Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Докази, будь ласка.

• Подобається Подобається x 6
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

4 рази відмазаного - (2 рази офіційно і 2 рази неофіційно)

• Подобається Подобається x 5
  3. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В даному випадку не Богу потрібно молитись, а Проффесору.

• Подобається Подобається x 4
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Про закупівлі урядом Тимошенко технічно неправильних, невиправдано дорогих реанімобілів влада говорила багато, так само багато про це писала преса.
    При уряді Тимошенко також закуповуали реанімобілі для МНС.Тут чітко видно, що з усіх тендерів на закупівлю реанімобілів такого класу протягом останніх трьох років (зазначимо, і вже в рік президентства Януковича) найекономніше провело закупівлі саме МНС.
    Тобто, кожна машина обійшлася державі у 66 тисяч 527 євро. Для порівняння, минулого року, у самий розпал боротьби із опозицією, коли аудитори досліджували, а слідчі перевіряли закупівлі МНС періоду Тимошенко, Держуправління справами Президента придбало швидку, зроблену на базі машина Тойота, за 129 896 тисяч євро.
    А Запорізький обласний центр екстреної швидкої допомоги вже при новій владі розжився ідентичною машиною Рено-Майстер за 90 525 тисяч євро.
    Але під слідством перебувають чиновники Тимошенко, які купили санітарні машини, кожна з яких на 24 тисячі євро дешевше від таких же автомобілів, придбаних медичними чиновниками нинішньої влади.
    При нескладних математичних підрахунках бачимо, що економія при покупці 27 реанімаційних автомобілів складає 648 000 євро, що за нинішнім курсом гривні до євро складає близько 7 000 000 гривень.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2011/02/23/5949627/

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сказать по правде - не видно. Прочитал статью на КП - ничего не прояснив. Описания закупки - на уровне "купили машину"... Простите - но ценность реанимобиля - не в микроавтобусе. А вот о "начинке" - которая много важнее транспортного средства - ни слова...Почему?
    Не все то золото, что блестит. Не все то правда, что пишут. :)
    P.S. купленные Жулей "скорые помощи" - в которые не помещаются носилки - показывали по телевизору. Только за это "ответственных" товарищей надо отдать под суд - в назидание новым чиновникам - как не надо тратить бюджетные деньги.

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А за це куди і кого треба віддавати за бюджетні гроші-[​IMG]ДЛЯ ЯНУКОВИЧА В "МЕЖИГІР'Я" ПРИДБАЛИ ГІГАНТСЬКУ ЛЮСТРУ за 355 тисячі гривень, чи майже 50 тисяч доларів"Загалом, за даними Держмитниці, протягом 2010 року "Дом Лесника" та "СПС-Груп" завезли матеріалів на суму 152 672 399, 14 гривень, тобто на трохи більше 19 мільйонів доларів.
    Як раніше писала "Українська правда", фірми "СПС-Груп" та "Дом Лесника" є постачальниками декоративних та оздоблювальних матеріалів на об'єкти в "Межигір'я".
    Вони зареєстровані за однією адресою в Броварах на проспекті Кірова, 90, квартира 16.
    Як виявило дослідження Kyiv Post, власником цього офісу є дружина керівника Державного управління справами Андрія Кравця."Україна для людей". Резиденцію Януковича "відремонтували" за 33 мільйони гривень-будинок побудований 8 років назад.Я ше про дороги до будинків Колєснікова і Клюєва нічого не казав-досить?

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Та діло в тому що куплені Юлею швидкі вона собі не забрала а всі вони прекрасно працюють на сільську медицину. Ви спитайте простих сільських лікарів,котрим інколи по 15-20 км за день приходилось пішки до хворих на визови ходити. Що робить з медициною нова влада люди взнають тільки через деякий час.От тоді буде людям біда. Більшу частину райлікарень буде закрито, в області будуть 1-2 лікарні де будуть надавати спеціалізовану медичну допомогу, щоб зробити хірургічну операцію треба буде інколи їхати і 170 км. Кого цікавить може погуглити про пілотні проекти медичної реформи-через десять років люди будуть згадувати як божий дар те що є тепер.Але що я буду говорити-побачите самі і згадаєте мої слова(якщо не дадуть по руках "великим" реформаторам, основною ціллю яких є приведення в дію світового масонського заговору по знищенню людської популяції, до тієї кількості, яку не важко буде прокормити.)

