Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це ви про Мадлен Олбрайт? Претензії до неї. :)))

Чи про мене? :))) Так я не наймався підтримувати Тимошенко. Просто я вважаю її єдиним вольовим лідером опозиції в Україні, який реально і дієво протистоїть діючій владі, і висловлюю з цього приводу свою думку. Вважаю лідером на даний поточний момент. Завтра моя думка може змінитися, якщо зміниться Тимошенко, або раптом з"явиться хтось кращий. Поки-що я не бачу ознак того, що Тимошенко міняється. як не бачу ознак того, що з"явиться ще один реальний лідер опозиції. Яценюк - не сприймаю його серйозно. Анітрохи. Можливо, він буде потрібен через 20 років - побачимо... але зараз - ні.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Накінець-то прозрів чоловік... Вже хоча б байдужий...

А я, коли бачу, як в болоті тоне шанс України, просто кожного разу відчуваю не ненависть до Ющенка - ні, а просто презирство. :sad:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

в тому то і справа... що Янукович - нічо, а Ющенко - "зло".

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

К Вам, лично, претензий никаких. :good:
    Вы цитировали приглашение...
    А я весь "слёт" считаю... "съездом": - " как весело мы жили...как искренно ...как верили в себя."

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Вы, Уважаемый, это делали так горячо...:good:
    Что я начинал уже завидовать працЮле...
    Думал и Вы тоже поддались на ...

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ющенко був керівником країни останні 5 років. Він змінив 4 Прем"єр-Міністрів:

1 - Тимошенко.
    2 - Єхануров.
    3 - Янукович.
    4 - Тимошенко.

Саме Ющенко не зумів (бо злякався) віддати владу людям на місцях, а почав вперто крутити руля в сторону націонал-радикалізму. І цим розколов не просто державу - бо держава була розколота економічно і політично, а розколов рух до демократії, який населення Сходу та Півдня почало стійко асоціювати з націоналізмом, а російську кегебешну корупцію - асоціюють з "інтернаціоналізмом". Асоціюють так, як їм "підказують" з Кремля. Ющенко "повівся" на ту гру, як останній баран.

А потрібно було всміхатися, дружити - і вперто йти до демократії. І цим нейтралізувати їхні випади! Це робила Тимошенко і це їй вдавалося. І саме за це її була названо "державним зрадником України". Забулося?

Можливо, сама ця знавісніла ющенківська кампанія проти неї і забрала в Тимошенко тих пару процентів, як забрала в України шанс до демократії. А шанс до демократії - то шанс до прозорої, європейської економіки. То інвестиції, реформи, доходи громадян і всіх, а не тільки "пацанутих" підприємців. То - шлях в Євросоюз.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Так вони так і живуть. Поїдьте подивіться. Я наїздився і надивився.

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Под многим поставлю 5+++++++++++
    Но под:- "Це робила...и.т.д."
    Иногда она делала (или ничего не делала) и это совпадало с интересами страны.
    Но..., как можно ставить ей в + то что она просто обходила 10-й дорогой ...т.к. это не совпадало с её бизнес планами????
    Иногда так бывает, Уважаемый, что даже враги Украины ей помогают, но при этом преследуют абсолютно другие цели.
    В этот момент они руководствуются ...из двух зол ...(...это для них в определённой ситуации...).

Как в анекдоте:
    - сегодня спас девушку от изнасилования...
    -как?
    - ... не встал.:)

Останнє редагування: 5 лип 2010
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

любите байки? ну-ну....

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

При чому тут демократія до Тимошенко? Що вона зробила для демократії?

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не смогла провести закон про " ...запрет критики правительства..."
    Никого не наказали и вот ..."слёт" ..."ордена"..."поклонники"...
    Короче ...в шоколаде вся.:good:

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

При этом на вопрос "Чувствуете ли вы, что в стране есть оппозиция?", Оксана Забужко ответила: "Нет, не чувствую. Где она? Если бы в парламенте была оппозиция, то ратификация харьковских соглашений не состоялась бы. Когда тем же депутатам нужно было защищать свои карманы, то они блокировали щитовую, и когтями, зубами выдирали себе нужное решение. А как нужно было защищать Украину, то все закончилось одной шашкой Парубия – жалко сыгранным фарсом. Отвратительно это зрелище – когда люди берутся делать вид политической оппозиции, будучи, на самом деле, конкурентами по дерибану".

