Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Звідки ії взятися?
    Колись була надія, що Янукович не дорветься до влади. Але с противсіхами сподіватись-дурне діло.

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Припиніть тішитися дурними надіями - буде вам щастя!
    Всі ВОНИ давно дорвалися до влади і нікуди не діваються. Десь дівається лише наш бюджет і національне багатство. І розум, це осягнути, людям Бог відібрав (вирішив покарати?)
    Коли повернеться розум? (риторичне)

• Подобається Подобається x 2
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Опять виноватых нашли...Может агитацию надо было лучше вести?Не дерьмо лить на других кандидатов,а о программе своего рассказывать?А то всё :"Он вор,а она працюе!"Вот и заставили людей из двух кучек дерьма выбирать.А если им противно в таком выборе участвовать?Потому и "проти всiх".

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так отож.
    Згоден. Противсіхи зробили свою справу.
    Хіба я знаю коли?:dntknw: Душа протитивсіха темна і загадкова...

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

Простите, Вы случайно не политтехнолог? Может Вы раскручивали Лилипутина, пардон Медвежонка? Если это так и Вы привели к победе эту никчемную личность, тогда высказывайте Ваши мудрые советы, будем внимать.
    P.S. Кстати, почему Вы, живя в Москве, так любите украинских протывсихов?

• Подобається Подобається x 6
  5. levandivka

Найкраща агітація - реальні дії. А з діями у них трудно. З їхніми діями - в тюрму, а не у владу пасує...

Проект Юліпутін плануєте?
    - Не вийде...

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

ТАК! Юля дістала облизня, скільки б не фарбувалася у патрійотку.
    То зомбі ведуться на дешеву пургу "як гарно ВОНА хотіла, але не дали темні сили"

• Подобається Подобається x 3
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нагляднєй, природніше, все-таки,- вигрібна ямочка:haha:

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Надо понимать,это вы провалили избирательную компанию Юли?

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

Навіщо? Це ВОНА сама. Відсутністю реальних дій.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як відсутністю?
    Разом з іншими прем"єрами,вона успішно продавала Україну.
    Під мудрим керівництвом Віктора Андрійовича.
    Правда,він,часом незадоволено хмурився.
    Діяльність Віктора Федоровича в ролі прем"єра,його задовільняла більше.
    Та й Віктор Федорович був по духу ближчий.
    Але всі разом вони дружно робили спільну справу.
    Яку успішно довершує Віктор Федорович.

10. levandivka

Та йой...
    До завершення ще далеко.
    Нє?

11. Romko

Та так.І взагалі,як файно жити в Україні.
    Україно моя майбахова…

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мали непоганих вчителів :)))
    Але про вчителів в іншу гілку... Про історію...

13. Romko

І коментар самого чморидла.
    Нас згубив не Янукович, нас згубила Тимошенко, – Ющенко
    І як таку бридоту ще земля носить.:nea:

• Подобається Подобається x 8
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відпрацьовує свої 30 срібляків.Доки не відпрацює, доти буде його земля носити.

15. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

нє.. .всіх їх спіткає тота з косов :) і тоту, з косов на голові, вона також забере...
    "усьо мине" - так було написано на персні у Соломона... кажуть. що одного разу він все ж рознервувався і зняв із пальця перстень, кинув перед себе і раптом побачив, що зсередини також якісь букви написано. Соломон взяв у руки і прочитав: "І ото також мине" :)

Як би "три кити" сучасної політики (хоча то паскудство і політикою складно назвати) - Юля, Янек, Ющ - не крутили людям голови, нам просто треба чекати і бути патріотом у себе в сім"ї (виховувати правильно дітей, бо вони мають більше шансів дожити до кращого життя) і бути патріотом, виконуючи свої обов"язки :) І всьо...

---------- Додано в 05:54 ---------- Попередній допис був написаний в 05:46 ----------

п.с. той спектакль, який наша трійця розігрує "на трьох" - то просто фішка, за допомогою якої вони сильно сподіваються не дати нікому 4-му навіть рипнутися і зруйнувати ідилію...

Теща недавно увиділа Теґмінатоґа по телевізору і аж розпереживалась: Юрко, бідака, так висох, змарнів... А як на мене, то йому якраз файно: схуд, вивів з організму ще франфуртські шлаки й інші шкідливі речовини, почав більш ТВЕРЕЗО дивитися на світ, хоча все одно через свою призму..
    Посадять Юльку (а її не посадять, бо буде шкандаль) - також добре, схудне, навчиться сама косу заплітати і ми зможемо увидіти її без макіяжу :)
    Якби ще Юща з Федоровичем посадили - взагалі б суперськи було, один би шляхом голодотерапії коліна підлікував, а другий - "діоксин" би з організму вивів.

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Де той четвертий? Що даремно струшувати повітря, коли ніхто не може навести призвіще цього достойника? Я ось даремно вимагаю цього від пана Левандівки... А з трьох, реально існуючих лідерів, Юлька є найдостойнішою. Нє?;) Правда Ющ вже є політичним трупом...

