Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Підпис під відповідними указами мав підписувати Ющенко, та як виявилось - його слова про синівство щодо Кучми не були обмовкой :sad: От і сидимо як той, хто поставив не на ту коняку, без грошей і повні обурення самі на себе. :sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

США в три раза увеличили ущерб от закупки вакцин Тимошенко
    Окружной суд США по округу штата Орегон во вторник, 7 июня, принял решения увеличить втрое сумму иска "Укрвакцины" до 59 785 291,50 долларов США против Олден Груп. Об этом сообщили адвокаты "Укрвакцины".
    четверг, 9 июня 2011 , 9:41

Ранее "Укрвакцина" подала иск в США в соответствии со Статусом об организациях, находящихся под влиянием рэкетиров и коррумпированных организаций, который предусматривает возмещение ущерба в тройном размере. "Соответственно, суд умножил сумму нашего иска в 19 928 430,50 долларов на три", - сообщил адвокат.

Напомним, что 24 мая Окружной суд США по округу Орегон удовлетворил исковые требования "Укрвакцины" в размере более 19 миллионов долларов, как денежный эквивалент ущерба от закупки вакцины от гриппа.

"Укрвакцина" в сентябре прошлого года подала иск в американский суд, заявив о мошеннической схеме по поставкам импортных лекарств. Этот иск стал результатом масштабной аудиторской проверки, которую инициировал Кабинет Министров Украины.

По итогам проверки появились факты нецелевого использования государственных средств отдельными ведомствами правительства Юлии Тимошенко.
    http://www.izvestia.com.ua/ru/news/7833

• Подобається Подобається x 2
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чогож так? Невже розчарував Янукович?о_О
    А який був гарнесенький, який розумненький!:cry:
    Шановний VasMT, Ви повинні перемогти Вашу депресію. Вона може стати хронічною і призвести до, м"яко кажучі, небажаних наслідків.
    Можу запропонувати психологічний засіб її подолання. Кожен раз, як побачите на єкрані свого колишнього кумира, голосно повторюйте:"Це клята Йулька зарізала мого коханого Януковича, переодяглась в нього, і дурить інтелектуалів, які віддали йому свої чесні голоси!"
    Повірте, Вам полегшає!:empathy:

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Так що, голубі пляшуть під дудку Дядька Сема?:haha:

• Подобається Подобається x 7
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тім, ну чесно, хто в уряді Тимошенко займався закупівлею вакцини? Напишіть прізвище, і ми всі ще раз почуємо його.Особливо цікавить що ця людина робила в уряді Азарова.І ще, нагадайте зазвичай чий то бізнес в Україні фармація? Чим займалась дружина Президента?
    Ще одно. Хто відповість, за китайську гречку, яка так і не попавши на ринок, була закуплена держрезервом(звісно за бюджетні гроші) яку потім заставлять купляти армію чи ще когось і скормлять нею солдатів або зеків. А Ви кажете ліки.
    Первый заместитель председателя партии "Батьківщина" Александр Турчинов заявляет, что закупкой вакцины, в которой обвиняют бывшее правительство Юлии Тимошенко, занимался тогдашний заместитель министра здравоохранения Зиновий Мытник.

"Во-первых, ни Юлия Тимошенко, ни кто-либо из членов правительства ничего не закупают. Есть Министерство здравоохранения, и в Министерстве здравоохранения есть соответствующие структуры. Интересно то, что в нашем правительстве за вопросы закупки и организации отвечал заместитель министра господин Мытник. И именно господин Мытник был назначен министром здравоохранения в правительстве Азарова (был министром здравоохранения с марта по ноябрь 2010 года - Ред.)", - сказал Турчинов.

