. Але противсіхам більше подобається голуба гармонія. Чи їм стало краще жити, чи справа в ориєнтації...
    Справді, навіщо? Вони мають лідера. beef3decbddf.jpg
    Принаймі тим, що совість чистіша, ніж у середньостатистичного противсіха.

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

Дивно...
    Не втулили у допис третю складову партєйного гасла "...ум, чєсть і совєсть нашей епохі"

А мені - коли рух, зміни. :)

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви бажали змін-Ви їх отримали:good:

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ше кажуть, Галя балувана:)

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цілком згідний. Але хто винен? Англійці релігійно ставляться до законів. Недавно член палати лордів був спійманим, що мав в Манчестері квартиру, казав, що живе сам а насправді там жив його племінник. Держава заплатила £ 3000.00. Член палати лордів вернув цю суму але мусить відсидіти 1 рік. Ви можете сказати, що все почалося в 1215 році, коли була прийнята Велика Хартія Вольностей.
    А Україна не мала шансів? В 1991 році були вільні президентські вибори. Було досить достойних кандидатів - Лукяненко, Чорновіл, Юхновський...
    Кого ваші земляки вибрали? Комуняку! За своїх земляків я можу бути гордим, вони за цього хамелеона не голосували. Але терплять...
    То хто винен? Яких таких благ може заслужити народ який вибрав двічі судимого з бандою гопників?

• Подобається Подобається x 7
  11. levandivka

Самі собі винні. Бо якщо принцеси, то "газові"...

• Подобається Подобається x 2
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

І за VASMT???

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Pedro. Буквально недавно , минулого тижня, був в одному з сіл Львівщини. Враження жахливі.Так ніби стан після війни. На Закарпатті теж є проблеми, але тут бурлить життя. Так багато людей виїхало за кордон, але вони шлють гроші додому і тут постійно щось будують. Будують житлові будинки. магазини, кафе-ресторани(вкладають гроші в бізнес-нехай торгівельний але бізнес). А на Львівщині в тому селі, обдерта школа, ремонт якої останній раз напевне робили під час СРСР. В селі не працює ні одне підприємство. Зовсім немає роботи. Я не повірив своїм вухам, коли почув таке, від співрозмовника:"Нащо було валити той Союз? При Союзі село жило повнокровним життям" "Була робота, всі сім"ї були разом, я зараз сам, дружина з дочкою в Італії, син в Чехії." Якби я це почув в Донецьку або в Дніпропетровську, то не дивувався б. Але це на Львівщині. Теба ж було так довести людей в Україні, щоб люди, котрі живуть в місцевості, яка була колискою мрії про незалежність шкодували за СРСР. Я в шоці.

• Подобається Подобається x 5
  14. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

А уж если воровки по-крупному , то...с косой.

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Що в чергу до Вас ставали, щоб пожалітись? Навіщо Ви таке ось пишете. З сіл Львівщини люди завжди їздили на заробітки, ще при сересере, а хто не їздив на заробітки працював у Львові. Зараз у Львові роботи для всіх нема. Тому і змушені їхати хто куди може. На Закарпатті завжди в селах люди жили краще. Вирощували овочі і фрукти і продавали на базарах. Я добре пам'ятаю як один закарпатець хвалився, що він що два роки купує нову машину, а "стару" продає. Бізнесмен, нє? Крім того багато закарпатців також виїжджали на заробітки.
    Мій кум живе в селі біля Золочева. Вибудував велику хату, виростив двох дітей, вже має троє внуків, скоро буде четвертий. Живе не жаліється. Все що треба має. Також їздив на заробітки до Москви, і коло хати господарка дай Бог кожному. Хто хоче заробити, жалітись не буде, а буде робити. А жаліти за сересере це природно старшому поколінню. Це ностальгія за молодими літами.

16. Pedro

Я не знаю, де ви знайшли таке село. Я півтора року тому був і на Львіщині і на Волині. І очам своїм не повірив як все змінилося! Звичайно, коли люди не мають що робити і руки не дійдуть школу поремонтувати, то що про таких людей говорити? Видно було добре коли був колгосп і було що вкрасти.
    Звичайно, багато на заробітках. Тільки з Львівщини їдуть в Італію і Іспанію. А з Закарпаття? Кацапам дупи лизати.
    Сміт, подивіться будь-який вестерн. Люди мали ще не такі труднощі. І невідома земля, клімат, індійці, бандити. А люди не боялись, йшли на захід, заселяли землі і працювали.
    Треба добиватись, бо не Янукович не Юля ні Тягнибок не прийдуть і не будуть працювати для якогось вуйка Стефка чи Міська.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це в центральному дворі школи.[​IMG][/URL][/IMG]
    Це стіна в школі [​IMG] і це так само тільки з іншого боку[​IMG][/URL][/IMG] А це баскетбольний щиток, як думаєте, коли тут грали востаннє баскетбол?[​IMG][/URL][/IMG] Можете мені повірити, що на баскетбольному полі-трава по пояс.
    Ви мене знаєте, я ніколи не шкодував за СРСР-це просто враження. На рахунок заробітків-закарпатці їздили завжди і при СРСР. Львів"!яни при СРСР не їздили, тому що офіційно в СРСР безробітні були тільки в Закарпатті, а в Льввській області була повна зайнятість.Я ще був малим, коли з закарпатців сміялися на Львівщині , що ті їздять на заробітки-їм було дуже дивно, як це залишати дім і їхати кудись працювати.

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ----------

Ну я не вважаю, що якщо людина працює в іншій країні, то вона тим людям дупи лиже. Скоріш за все дуполизи ніде не їздять, їм і вдома добре, вони вилизують так, що грошей мають доста.Тай з Львівщини в Росії більше ніж з Закарпаття, закарпатці більше по Іспаніях і Португаліях, і Італіях їздять-то бідні а багатші в США.:) І повірте працюють в основному як висококласні будівельники і ніяк не дуполизи.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

19. Pedro

Я ж вам ніколи не докоряв якого ви біса приперлись в Україну. Ви якщо не українець а українофоб, то по крайній мірі житель тої багатостраждальної землі. Так і я. Я не їхав за заробітками. Я житель тої країни де живу і не ваше собаче діло вмішуватись в моє життя і в життя тої країни на якій ви і ваші сабратья паразитуєте.

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)