Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Много чести.В роли ангела - противсіхи - собирательный образ. :good:

• Подобається Подобається x 2
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На своей стороне.
    Победи Жюля - они бы снова на стороне профФесора были? Или - тогда бы считались своими?
    Подумайте над этим, прежде чем в следующий раз писать о тех, кто не согласен выбирать между двумя сортами говна.

• Подобається Подобається x 5
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Брехня! Скільки вже приводилось доказів : від паралічу парламентської більшості за допомогою балоганівського ЄЦу, до вето недолугого "президента" і бездіяльності СБУ і прокуратури... Але Вам хоч кіл на голові теши, вибачте за різкість.:sad:
    Саме тому, що БД мав ще якісь ілюзії стосовно рябої нездари...А потім пішло обамівське "перезавантаження" американо-російських відносин...

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Вони так гадали...;) Але не так сталося, як гадалося:))).

5. KATHERINT THE GREAT

KATHERINT THE GREAT Well-Known Member

я ведь не спрашивала, что Луценко думает, и не обращалась к нему, правда? мне было интересно узнать ваше мнение...вы цитировали, и я не до конца поняла вашу позицию и мнение на то, что у Тимохи есть шанс.
    по поводу как ее воспринимают, я вас прошу, воспринимают Украину тогда, когда выгодно мировым политикам, всего то...ее в том числе...

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну от дивіться: переконали б Далекосхідника проголосувати за Януковича (ну впевнений я, що в його оточенні ті, хто голосував - за Яника, а не за Тимошенко були), мене б моє оточення переконало за Тимошенко проголосувати. Ну і? Щось змінилося?

7. Yarema

Янукович використав свою підтримку майже повністю. Його електорат - залізобетонний. Такі як Далекосхідник - виключення...А от національно свідомий електорат західного регіону шахраї з НУНСу, Свободи, тощо, ввели в оману і розпорошили. Прилепили Юльці ярлик "воровка", правдивість якого тепер сумлінно намагається довести прокуратура (щось з цим в них не дуже)...А результат маємо "вєсомо, грубо, зрімо" у вигляді нинішньої влади...І як вона Вам?;)

• Подобається Подобається x 4
  8. KATHERINT THE GREAT

тю, уважаемый, а вы что верите, что они все не воры, и она в том числе? а хрустально чистая личность?:haha:))) и тип ничего она в карман не положила...
    политика это прежде всего бизнес, четко отлаженный для тех, кто делает деньги, а вот как они делают, выбирая путь, и давая возможность людям жить и зарабатывать, зависит от умственой деятельности этих политиков...
    одни разоряют страну, доводя население до нищеты, другие наоборот...а вы верите, что украинские политики, да и не только они такие милые, чистейшей души и руки люди...а Юляша, вообще почти ангел небесный с косой...

9. Bambook

Ми ніколи не дізнаємося цього напевне...
    На моє рішення не впливали жодна партія і жоден політик. Це неможливо. Я журналіст, який пише про політиків переважно, тому давно навчився сприймати їх всіх як "класового" ворога. Інакше - ніяк, якщо з'являються друзі чи кумири - рік-два і ти не журналіст, а шмата.
    З неочікуваного? Ну хіба ситуація з гречкою мене здивувала. А всього іншого - зростання комунальних тарифів, цін на бензин тощо - я чекав за будь-якого переможця. Якогось фортелю на кшталт Харківських угод - від Тимошенко навіть більше, ніж від Яника. Ручного управління економікою - в тій же мірі, що й від Азарова.
    Візуальні ефекти були б кращі, але принципово, думаю, нічого б не змінилося. Тільки що якби я голосував за Тимошенко і вона перемогла, я був би співучасником цього всього. А так - вибачте, не треба мене прив'язувати до того, за кого я не голосував.

10. Yarema

Ангел не ангел, але такого "бєспрєдєла", як тепер, не допускала, маючі повноваження значно обмеженіші, ніж у нинішньої влади.;)
    Візуальна пристойність в наш непристойний час коштує не так вже мало... Хоч я і не погоджуюсь, що Юлька вирішувала б державні проблеми за рахунок пересічного українця, скоріше за все вона б наїхала на найбагатших (бо чим же пояснити таку їх солідарність в боротьбі проти неї, інформації у них більше ніж у нас)...
    То зараз Ви, шановний, вільно чи невільно стали співучасником хамського "бєспрєдєла", як не крути... Не бійся ворога. В крайньому випадку він може тебе вбити. Не бійся зрадника. В крайньому випадку він може тебе зрадити...Бійся байдужого, бо з його мовчазної згоди трапляються всі вбивства і зради в світі...;)