Он отметил, что для объективной оценки и расследования этой ситуации необходимо выяснить названия конкретных предприятий, которые осуществляли закупку вакцины, их владельцев, а также имена тех, кто подписывал контракты. "А когда реально дойдут, они непосредственно выйдут на господина Мытника, которого они спрятали в последнее время. И после этого выйдут на тех же представителей политической власти, которые есть сегодня", - отметил Турчинов.http://podrobnosti.ua/power/2011/05/27/771947.html
    http://www.newsland.ru/news/detail/id/560678/cat/94/

Останнє редагування: 9 чер 2011
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я про те саме й кажу: БЮТ лише прапорець має інакший і лідера з косою. Рештою ж практично не відрізняється від команди проффессіоналів Януковича.
    Не набридло вболівати до хрипоти на "товаріщєских матчах" суперників?

• Подобається Подобається x 3
  6. Saszko

Saszko Well-Known Member

7. levandivka

Хорошому танцюристові ноги завжди заважають... (с)

• Подобається Подобається x 1
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Скоро. Собираются внести изменения в законы о выборах - исключив пункт "против всех"... Видимо - идя на встречу чаяниям БЮТовцев... :)))
    Они ТАК страдают от пункта "против всех", ТАК страдают... ;)

9. levandivka

Бракує порожніх бюлетнів для махлювання?

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Бютівність чи небютівність, чи контрбютівність — то все неважливо. Просто "противсіхство" це ідіотизм.

11. levandivka

О-о-о...
    Папуаси (деякі) вважають, що виделка і стіл - ідіотизм.
    Най їм буде.

Останнє редагування: 10 чер 2011
  12. Дальневосточник

Широкий выбор - без принципиальной разницы... :)

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

ше треба унітазик з "проти всіх"

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Нас - рать?
    Я ж кажу — маргінальний нонконформізм.

15. Дальневосточник

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та не вболііваю я до хрипоти. Мене болить за те що тепер робиться. Так фігово, за моїх 52 ще не було. Так фігово люди за 20 років незалежності ще не жили.Я розумію, що всі вони одинакові, як помаранчеві так голубі, але чомусь інколи жити трохи легше, а при інших фіговіше і фіговіше.Якби я бачив, що ці краще за тих що були, то я б так і казав, але коли бачу, що ці крадуть набагато більше і не червоніють, то теж так кажу, а хтось думає, що я вболіваю.В першу чергу вболіваю за себе і свою сім"ю.Мені ще ніколи так не хотілося тікати звідси в світ-за очі, як тепер. Дістали. http://www.youtube.com/watch?v=HrDk1607Wkw

17. levandivka

Міграція? Звідки? Скільки ешелонів пригнали? Чи то фсьо з БЮТ переметнулися?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та їх найбільше-тих хто мігрує.Вони завжди в партії влади, хто б до влади не прийшов.Ще покійний Арістотель в своєму творі "Політика" багато чого описав, з того, що твориться тепер. Я раніше теж не знав, що термін олігархія і олігархи ще були при Арістотелі.Отож міграція як процес старий як і найдревніша в світі професія-адже це одне і теж. І не тільки в БЮТІ займаються цією проституцією, тьфу міграцією.... Чому обстоюю БЮТ? Скажу зразу- мені дуже багато чого в БЮТі не подобається-про що говорив і буду говорити в лице найвищим партійним чиновникам(я за стілець не тримаюсь, оскільки моя спеціальність не залежить від партійнлої приналежності- і якщо мені щось дуже не сподобається, я можу хоч сьогодні грюкнути дверима).Я просто хочу мати змогу, хоч якимось чином впливати на процеси, які проходять в суспільств, в моєму місті. А це легше зробити в політичній силі ніж поза нею.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Жили, Сміт, жили. Було і гірше. Лише була одна різниця - люди мали надію на краще. Зараз її нема. А з надією можна все перебороти. Я не люблю совкової поезії, але Маяковський був прав коли писав про "через четире года здесь будет город-сад".
    Кажуть, що людина може прожити без їжі місяць, без води 5 днів, без повітря 5 хвилин, а без надії не може прожити і 5 секунд. Україна вирішила побити тут світові рекорди, бо живе без надії з часу приходу до влади рецидивістів-гопників.

20. levandivka

Є надія! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=KDAosNT6CFE

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)