Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Хіба клопи гинуть після 100 днів?
    Ще не насмоктались, треба почекати як самі відпадуть, як боротися нема бажання.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я можу тільки думати. А ви з Ющенком, очевидно, знаєте. Знаєте трохи більше. Впевнений - Ющенко повинен піти під суд.

Тимошенко, тобто, заявивши в захист заарештованого працівника митниці, що він виконував її розпорядження і захищав інтереси України, потім "побоялася" піти в Стокгольмський суд? Дурня. Є відповідач - офіційні особи України. Тільки вони вирішують, чи потрібен їм додатковий захист. Тимошенко непотрібна жодній стороні процесу, тому ніхто в якості свідка її не залучав. Але продовжуйте удавати, що ви з Ющенком цього не знаєте.
    Посмішити народ, як "Наша Україна" - ще нікому не вдавалося. Народ посміявся і оцінив жарти Ющенка на голосуванні - його 5%. Але Ющенку я "втулю" ще не раз, бо "заслуговує". Але не тільки я - ось що каже Гриценко:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не пригадаєте скільки ми платили тоді за газ? 110 баксів, чи 90?

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це ви Гриценка питаєте, чи кого?
    Бо я не пам"ятаю. Питання ви з сайту партії регіонів взяли? Так Ющенко завжди робив. Питання до Тимошенко йому готувала ПР.

Отже, ви й за ЧФ у Криму? Газ же - подешевшав.

Я ж казав - ХВОРА ЛОГІКА.

:n::n::n:

5. Tikki

Tikki Active Member

Невже вас супермаркеты не навчили що там де є слово "скидка" це завжди лохотрон

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

http://www.tymoshenko.ua/uk/article/6w2e2zxo

Ось те саме чорне, про яке я казав. Тимошенко раніше опублікувала договір (часів її прем"єрства) між НАК "Нафтогаз" та Газпромом про те, що газ було законно придбано в Росії. Це було зроблено при Тимошенко. Недавно вона опублікувала той договір. Після приходу до влади Януковича Фірташ подає в суд. І нове керівництво Нафтогазу (їх дружбани) раптом заявляє, що не має прав на цей газ!!! Ось так просто держава Україна просто відмовляється від придбаного нею газу на користь приватної особи...
    Суд в зв"язку з цим приймає рішення про відчуження газу.

Таким чином, кожний українець, від новонародженого до того старого, що завтра вмре - "дарує" Фірташу 700 грн. Наприклад, родина з 4 чоловік - 2800 грн. Кожна родина.

А тепер, Миху, назвіть це білим, поговоріть про віру і лжесвідоцтво і т.д., як це ви вмієте.

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Але це ще не все. Тимошенко це так не залишить.

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я не совсем понял, что мы обсуждаем. Первая газовая воровка Украины, еще с 90-х годов, провернула очередную операцию, когда находилась при власти

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я не знаю, шо ви "обсуждаєте". Останнє, що ви написали, скидається на маячню.

• Подобається Подобається x 1
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Действительно, что обсуждаем, Юля раздерибанила Украину, из-за нее власть перешла к Януковичу

10. Gron

Gron тафгай

А Ющеко примарився всім?А Кучма з дочкою/зятєм? А Крачук з онучкиними чоботами та хатинками?
    Факти з прокуратури, суду, є?

• Подобається Подобається x 1
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли я називав гілку - то як у воду дивився: :)))

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

А в ... "воровать как они" вообще переплюнула многих.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценко малий в штанах... Хай навчиться бути політиком. Якби не Ющенко його не поставив міністром оборони, ніхто б про нього нічого не казав і не знав.

А що до газу і Ющенка - звіняйте... Я розумію, що Юля і газ то слова-синоніми, але Ющенко до газових питань ніколи не пхався, як і до багато чого іншого, що не характеризує його з позитивної сторони.
    І до Юльки, газ для України коштував не більше 110 баксів, але вона, тобто він домовилася за 300 баксів, зате без посередників, чим дуже хвалилася.

Друге, на програмі з Савіком Шустером були присутні Тимошенко і Фірташ(за часів премєрства). І тоді Фірташ попереджував, щоб Юлька віддала його газ (я то сам бачив), але Юльці то було по барабану, вона ж непомильна, нє? Що ж пожинаємо плоди. Фірташ зробив просто: профінансував вибочу компанію Януковича і тепер теж пожинає плоди, а страждає хто? Україна.

