Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в яку ціну квитки на ту виставу?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Проковтнете, Сміт. Не вийде у вас (я про Йулькофілів) збаламутити країну ще раз. Бо з брехнею світ обійдеш... Йулька ваша (я про всіх вас) - відпрацьований матеріал, вчорашній день. Можу забитись на літру Бандерівки, Йулька вище трибуни, під час Всеукраїнського двістічоловікового акту непокори, не вилізе... Алєс...

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

Не поділяю оптимізму.
    Бо (У)країна продовжує чекати Мойсея. А доки є попит, різноманітні "Марії Деві Христоси" з білих і пухнастих братств будуть рубати капусту.

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сподіваюся, що якщо Юлька прийде до влади, то вона таки виконає свою обіцянку - пересадити усіх кримінальних злочинців сьогоднішньої влади.

Враховуючи, як усі її противники намагаються її потягати - в неї буде повна свобода дій, що до моральної сторони справи - відкрито посадити всіх.

• Подобається Подобається x 6
  5. levandivka

Та йой...
    Кіко років сидимо...?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це не оптимізм. Це реалізм. А Моїсея чекають якраз ті, хто молиться на Йульку...
    Як бачите і хвилини не пройшло :)))

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме тому, що таких як Ви (не обрадайтесь, бо я мав на увазі не персонально Вас, а людей з певним менталітетом і певними політичними орієнтирами), або люстрували, або позбавили громадянства...Звідси і успіхі;)...

• Подобається Подобається x 5
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Там меньше советского влияния, поэтому культура выше.

• Подобається Подобається x 4
  9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну, по-перше, в Росії (і не тільки в Росії) працюють не ультра-націоналісти, а звичайні Українці. По- друге, працюючи в Росії, наші хлопці заробляють гроші для своїх родин, які, в свою чергу витрачають їх в Україні. І по-третє, працюючи в Росії переважно нелегально, навряд чи платяться податки в Російську казну. Причому тут економіка чужої країни?
    А на рахунок суду над Тимошенко. Сьогодня подивився трохи по 5-му каналу. В мене цей цирк викликає відчуття огиди. Мабуть такого суду як в Україні ще не вигадали ніде в світі.

• Подобається Подобається x 4
  10. Yarema

А антикомуністів більше;)...

• Подобається Подобається x 3
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Та нема вже куди садити, Свято. Вся країна сидить глубоко в лайні. І може пора перестати чекати на Юльки, Яники, Путі і т.д., а потрохи самим підніматися з лайна, чиститися, митися і slowly but surely лупати ту скалу і добиватись людського життя. Бо вже переконались, що Ющенко фуфло, думаю, переконались, що Янукович не кращий. А прийде Юлька через кілька років і через пять років переконаєтесь, що і Юлька така сама... Життя не хватить, Свято. По крайній мірі, мого.:)

• Подобається Подобається x 5
  12. levandivka

ТАК чого ж Юля того не робить? Депортації боїться?

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так вона ж не президент!

14. Yarema

І навіть не депутат.

15. levandivka

І слава Богу!
    Але на посаді керівника уряду була двічі. У ВР мала підтримку потужну. Забули?
    А спроб провести люстрацію не робила, "чомусь"...

16. Yarema

Що у нас президентом Овоч!:sad:

17. levandivka

повторювати, що "кожен народ заслуговує..."?

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Підтримка була при голосуванні про призначення на посаду прем'єра. Тільки і всього. Далі - тільки потужне протистояння.

• Подобається Подобається x 3
  19. levandivka

1. То на холєру з ТАКою кармою у ПУ балотуватися?
    2. Чому виникло протистояння?
    3. Навіщо нам лідеркИ з хронічним протистоянням?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я не сиджу. І ніколи не сидів. Завжди відстоював свої права і хоч це важко - не є неможливо. При будь-якій владі можна мати власну точку зору. Юльці я теж не вірю але вона покраще альтернативи Янека, якщо йти мирним шляхом. Для жорстких дій - народ ще не дозрів. Та й армія у нас якась - нюня. Була б хоч трішки кращою - давно би переворот зробила...
    Якщо народ на сході готовий терпіти - то це не говорить про всю Україну. Часи не найкращі, але здобувати свободу для сходу України своєю жертвою - захід не хоче. (можливо це і правильно - на сьогоднішній день. Почекаємо, як в них шлунки заграють, як писав Борис - тоді можна буде про щось говорити).
    Розпочати відстріл зарвавшихся олігаргів - то є тижнева справа. Важливо знати, що далі буде...

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

П.С. Садити 450 плюс ще кілька тисяч - завжди знайдеться. Головне закрити половину міліцейських справ і з'являться порожні камери...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)