11. Bambook

Ви так і не зрозуміли. Я кби мені було байдуже, я би піддався на вмовляння і проголосував би зрештою за Тимошенко. Ну або тепер тихенько мовчав, знаючи наперед, що мені будуть дорікати діями Януковича. Але мені небайдуже - насамперед небайдуже моє сумління. Саме тому я голосую за його покликом, а не за нав'язаним ззовні стереотипом.
    І не втомлююся повторювати: коли народ виводить у другий тур двох кандидатів, які вже були при владі (за умови політреформи, коли саме уряд несе відповідальність за економічну політику) і обидвоє облажалися - то проблема не в прізвищі президента. Проблема в головах людей.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так зрівняти них - трьох - дійсно повна втрата свідомості. Ви (чесно!) досі думаєте, що зможете шляхом вільних виборів відправити Януковича? Чи таки дійсно для Вас у підсвідомості Янукович є тим Богом, що дав наказ тому ангелу?

13. Yarema

Може з сумлінням у Вас все гаразд, але, з погляду на політичну ситуацію, Ви здійснили політичний прорахунок, на мій погляд...Може за Юлькіного президентства і було б не солодко, але те, що ми отримали, є найгіршим варіантом з найгірших...Бо обрали найганебнішого політика з найганебнішої команди, завдяки самоусуненню таких як Ви...Не ображайтесь будь ласка на мою критику, але це ж доконаний факт.

14. Bambook

А я думаю, що це хороший шанс сказати тим, хто проголосував за Януковича: ну що, доголосувалися за "менше зло"? Може, комусь і вправляться мізки. І можна буде разом почати те, що треба було зробити давно: будувати громадянське суспільство.
    Як на мене, що менше людей будуть розуміти, що не можна покладатися НА БУДТ-ЯКУ владу, а треба покладатися на себе і тих, хто вас оточує - тим краще...

15. Yarema

Це все правильно, але ніяк не можна недооцінювати ролі особистості в історії...

16. KATHERINT THE GREAT

Все относительно...При каждой власти был беспредел. Просто последующий правитель получивший страну в запустении, запускал ее еще больше, поэтому, когда мы сравнивали что было при том, и как тяжело при этом, мы забывали, как действительно обстояли дела, и что проблемы не решались, а усугублялись...
    Прийдет следующий правитель, и мы будем так же сравнивать, а помните как было тогда и тогда...

По поводу взялась бы за состоятельных людей...да что вы...она бы взялась за своих бы, или за себя?))) Ибо она состоятельная женщина...Поэтому давайте не будем говорить...Она бы не бралась за тех, кто ее выставляли к власти...Она бы делала то же, что и сейчас происходит...Но мы можем только строить гипотезы, думать как бы было:)))))фантазировать, не сексуально)...Опять таки, это чисто мое мнение, и вы можете быть не согласны с этим:blush:

17. bora

bora Well-Known Member

Рокфелер сказав колись - "я можу звітуватись за кожен зароблений мною мільйон, окрім першого". Чи я виправдовую когось? Зовсім ні. Просто треба зважати кого ми ставимо на противагу певним політикам, чи не таких самих ділків? Чесних мільйонерів так мало.. А хто з них там не мільйонер?

18. Blaberus

Глубоко символично, что ангелочек не изгоняет Януковича.:)))
    Вполне закономерно, что сторона протывсихов совпала с интересами Януковича.

Я очень хорошо помню, как после объявления результатов первого тура выборов, Тигипко призвал своих сторонников голосовать против всех. Ему, якобы, оба кандидата не нравятся. Дальнейшая его карьера показала, что он несколько кривил душой: свое заявление он сделал в интересах своего енакиевского хозяина. Цель этого заявления-нейтрализовать часть своего электората, которая проголосовала бы за Юлю, сделать их инертными протывсихами.
    Шановний Bambook, мені здаеться що Яремі можна вірити. Він з Донецьку, тому бачів голубих більше нас з вами.;)
    Тоді йому було би соромно, а Вам ні.:)
    Я колись писав, що за голубих голосував досить специфічний контингент. Якшо голубі зникнуть, вони будуть голосувати за червоних та інший непотріб, якого досить багато в УкраЇні. Яке там громадьське суспільство!

19. JABBA

JABBA New Member

Шалом, шановний пане Блаберусе. Нарешті зареєструвався на форумі. Баклажанам буде гаряче :crazy:

20. Blaberus

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)