Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Скоріше за все, Бог спитає нас з Вами, коли прийде на то час. А от Тимошенко звернулась не тільки до МВФ, але постійно заявляє про злочини влади. Ось Вам Аргументи і Факти газета пише:Тимошенко пришла в ГПУ с компроматом на власть
    Перед зданием Генпрокуратуры лидер оппозиции сообщила, что с собой у нее заявление о злоупотреблениях новой власти при строительстве объектов Евро-2012.
    «Для того, чтобы не ходить в ГПУ попусту я для себя приняла решение, что каждый раз, когда я появляюсь в Генеральной прокуратуре, чтобы не терять время зря, я буду заявлять об очередном преступлении власти. Я имею на это право согласно закону, и поэтому сегодня еще одно заявление гражданки Украины об информировании Генеральной прокуратуры о совершении преступления… сегодня я пришла с тем, что Евро-2012, как и все большие строительные проекты, которые так анонсируются по каналам телевидения, используются и Януковичем и правительством для того, чтобы под шумок таких строительных проектов от 20 до 30, а иногда и больше процентов зарабатывать откатов из государственного бюджета», - заявила Юлия Тимошенко.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хочете, я зараз на всі сто вгадаю, яку наступну фразу Ви (або Ярема, або Сміт...) скажете на мої слова... А спитаю я наступне: А де факти? Де результат?
    Ви, або вони заявите, що буцым-то суд і генпрокуратура підневільні, тому ніякого роя з тих Йулькіних позовів не вилізе... "Все на борьбу с Деникиным (Януковичем и Со)!"

• Подобається Подобається x 2
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    Да она хотя бы копию заявы людям предьявила....хоть бы для людей конкретные факты засветила:платежки,копии договоров или другие финансовые документы...а так...без лоха,жизнь плоха.....

• Подобається Подобається x 1
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

На всі 100 !!! Тільки Ви не вгадали, а добре це розумієте, що:

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Посмотрите на квитанции, на ценники. Вам мало?

• Подобається Подобається x 5
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Поднимите мне веки..." (с) Вий...

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

По моему речь об этом шла....

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сколько у кого не спрашивал - ТАК никто из Юлиных фанов не ответил - что за "коррупция" ТАКая, если при Росукрэнерго цена на газ была ниже, чем без Росукрэнерго? Они нам что - коррупционно доплачивали? о_О

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я сам не можу того зрозуміти. Всі кричать: Росукренерго тре судити і всіх при причетних. Але всі мовчать, що газ при РосУкренерго коштував у 3-4 рази менше.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А мені пригадалося:
    "23 А коли Він прийшов у храм і навчав, поприходили первосвященики й старші народу до Нього й сказали: Якою Ти владою чиниш оце? І хто Тобі владу цю дав?
    24 Ісус же промовив у відповідь їм: Запитаю й Я вас одне слово. Як про нього дасте Мені відповідь, то й Я вам скажу, якою владою Я це чиню.
    25 Іванове хрищення звідки було: із неба, чи від людей? Вони ж міркували собі й говорили: Коли скажемо: Із неба, відкаже Він нам: Чого ж ви йому не повірили?
    26 А як скажемо: Від людей, боїмося народу, бо Івана вважають усі за пророка.
    27 І сказали Ісусові в відповідь: Ми не знаємо. Відказав їм і Він: То й Я вам не скажу, якою владою Я це чиню.
    " (Мт 21:23-27)

Первосвященики, мабуть, також реготали?

10. Дальневосточник

Видимо - это первый пост точно по теме... :)

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Похоже, дело расползается по швам. Совсем убогая фантазия у людей-даже сфабриковать толком не умеют!:haha:

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не фан, а реально мислячий, але отвєчу. Запросто.

Вірніше, дасте відповідь ви собі самі, подзвонивши в яку-небудь фірму, яка торгує по "безналу".

Отже, дзвоните і питаєте - скільки, наприклад, коштує цемент? Вони відповідають - 650 гривень за тону. Ви питаєте: а якщо за "налічку"? Їхня відповідь - якщо за "нал", то по 600 гривень.

Або - ще краще - дзвоните на металопрокатний завод і кажете - хочу купити 20 тон швеллера. Вони кажуть - звертайтеся на фірму "Металхолдінг", там купите по 6000 грн за тону. Ви питаєте - а безпосередньо на заводі можна купити - я хочу у виробника! Вони кажуть - можна. По 7200 грн.

Вже зрозуміли, чи ще ні? Ні!?

