Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. JABBA

JABBA New Member

Гірше, вони обрали звичайного бандита. Тільки даун може чекати чогось доброго від бандита.

• Подобається Подобається x 6
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так є! А вони таки направду чекають того,що напланували,разом з "імператором"
    Але хто то Їм дасть...
    Хто-о-о?
    Ми,Українці,майбутні господарі Своєї Держави?
    Та НІКОЛИ!

3. KATHERINT THE GREAT

KATHERINT THE GREAT Well-Known Member

Пока в БД сидели республиканци, которые за 8 лет своего правления несли по доброте душевной, а не корысти за, Демократию, они несли ее в ряде стран, да таких, что эти страны продавались с потрахами тем...Последствия их демократии, *доброй воли* мы видим и в наши дни...И как только пришли демократы, которые были не согласны с той политикой, потому что не видели необходимости в том, чтобы усугублять отношения с Россией, они показали большую и жирную дулю, и пошли делать демократию в других странах, удивительно что эта демократия оказалась нужна в тех странах, в которых так же есть нефть, и нет соседа России))))) так что, обамовская администрация сделала все как надо...тем более, что Тимоха, как бы вообще не проходила по их смете))))Не полные же они идиоты)))))ничего. сядет в кресло опять республиканец, опять захочет красной тряпкой перед Рашкой потрясти, и вот тут Украина будет нужна, ну вы поняли, исключительно как затычка, разменная монета, что было не один раз...только кто страдает в конце от этих политических танцев, так это простые жители, которые просто хотят жить и работать...

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Почитаймо, поміркуймо...
    http://lib.rus.ec/b/260940/read
    "Непокаране зло реґенерує себе."
    (Ліна Костенко "Записки українського самашедшого")

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І назва гілки відповідна :)))

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І як же зміна зовнішньополітичної орієнтації позначилась на добробуті пересічного українця!?о_О Як було непереливки, так і залишилося...А за нових урядовців, що є великими друзями Росії, життя пересічного українця ще погіршилось:sad:...

• Подобається Подобається x 4
  7. аксакал

Доречно ще раз процитувати пані Лину Костенко:
    "Зараз обливають віце-прем’єр-міністра. Це у нас молода гарна жінка, «газова принцеса» леді Ю. Щойно вона взялася за цю нежіночу справу, паливно-енергетичний комплекс, зробила перші рішучі кроки, як одразу ж ЇЇ почали викликати в прокуратуру, інкримінувати ретроспективні гріхи. () То чого ж її тоді не судили? Чого з неї роблять «Соньку золотую ручку» вже аж тепер? Чи не тому, що вона завжди в опозиції, хоч і при владі, а все одно в опозиції, і в протестних акціях завжди у перших рядах?
    Моя дружина сказала, що буде голосувати за неї. Я утримаюсь. Все-таки на мене діє чорний піар. Я ж не знаю, вона леді чи вона міледі. Голосуватиму за нашого нетипового Прем’єра.
    — Чим же він нетиповий? — каже дружина. — Цілком типовий український мужчина. Високий, вродливий, позитивно налаштований на компроміс.
    — Йому немає на кого спертися, — кажу я.
    — Така велика нація, і нема на кого спертися?! — вибухає дружина. — Хай не оточує себе чортзна-ким."

Фарбованим... (ні, не лисом!) скунсом виявився :sad:

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Именно. Жюля была ближе всех - и получила 2-ю должность в государстве... Не надо было ему черт-знает-кого к себе приближать - особенно Жюлю... :)

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Точно! "Своя ігра". Тільки хто ж їй дасть..?

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Да-а...зрізалась на-зелено,перед самим Великоднем!
    А заміни поки що й нема...і не знати чи буде!:scratch_one-s_head:

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Швидкі" і пенсії не проканали... Шото ізмєна пробіваєт... Стоп... Ізмєна!?

Путіна на допрос визвуть! :haha: От дебіли... От дебіли! Почекайте, хай потепліє, дерева сік пустять, бучки буде зручніше ламати...

• Подобається Подобається x 4
  12. аксакал

Попсують таки нерви. Але! Пригадаймо, ХТО завернув літак до Москви з підписантами наприкінці грудня 2005р. (перед знаною газовою кризою на всю Європу)? :crazy: Відірвуть від бджілок-глечиків, затаскають до ГПУ, а раптом і посадять. І злив влади на користь дружбана не допоможе. :ireful1:

13. аксакал

http://censor.net.ua/ru/news/view/1...eyi_ukrainy_sorvalsya_izza_isteriki_yuschenko
    Він ще борсається :bad:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сьогодні знову вдалий вечір!!!
    Можна буде поржати вволю :)))
    Знову "Ярославна" в етері ;)
    Завтра йду до Кисельова на "Інтер".Що з собою брати- часник, амулети,срібну кулю,осиковий кілок?Прошу ваших порад в підготовці до цього бою.
    П’ятниця, 18 березня 22:33
    :morning1:

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

....а также поведает, о чем говорили отец Варлаам с Гришкой-самозванцем на литовской границе…
    (с) Глеб Жеглов
    :)

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

16. KATHERINT THE GREAT

А Вы хотите сказать, что при Оранжевых, при ее правлении, рядовому жителю Украины жилось лучше? И то, как она вела политику в кресле, и какие решения принимала, это было не пагубно для Украины? Людям свойственно сравнивать то что было, и что есть. Сравнивая, забывать, как тяжело им жилось при предыдущей власти, если нынешная не сахар. Конечно, если бы все было наоборот, то вероятность сравнения была бы в другую сторону. Я не считаю, что жилось легче при прошлой власти, и не считаю, что живется хорошо при нынешней простым гражданам Украины. Где вы это увидели в моем посте, или вообще в моих постах?:ireful1:

17. Yarema

А мені було краще за тієї влади, бо мені хоч раз на квартал трішечки підвищували зарплатню, щоб хоча б компенсувати інфляцію, моїм батькам хоч трохи індексували пенсію. Зараз повернулись часи 2003 року...Повна безвихідь і жодних надій...Може Ви з цим і не погодитесь, але так я відчуваю, причому на власному гаманці. Не можу заощадити хоч невеликої суми, гроші просто вилітають в трубу...Може у підприємців краще, але для мене все погано. На роботі ліквідують поступово всі невелички доплати, скорочують премію (я працюю в комунальному підприємстві), відмовились сплачувати в подвійному розмірі за понаднормові роботи, навіть не хочуть сплачувати взагалі за понаднормову працю, пропонують брати відгулами...:sad: Ситуацію з інструментом і матеріалами навіть і коментувати не хочу... Так погано не було за всі роки незалежності..."Крєпкіє хозяйствєннікі" рулят...

• Подобається Подобається x 5
  18. KATHERINT THE GREAT

Я понимаю ваши проблемы. Но давайте скажем, что если бы все это делали при той власти, то Юля бы вам была поперек горла. Да были такие маленькие повышения, что смешно. Супер, моей маме в при той власти поднимали пенсию аж на 6 гр. Просто супер:haha:. Мы сейчас говорим именно о том, о чем я писала в своем посте. Да не при какой не было хорошо жить. А вы хотите сказать, что то наследие(цену на газ), которое оставила Юля после себя- это нормально?

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    За 2003-м прийшов 2004-й. Забули?

20. Yarema

Та щось не бачу єдності опозиції, яка була в 2003-2004 році...Тому і не бачу, поки що, ніяких приводів до оптимізму...Одне лише уособлення байки про Лебедя, Рака та Щуку:sad:...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)