Третє. Після європейського суду можна язиком молоти шо завгодно, ситуацію не змінити. А хоть попробувати змінити можливість була. Тре було просто написати клопотання в суд і приїхати в якості свідка і спробувати довести, що Фірташ неправий. Але Юлька добре знала, що правда очевидь за Фрташем, для їхати і позоритися? От потріпатися після суду - це прошу дуже. Є таке прислівя: після бою кулаками не махають.
    Отже те, що говорить Юлька зараз - це ніщо інше, як звичайний піар, бажання зробити видимість неустанної боротьби.

Четверте, навідміну від вас, я Ющенка не ставлю на образ. Найбільша помилка Ющенка - бездіяльність. Він хотів, але не міг. Як керівник-організатор він слабенький. То його недолік.
    Юля - міцний лідер. Авантюрист з великої букви. Вміє масненько говорити, а робити може протилежне. Хитра. Для неї Україна має лише одне значення - спосіб збагачення. Ніщо національне її не цікавить. Вперта особа. В економіці недалекоглядна.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Крім підозр, які висловлюють мільйони її ворогів, хоч якісь докази коли-небудь були? Не було? А чому? Її ж перевіряли і намагалися посадити всі, хто тільки міг, кому доручали це Кучма і Ющенко!

Поки-що я бачу лише реальні докази її дій НА користь держави України. Бачу також, що нічого нового нова влада практично не робить. Нічого. Більше того, нова влада тратить більшість часу на прилаштовування пластиря на роти українців, чого ніколи не робила Тимошенко.

Зараз Тимошенко запросили на всесвітнє демократичне засідання високого рівня в Краків. І не просто запросили посидіти в куточку і послухати, а з довільним виступом. Невже ви вважаєте представників демократичного світу, організаторів, ідіотами? Очевидно, що там далеко не ідіоти. Тобто...
    Тобто - весь світ - ЗА, а Мих і іже - проти.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми вже про то говорили не раз, а ви далі одне й те ж. Запишіть собі: у нас, за грабунок і обман держави, які вираховуються мільйонами і мільярдами НЕ САДЯТЬ!

Бо ви бачите те, що хочете бачити.

Як нічого нового? Якщо нічого нового, то чим нова влада гірша від попередньої?

Нинішній владі бракує одного - українства, в іншому вона якраз діє не зле. Зараз бЕзладу в уряді нема такого, який був за Юлії. Азаров слухає президента, а не відгавкується. Якраз у питанні дисципліни у них все гаразд. У нинішньої влади є ціль і вона до тої цілі реально йде. Інша справа ЯКА та ціль.Інша справа, що та ціль є непроукраїнська.
    Бо за Ющенка і Тимошенко не було цілі. Їх керівництво нагадувало байку про щуку, лебідя і рака.

Я вас прошу... Не перебільшуйте... Зійшлися, пошуміли... і розійдуться. З таким успіхом, вони могли запросити будь-кого. Та й толку від тих зібрань невелике.

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Я ЗА демократію. Але Юлька до демократії немає відношення. Безлад - то не демократія. А Юлька - авантюрист у спідниці.

• Подобається Подобається x 3
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А в США? Партія регіонів та Ющенко нахвалялися, що відправили компромат на неї в США.

Крім того, ви все-таки вважаєте світ дурним. Адже він запрошує "корупціонерку" та "авантюристку" на засідання демократичних сил світу. Запросто могли не запросити. От ідіоти, еге ж?

Все інше - слухняність недолугому, тупому і зарозумілому Ющенку, "українськість влади" у багатонаціональній Україні - то хвора і антиконституційна маячня.

Знову і знову виходить - світ ЗА - а баба яга, тьху - Мих - проти!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вперше від вас чую... Доречі, як там у США поживає її соратник по партії Лазаренко?
    Я чув, що він у тюрмі зразковий... термін йому зменшують...

Світ не дурний, світ просто не причетний до її премєрства..

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Ви мене зависоко ціните... Мих не проти світу. Мих просто не вважає Ю.Тимошенко благом для України.
    Мих ЗА опозицію, але без Юльки. Мих не хоче двічі ставати на граблі.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Та заспокійтеся... нема вже Ющенка....

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Невже???
    ===================================================

З тексту запрошення Тимошенко на Засідання демократій світу в Краків, організованого Мадлен Олбрайт та інш. :

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Думаю, що все-таки він поживає гірше, ніж "син" Кучми Ющенко. До речі, ви знаєте, як "там" Лазаренко. А як "там" Ющенко?

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы меня извините, Уважаемый DIDIO!
    Но это полит. трёп, а не реал. поддержка Юли.

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Менше всього цікавить........

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)