Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А якщо Юля подасть в Страсбурзькій суд? Як тоді будуть виглядати ті, хто прагне її засудити?...Якщо Страсбургський суд визнає, що її осудження - політично вмотивоване, то у хамів можуть бути великі проблеми. Ви так не вважаєте? Мені здається, що зараз у влади стоїть завдання не допустити Юлю до виборів у ВР...

• Подобається Подобається x 4
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я в принципі не юрист, але мені видається, що на Україні діють закони України і легітимні тільки рішення українських судів. Страсбурзький суд, може мати рекомендаційну і політичну складову, але аж ніяк не силу закону.Ви не знаєте наших політиків? Вони зроблять свою справу а потім будуть посипати голову попелом. Потім Кучму засудять і скажуть ось яка у нас демократія, чи якого небудь табачника....

• Подобається Подобається x 2
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Україна ратифікувала "Європейську конвенцію про захист прав людини та основних свобод", тому рішення Страсбурзького суду повинні виконуватися й у нас.

• Подобається Подобається x 7
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Страстбурський суд має право відміняти рішення українського суду про кримінальну відповідальність того чи іншого громадянина України?

5. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

подивіться у дзеркало, там і побачите реальну силу :)
    а все те, що по телевізору показують шустери з кісільовими - то великий міф... їх нема, є тільки пуста оболонка, схильна до наживи за будь-яку ціну...

• Подобається Подобається x 2
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Єдині слова, варті уваги. Якби противсіхи щось робили (крім рюмсання зі складанням рученят)! Я все більш схиляюся до думки про оновлення "Просвіти". Колись було неписане правило: щоби мати одного майстра спорту, треба готувати 100 юнаків. Це тепер на легіонерів покладаються. А в політиці можна покладатись лише на своїх, не запрошувати ж пані Тетчер?!

Бо:

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

ЄСПЛ, як я зрозумів, не розглядає справ по суті, не виносить рішення по справі і не скасовує рішень ніціональних судів. ЄСПЛ — це не апеляційна інстанція. ЄСПЛ приймає від заявників скарги про порушення їхніх прав, закріплених Конвенцією про захист прав людини і основополжних свобод, і вирішує питання про наявність таких порушень. Згідно з ст. 10 Закону України Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини,

• Подобається Подобається x 3
  8. SemperTiro

усе впирається у виділений мною фрагмент.
    Для багатьох (можна навіть написати ДЛЯ БІЛЬШОСТІ) "щось робити" - це комусь товкти морду, кудись ходити у вишиванках із національними стягами, перемивати кістки владі на черговій "клюмбі", бризкати слиною і доказувати таким же впертим, що хтось кращий, а хтось гірший, виходити на вулиці з гаслами, кидатись на машини можновладців, зрштою, підпалити себе на очах у людей або пристрелити когось із високопосадовців... ряд можна продовжувати, причому не вигадуючи ні грама, а просто беручи приклади з історії України та інших держав.
    А можна діяти наступним чином: гарно виконувати свої прямі обов"язки на роботі, виховувати своїх дітей чесними громадянами (незавжаючи ні на що!), впливати на своїх друзів/знайомих з метою знищення їх стереотипів :) Здається, що все просто, але повірте, це дуже складно...

приклад: хлопець, із сім"єю якого я свого часу доволі тісно спілкувався, недавно запитав мене, що я думаю з приводу подій у Львові на 9 травня. Коли детальніше почали розбиратися в ситуації, то виявилося, що він абсолютно не поділяє поляду більшості донеччан на це. До того ж, він сам мені сказав, що підозрює за всім цим ретельно сплановану акцію. Розмова плавно перейшла на тему протстояння у 2 світовій, згадали про УПА. Я радий, що він зараз розуміє, що не так усе однозначно і тоді була війна. А в 2000-2002-му я мав кілька досить складних розмов із його мамою і татом (офіцер, випускник суворовського училища) на цю тему... Бачу, що є надзвичайно серйозна динаміка :) Хочеться сподіватися, що і я частково до того процесу причетний :)
    Так що діяти треба на далеку перспективу. І в Просвіті колись дуже мудрі люди були, бо розуміли, що починати треба з дітей. Але не так, як це робить наше Міносвіти, науки й молоді... Зрештою, лєнінци також діяли правильно, інакше Павликів Морозових не було б

• Подобається Подобається x 3
  9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Тема:
    Україна без Юлії Тимошенко!
    Яке Шчістє!

[​IMG]:preved:

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

"Регіони" кажуть, що резолюцію Європарламенту можна ігнорувати.-а я що казав http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/14/6295235/

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Пане Юрку. Вам такоє сьи любит? Мені більше сьи любит такоє [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  11. Yurko NOTOCO

Ой...Не зберегли Ми наше Щістє!
    Ви своє,а інші своє!
    Судьба знацця!
    :mocking:
    http://www.youtube.com/watch?v=TtLhRTc05qM

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Моє щєстє менше за Ваше, тому ми мало легше

13. Yurko NOTOCO

Ой так,так...!:)))
    Таке єврейське щастя!

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я щось не в"їжджєю, а ко з нас двох володіє цим єврейським щєстєм.

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. Най Бог боронить від тих сил...
    2. Привиди у дзеркалі не відображаються. Навіть горласті.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ми здобули

17. SemperTiro

та ігнорувати можна що завгодно, але коли кільком відомим у нас особам закриють шенген, заморозять пару банківських рахунків, то буде не до ігнору.
    То Лукашенку нічого втрачати, він рахунків у Швейцарії не має, океанських яхт також не тримає і з дівулями на Кариби не любить літати в "ділові поїздки". Його навіть лікують місцеві лікарі, а не світила Німеччини чи Італії!!!
    Нашим якщо перекриють "кисень", то вони ж здуріють...

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Краще запросити Саакашвілі.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Скоріше б вже.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

в РФ нікого ж не пресує захід