Ви що, діти, чи що!? Що тут незрозумілого!? :)))

Газ вчетверо дешевший - це що, газ при Росукрах був по 100 доларів чи що, Миху? А після них - одразу 400!? ЦЕ Ж БРЕХНЯ.

Візьміть же до уваги й ринкові ціни за ці роки. І те, що в таких масштабах відмивання грошей для потреб Путіна могла влаштувати тільки посередницька фірма і тільки такий крупний проект, як "газ для України". :n:

Звичайно, прибрання посередників сильно поломало плани. І Кремль підняв ціни. Щоб отримати ТЕ САМЕ іншим шляхом. І задушити демократію, так, між іншим.

Останнє редагування: 24 бер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Перше і основне: до створення РосУкрЕнерго, "Нафтогаз України" купував газ в Російського "Газпрому", тобто державна структура купувала газ для України;
    Друге, також важливе: будучи при владі державні чиновники, ті, в кого рильце в пушку, захотіли заробити "троха" грошей, і тому, використовуючи своє службове положення, або якщо хочете перевищивши свої повноваження (до речі, як за те, так і за інше - гарна стаття в кримінальному кодексі), створили приватну фірму "рога и копыта":
    Материал из Википедии — свободной энциклопедии
    Компания «РосУкрЭнерго АГ» (RosUkrEnergo AG, RUE) —
    компания по перепродаже природного газа на территории Украины, а также Восточной и Центральной Европы. Уставный капитал СП — 35 000 долларов, зарегистрировано в кантоне Цуг в 2004 году.Компания была создана в июле 2004 года с целью заменить компанию «Eural TransGas» как посредника «Газпрома» в транспортировке туркменского газа через территорию России. Договорённость о создании этой компании была заключена при участии тогдашнего премьер-министра Украины Виктора Януковича, правительства России, руководства НАК «Нафтогаз Украины» и «Газпрома».
    Створили собі таку невеличку міжнародну газову мафію, про членів якої, в той час, мало хто знав.
    Третє: коли один з тих в кого рильце в пушку не став президентом, а новий прем'єр заявила, що треба видалити цей чиряк (РосУкрЕнерго), о тоді почалось:
    Україно-російський газовий конфлікт 2005—2006 років
    Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
    Відносини між Росією й Україною загострилися, після того як в березні 2005 російська газодобувна компанія Газпром зажадала від України платити за газ з 2006 за цінами, близькими до європейських (близько 250 $ за 1000 м?) (При цьому сама Росія купувала газ у Туркменістані за 44 $ за 1000 м?). Газпром намагався збільшити прибуток від продажу газу на сумму від 3 до 5 мільярдів доларів США щорічно. При цьому, шляхом підняття цін на газ в Україні, російський уряд бажав захопити частину російського ринку металургії, на якому українські компанії успішно конкурували з російськими.
    Незважаючи на те, що економічні причини існували і раніше, російський уряд не поспішав здійснювати різких дій, припасаючи їх як засіб політичного тиску, і почав підняття цін тільки після зміни зовнішньо-політичного курсу України у напрямку Заходу.
    А зараз ті самі рильця знову при владі, вже нікого не боячись, приватизують все і вся. Вже і державні закупівлі майже приватизовані, Укртелеком теж через "заднее кирильцо" продали.
    За таке тре садити, але хто ж Їх посадить?

14. Дальневосточник

Можно сколько угодно произносить "халва, халва" - сладче во рту - не станет. Можно сколько угодно кричать "брехня, брехня" - однако устранение посредника привело к ощутимому росту цены.
    Прямо сейчас вот рассказали, как посредники "нагревают" на бензине... Исключение посредника дает минус $170 на тонне. Даже при росте цен - это ощутимый результат. А в газе - вышло наоборот! Исключение посредника никак не отразилось на подъеме цены... Просто Гудини - а не Юля...

15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://zaxid.net/newsua/2011/4/5/122143/

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://news.dt.ua/articles/79600

• Подобається Подобається x 4
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

А на местах кто у нее сидит! Мерзавцы чистой воды. Как она может управлять государством, если команду собственную построить не может? Тимошенко менеджер среднего звена. В ней нет лидерских качеств.

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Янукович чи Ющенко - видатні менеджери і яскраві харизматики:haha:...І на місцях у них мерзотники похлеще Юліних;)...

• Подобається Подобається x 7
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якщоб йшлося про голосування на виборах, обрав з тих трьох би знову Тимошенко.
    Та коли ж Боже дасть змогу голосувати ЗА КОГОСЬ, а не обирати, що менше тхне!

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А буває ТАКе?

Коли буде відповідний запит. Не раніше.
    Нині діє "обрав з тих трьох би знову Тимошенко"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)