По мнению писательницы, реальная оппозиция должна вызреть в обществе вне границ нынешнего политикума.

"Что власть, что "оппозиция" – весь наш политикум не выполняет надлежащие ему общественные функции. По "социальной генетике" – это люди, которые вышли из правящей прослойки начала 90-х, где произошло срастание бывшей партийно-советской номенклатуры и криминала. И от этого срастания родился тот класс, который себя сегодня гламурно называет "политической элитой". Тогда как по своему образованию, культуре, жизненному опыту эти люди, в принципе, очень слабо себе представляют, что такое государственная политика – в любой сфере", - считает Забужко.

• Подобається Подобається x 2
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::blush::blush:

10. Тим22

Когда Юля в обнимку с Тягнибоком кричала "Героям слава", я несколько удивился, не Юле, а народу который со слезами на глазах кричал вместе с ней. Неужели так легко можно развести. Но она явно решила привлечь на свою сторону Запад.

"Юлія Тимошенко вважає, що у разі проведення владою грамотної, заохочувальної мовної політики вся Україна розмовлятиме українською мовою.

"Якщо держава трішечки це підштовхне - делікатно і красиво, і в Донецькій області згадають, а не вивчать, українську мову. Ми не вчили. Ми згадували її. Якщо ми почнемо з вами правильно розвивати все українське в Україні, генетична пам'ять спрацює", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні на зустрічі з представниками політичних партій, молодіжних та громадських організацій Тернопільської області.

Екс-прем'єр переконана, що всі громадяни України, попередні покоління яких традиційно мешкали на українській території, можуть без особливих намагань згадати мову своїх предків. "Якщо міста в східних регіонах були повністю русифіковані, то село – і в Дніпропетровській, і в Харківській, і в Луганській, і в Донецькій області завжди було українським. Воно було і залишається цією колискою мови", - вважає вона.

"У мене по маминій лінії повністю всі знаходились в селах, в місті Дніпропетровськ, там – козацький край, це поруч із Запорізькою Січчю. Ми ж потім прийняли бабусю додому, і вона з нами жила. Все ж таки у дітей, які мають якесь відношення до села, є така генетична пам'ять. Я все життя не розмовляла українською. Я прийшла в уряд до Ющенка і, можливо, на третій тиждень заговорила українською, тому що у нас всіх це є. Бо так чи інакше, у кожного по лінії родини абсолютно точно є хтось в селі, і українська мова в нас є", - переконана Юлія Тимошенко.

Лідер БЮТ також додала, що її донька Євгенія розмовляє українською мовою без спеціального навчання, а зять Шон завжди намагається використовувати окремі українські слова." http://www.tymoshenko.ua/uk/article/ezvcuw34

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Почувши це, Янукович наказав Міністру МВС Могильову за 2 місяці вивчити українську мову. :haha:

=======================================

Я почитав кілька дописів, які написали Мих та інші. Вони ні про що. Мені не хотілося б "якати", але... Перечитайте те, що писав тут я - а я писав факти, цитати. Ви ж просто пишете ні про що. Хєрня якась. Якісь Юлькині "бізнес-плани", варавство... Тощо. Де воно, те "воровство", де ті "бізнес-плани", запитую в п"ятнадцятий раз!? Хтось щось конкренте напише хоч раз?
    Невже податкова, СБ України, Генеральна прокуратура тощо - не могли протягом *надцяти років знайти зловживання Тимошенко, якби такі зловживання були!? Тут пишуть дурню, мовляв, у нас "не знаходять". Це дурня, бо якби регіони та Ющенко могли б з"їсти Тимошенко, то з"їли б. А так - не можуть. Просто не можуть.

...Вона могла спокійно відкрити з зятем якийсь супермаркет і жити в Лондоні (він має власні взуттєві магазини).
    Кредит би їй дав будь-який банк світу. І вона через рік знову мала б все, бо має неймовірну енергію і масштаб особистості, аналога якій - не знайти. Чому не кидає політику і не тікає з України? Вважайте, що я задаю це питання собі, бо ви себе вже давно ні про що не питаєте - відповіді вже закладено в вашу голову.
    ===========================================================

Юлія Тимошенко і її чоловік, Олександр Тимошенко, за якого вона вийшла у 18 років. Святкують його день народження.

http://topnews.ru/news_id_36806.html

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Те, що дотепер не знайдено замовників Гонгадзе, не свідчить про те, що він живий.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Лазаренко только америкосы посадили, а у нас кто его садил ? ...или Вы уже и им не верите?