17. levandivka

Путіна собі долучіть, якщо кортить, і буде "найдостойнішим", бо ще й феєрверки на всю країну вміє...

18. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

особисто я не хочу і не буду крутитися в трьох соснах. Якщо хтось не бачить вибору, то це ще не означає, що його нема.
    Якщо мені до борщу замість ложки дають навибір виделку, ніж і палички, то я буду чекати ложку стільки, скільки зможу (бо мене явно обманюють, маніпулюючи поняттям "право вибору", а із такими хитрозалими я справи мати не хочу)... а потім, якщо все ж ложку не дадуть, буду їсти борщ горбушкою хліба, просто вип"ю чи якимсь іншим способом залежно від ситуації. Я не хочу і не буду учасником того фарсу, який вони називають вибором.
    Зараз уже назріла ситуація, при якій людей переконують, що є лише 2 реальні варіанти, насправді їх купа. Люди начебто вже не дуже вірять цим двом "реалам", тому десь за півроку в Україні почне розцвітати якась НОВА ПОЛІТИЧНА СИЛА... Усі "спраглі" просто кинуться туди, але з часом виявиться, що хрін за редьку не солодший, бо в цій країні без благословення політичних пітекантропів нічого не відбувається.
    І так звані "лідери/вожді/фюрери" нічого не варті, якщо вони не хочуть зламати нашу СИСТЕМУ і якщо вони не зламали цю систему в собі. (Моя тітка працює в Італії. Ми заговорили якось про Берлусконі і вона мені пояснила таку штуку: його обирають, бо прості люди його люблять. Він прийшов до влади і перекрив усі ті канали розкрадання бабла, які знав сам і якими також раніше користувався. Товстосуми тепер проти нього дуже сильно виступають, створюють Берлусконі відповідний імідж, але простий народ почав реально жити краще. )
    Проаналізуйте "податковий майдан" - ви зрозумієте, що в наших політичних реаліях розвалити і пересварити навіть накращий колектив однодумців можна за 2-3 тижні.

Так що у нашому випадку доведеться запастися терпінням, чекати вдалого поєднання 3 складових: місця, часу, обставин, а до того тішити себе анекдотом:
    У нас є 2 варіанти виходу із скрутної ситуації.
    1) прилетять інопланетяни і все зроблять за нас
    2) усе це лайно нам самим доведеться розгрібати :)

я готовий як до першого, так і до 2-го :)

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так покажіть його нам!? Я благаю Вас і пана Левандівку це зробити:sad:...А у відповідь якесь, вибачте, белькотіння про "обоє рябоє":diablo:...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

В даний час ще рано про щось говорити.Ніхто ж на вибори не йде. Тепер маємо президента і як мені здається він на пенсію і у відставку не збирається. Так що пусте струшування повітря тут на форумі ні до чого доброго не приведе. Тепер про майбутнє.Чи є у Юлі шанс вернутися в велику політику? Шанс є але мінімальний.Я думаю, що всі ці кримінальні справи будуть доведені до логічного кінця і її все-таки засудять. Звісно не для справедливості, а для фізичного усунення кандидата на корону цяря , чи то пак цариці всія України-у нас згідно з законодавством судимі не мають права балотуватись, якщо правда судимість не знімуть. Ясно, що поки при владі ПР судимість з Юлі ніхто не зніме, отож майбутні президентські вибори скоріш за все будуть без неї. Єдине, що може спасти політичне майбутнє Юлі-це повалення влади за допомогою якої-небудь кольорової революції. І то до того, коли суд винесе вердикт по кримінальних справах Юлі. Або, якщо після суду, то тоді суд буде в спішному порядку відміняти вердикти, по справі Тимошенко. Але владна верхівка не така дурна. Все йде до того, щоб звинуватити цей уряд(Азарова) в некомпетентності(або як такого що не справився з обов"язками), з тріском організувати його відставку і зробити прем"єром кого небуть такого, кого шанують і на Заході і на Сході. Будуть недалекоглядні-поставлять на Ющенка -прем"єра, будуть думати хитріше-зроблять прем"єром Яценюка. Це може збити народні протести і дати передих теперішньому політикуму. Хоча не знаю, чи поведеться на це Яценюк-адже в цьому випадку його чекає доля Тигипка-політична дезактивація. Але час протягнеться, Юлю засудять а до президентських виборів прийдуть два лідери-Янукович і .... Тягнибок-ну і результат відомий.
    PS. Що буде з БЮТ-Батьківщиною? Скоріш за все, оскільки-це партія одного лідера-вона стане такою собі невеликою і невпливовою партією по типу-Нашої України. Єдиний шанс для Юлі і БЮТу-це революція. Тепер питання хто кого переграє-таємні кардинали з Банкової(типу Льовочкіна) чи Тимошенко. Поки що Банкова попереду.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)