• Подобається Подобається x 10
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сміт... Ви вже дістали...
    Батько моїх знайомих прийшов в цю, Вашу славну райлікарню з головним болем... "Пролікували" дванадцять днів. На тринадцятий викинули, інакше не назвеш, з лікарні. Мотивуючи тим, що не знають що з ним... Вивозив я його з лікарні без пам"яті, нерухомого, в памперсах і загальним підсумком мінус чотири тисячі гривасів... Привіз в військовий шпиталь. Нині якраз теж дванадцятий день. Там зразу ж зробили томографію, за вихідні провели обстеження, у вівторок вскрили черепушку... Хлоп зараз сам до виходку ходить...
    Жаліється на одне - голова мерзне...
    Правильно вас називав мій знайомий воєнлікар - помічники смерті...

• Подобається Подобається x 1
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я Вас не доставав, Ви самі себе дістали.Я взагалі чекав реакції від Вашої з Дальнєвосточником коаліції на першу частину мого допису.Але крити нічим і Ви почали говорити про те в чому зазвичай не розбираєтеся.Чому знайомі не пішли у владу і не поскаржились на тих лікарі. З мовчазної згоди вони і далі таке будуть робити. якби 10 раз безтолкових лікарів звільнили,то одинадцятий був би нормальний. Ви думаєте що та реформа що йде-вирішить всі питання? І не наждійтесь. Ніхто в Стрий нових лікарів не привезе.Просто замість Стрия ви зі всякою єрундою(я не говорю про серйозні захворювання) будете їхати у ЛЬвів, з усіма витікаючими звідси наслідками.А казки про шпиталі-м їх знаємо-військові лікарі зробили собі піар обкакуючи цивільні лікарні(у нас такий теж є в Мукачеві) крім трохи кращої дисципліни у відділенні нічого іншого не дають-я служив в армії і якраз бачив армйську медицину зсередини і не Ви мені будете розказувати, які медики в армії. Я , солдат тижнями був одним меджиком в частині, поки інші тижнями бухали їх інколи без тями п"яних відкачували в медроті.Я не кажу що всі але в полку так в основному і було. 1,5 року в Чернівецькому учбовому полку мені багато на що вдкрили очі-і це ще було в часи СРСР коли хтось чогось боявся.Так що не надо ля-ля. Порівняти можна щось коли маш одну і іншу ситуацію. На даний час ми маємо одну-інша буде потім. Коли мені незрозуміло я завжди відкриваю сайт чемодан юа і читаю що у нас може бути після реформ. У нас бензин дорожче американського майже вдвічі. Невже Ви думаєте,що ціна на медпослугу не буде вдвічі дорожча за американську.Так от поцікавтеся скільки коштує операція на апендицит в США і помножте на 2 і так на все.ТОму я казав, що теперішня доступність тоді нам буде снитися як прекрасний сон. Хотів би знати де візьмете 800 доларів на УЗІ навіть при своїй великій військовй пенсії.

• Подобається Подобається x 7
  10. Дальневосточник

Работа не всегда позволяет быстро ответить. :)
    Знаете, господин smeet - воровство вокруг - не оправдание для воровства. В любом случае - воровство - преступление. Мне, по правде сказать, странно. что я вынужден писать ТАКие прописные истины.
    Послушайте - можно ведь было купить Sens'ы - за те деньги вышло бы раза в три больше машин - тем более - носилки все равно не становятся! Машина надежная, украинской сборки (как бы не говорили - а загружаем свои предприятия!)... Некомпетентность в области госзакупок - тоже преступление. Ну почему вы - умный и толковый мужчина - защищаете некомпетентных чиновников и явных воров? Только потому, что они под бело-сердечным флагом? Оно - того стоит?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тобто купівлю за бюджетні гроші люстри для Януковича Ви назвали злодійством-я правильно зрозумів? Закупівлю за бюджетні гроші товарів для Межигір"я на суму 19 млн доларів Ви назвали злодійством-я правильно зрозумів? 33 мільйони на ремонт будинку в Гуті який всього 8 років як побудований-це злодійство чи ні? Якщо дійсно Ви назвали це злодійством то чому генпрокуратура не відкриває кримінальні справи по цих фактах.
    Ви впевнені що Сенси б виїздили більше ніж пів-року без ремонту? Я знаю що таке совкові машини-сам на такій їжджу.Я злодіїв не захищаю,я за те, щоб всіх злодіїв карали одинаково,а не по партійній приналежності.Може Ви дружите з математикою краще ніж я, тоді давайте додамо всі мільйони, які я нарахував і ті котрі переплатила Тимошенко за автомобілі-в кого вийде більше?
    Пане Василю а самому є що сказати, чи тільки карму поставити мож;)

Останнє редагування: 25 лют 2011
  12. Дальневосточник

Не надо, прошу вас. "шить" мне политику - на том простом основании, что я не выгораживаю жулю. Найдете хоть один мой пост в защиту прфФесора - милости прошу - покажите. А оправдывать жулю тем. что яник ворует больше - ну. простите... По-вашему - не надо судить футболиста, сбившего насмерть женщину с детьми - ведь чикатило вон сколько женщин и детей убил... Понимаете - что именно предлагаете?
    Есть примеры друзей. родственников, соседей по гаражам. Вполне крепкая и ходкая машина - я ведь не ТАЗик советовал. Хорошо - не Сенс - берите Логан. не на много дороже. У меня 3 года - езжу каждый день - за это время кроме расходников - ничего не менял. Впрочем - посмотрите - сколько Логанов под такси бегает... Некомпетентность - не грех - а преступление. Увы.

• Подобається Подобається x 1
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви що настрашились?
    Це Ви шановний мене не зрозуміли.Я не про те, я про те, що народ цю боротьбу з корупцією у владі не сприймає, бо її ведуть корупціонери.Ніхто б не здивувався і всі б підтримали(і я сам) дії президента, якщоб він на всіх каналах телебачення виступив і сказав-від сьогодні я починаю боротися з корупцією,починаю з себе-я вертаю в державну власність Межигір"я і Сухолуччя, я перестаю витрачати гроші на витребеньки-типу гелікоптера і ін. В Україні зараз немає грошей.І ми почнемо вчитись їх економити. Всі від президента до кожного маленького українця(як казав минулий президент). Повірте його рейтинг би зашкалив. Скажіть з моєї ставки в 1150 грн хочуть забрати 250 грн, пояснюючи це тим, що у держави немає грошей, щоб заплатити мені 1150 грн.Скажіть мені будьте добрі, з точки зору логіки, я мав би повірити в це,якщо я знаю вищеневедені факти? Невже я виглядаю дурнем.

14. Дальневосточник

Чего мне бояться? Я десять лет прожил северо-восточнее Колымы. :)
    "будете у нас - на Колыме..." ;)
    Чего это вы, уважаемый. от имени всего народа говорите? Вы - не воспринимаете - я воспринимаю. Пусть коррупционеры сажают коррупционеров. Это - гораздо лучше того, когда коррупционеры покрывают коррупционеров. Любой - я думаю - поймет разницу. Надо только повязку с сердечком снять с глаз :)
    А время посадки нынешних - не за горами. Они открыли ящик пандоры - чего до профФесора не делал никто. И - им воздастся - и за люстру. и за гвинтокрил (уж лучше гвинтокрил - чем гамерекосовское гелікоптер!)

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А гамерикосівське "комп'ютер" треба замінити на "персональна ЕОМ":haha:...

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як, не може бути!о_О
    Невже в райлікарні не було томографа? Невже Проффесор нас надурив і життя не покращілось?:scratch_one-s_head:

17. Дальневосточник

Смешно? А аэродром (скажете - русское слово?) на летовище - это нормально? :)))

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

"Нет лучше Вы к нам";)
    Тому що я і є народ.:) Я не олігарх, я не підприємець. Я проста людина , яка здатна аналізувати. тому коли я бачу розтрати теперішньої влади я не вірю в те, що вони беруть із мене 250 грн в місяць на державні потреби, вони беруть їх у свій карман.
    Тут з вами погоджусь на !00%.Але чому корупціонерів просівають крізь політичне сито? Чому не відкрили кримінальну справу проти Ющенка чи його жінки з лікарню майбутнього-там напевне більше грошей набереться ніж на машинах Рено і виплачених пенсіонерам пенсіях. Як Ви думаєте, якби зараз хтось доказав про злочин скажімо Льовочкіна, Колєснікова або Азарова-чи ще когось з близького оточення Януковича-його б посадили? Я вважаю ніколи. Чи Ви вважаєте, що тепер чисто теоретично хоч один суд в Україні піде проти волі президента, навіть якщо ця воля буде антизаконною? Навіть Конституційний суд ніколи не прийме ні одне рішення, яке буде невигідне президенту.Чи може Ви скажете, що я не правий? Тому навть без білосердечної пов"язки на очах скажу генпрокуратура відкриває справи чисто по політичних мотивах. І це ясно всьому світу а не тільки мені-і світ про це говорить.(Згадайте записану розмову на кабміні про асфальтову шикарну дорогу,яку високі чиновники (Клюєв і Колесніков) вели до своїх домівок) В цивілізованих державах після такого проколу ці чиновники обов"язково би подали у відставку.Це ж злочин-використати бюджетні кошти на прокладання дороги до власних будинків.

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Між іншим згідно медичної реформи майже всі лікарні перетворюються у шпиталі(слово шпиталь асоціюється зазвичай з армією, війною) Невже нова влада готується до війни?

19. Дальневосточник

Тут мы с вами сходимся. :good:
    А что до "посадок" - мы дождемся их - не сомневайтесь. Раз нажав на тюбик - назад пасту не засунуть. Раз начав расправу над коррупционерами - ее уже не остановить. А что сине-белые не удержаться - мы вскоре увидим. Выборы хоть и не прошли в этом году - в следующем будут. ;)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та так. Але мені вже надоїло чекати поки вони одні одних пересаджають. Та діло в тому, що на місці посаджених з геометричною прогресією ростуть такі самі.Тепер якраз на Шустер-ліве розказують про фірму Льовочкіна, яка завозить бензин в Україну без гривні мита, через яку вже всі нафтопереробні заводи України закрилися.Тепер таким самим чином він розпоча завозити алкоголь, на черзі сигарети......
    А скільки таких є....А ми глину копаємо....
    Це такий, сивий з бородою анекдот, коли один совок питав другого про РЕВ(раду економічної взаємодопомоги-була така структура в соцкраїнах як альтернатива -Спільному ринку).Так от той каже ну уяви собі-ми копаємо глину, так? Так. З тої глини роблять свистки-Свистки нам? Ні свистки йдуть в Болгарію і там з їх допомогою вирощують овець.-Вівці нам? Ні вівці ріжуть і шкури з них відправляють в Югославію, де з них шиють дублянки.А м"ясо нам? Ні м"ясо йде в Польщу на ковбасу.А нам що?-А ми глину копаємо. Ось так і ми з Вами. Вони бабло гребуть , а ми з Вами глину копаємо. Одно заспокоює. В кінці кінців як їм так і нам зарезервовано 2*1 метр гарантованої землі на кладовищі.Там ми будемо рівні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)