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Лазаренка садили "тут". Просто він намагався втікти в США. Та посадили й там.

Не плутайте вбивство і фінансові зловживання. Замовне вбивство - це завжди команда "фас", подана усно. Фінансові зловживання - це гори документів, якими обростає будь-яка транзакція - тобто процес переправляння коштів. І обов"язково в цих транзакціях задіяні іноземні банки тощо. А тепер навіть швейцарські банки не зберігають таємниць, коли йдеться про відмивання "брудних коштів" чи ухилення від сплати податків. Якщо ви про це знаєте. Якби Тимошенко була в цьому замішана - інформація була б, однозначно. Як це було з Лазаренко.

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

======================================================

А ось інші факти. Свіжі.

Чому з тим, що зараз "оживили", боролася Тимошенко?

12 мая 2008 22:10:10
    "Фірма", зареєстрована в оффшорі - Віргінських островах, зі статутним капіталом в 12 тисяч доларів, яка розпоряджатиметься величезним українським шельфом, власницями якої є 4 дівчинки, за якими напевне стоять "правильні пацани" - повертається.

Останнє редагування: 8 лип 2010
  15. Тим22

До поразки «Нафтогазу» в арбітражному суді Стокгольма призвели свідомі дії уряду Юлії Тимошенко, за дорученням якої з суду було відкликано третє подання української сторони, яке давало шанси «Нафтогазу» виграти окремі епізоди справи. Про це пише «Українська правда».

Головним захисником інтересів «Нафтогазу» в арбітражному суді Стокгольма була міжнародна компанія White&Case. Джерела видання надали повний текст меморандуму, який юристи компанії надсилали українській стороні стосовно намірів відкликати та внести зміни до своєї позиції у суді.

«Відкликання аргументів «Нафтогазу», що були висунуті із згадуванням Газпрому, завдасть критичної шкоди позиції Нафтогазу у справі, адже це є єдиними достатньо сильними аргументами, якими володіє «Нафтогаз». Всі інші аргументи є допоміжними та у своїй більшості орієнтовані на деталі справи», – йдеться у меморандумі.

Таким чином, на сьогодні компанія RUE має бути вдячна за мирову угоду з НАК «Нафтогазом України» в першу чергу не стільки бізнес-партнерам Дмитра Фірташа, що напряму керують країною, а своєму послідовному ворогу протягом останніх шести років – Юлії Тимошенко.

Саме її уряд та її оточення надало можливості сьогоднішній владі, посилаючись на неминучу поразку НАК «Нафтогазу України» в суді, віддячувати своєму спонсору на президентських виборах – Дмитру Фірташу.

За інформацією «Української правди», людина, яка була провідником волі Юлії Тимошенко під час фатальної зміни позиції української сторони в Арбітражному суді Стокгольма і яка своїми підписами та листами наполегливо вимагала відкликати в документах згадування Газпрому та вищого керівництва Російської Федерації, після виборів стала позаштатним радником міністра палива та енергетики, одного з найближчих до Дмитра Фірташа людей – Юрія Бойка. Ім’я цієї людини – Євген Корнійчук, колишній заступник міністра юстиції України, голова Української соціал-демократичної партії та співголова БЮТ.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

И всё, что сказано (процитировано) выше верно, но ... у Юли один девиз по жизни:
    "Делай деньги, как только можешь, и даже честно, если нельзя иначе".
    Она бизнесвумэн в политике и никакого доверия её словам..., и в бескорыстности (для своего кармана) нет.
    Она больше валила (выбивала бабло из под него перед выборами) Юща, чем делала для Украины.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я мабуть не маю права судити Юлю так як я спостерігав from the distance...
    Але вона ніколи не була політиком. За совка таких називали "пробивна баба". І якби той совок не розпався вона булаб десь на рвні директора бази. Чи щось подібне. Де і бабки і знайомства...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Недооцениваете .... - зря.
    Минимум - обком партии.:yes:

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Факти. Я визнаю лише факти. Ось такі, наприклад:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона