Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Люди дивляться на політичних діячів які вже були при владі і постійно забувають що вони (ці діячі) зробили нашу країну посміховиськом для всього Світу.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я бачу при сьогоднішній владі і її корупційних діях їх наслідки: ознаки початку гіперінфляції. Я не знаю, чи ви пам"ятаєте, що це таке. А таке було в 90-х роках - на піку гіперінфляції за місяць все дорожчало удвічі. Таке може трапитися і зараз.

І тому, щодо "посміховиська" - як би Україна не заплакала ще більше...

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

• Подобається Подобається x 7
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Зато на малюнку в Юлі тарілка з глини, а Азарова он яка файна каструля з металопрокату

• Подобається Подобається x 1
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кількість тон чавуну на душу населення із відсутністю споживчих товарів ми вже проходили.

• Подобається Подобається x 7
  5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Іноді так важко зрозуміти не тільки іронію, а навіть коли з серйозним лицем кажуть таке:

Депутат Лук"янов, ПР, зморозив:

Cтарий Ломброзо був правий...

• Подобається Подобається x 4
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Шимпанзе в костюмі...З обличчям таким, немов постійно страждає запором...

• Подобається Подобається x 5
  9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Интересно...где то чмо видело мясо по 25 грн..:scratch_one-s_head:
    В 2002 году что ли?:nea:
    Интересно..а то чмо само поливало огород в это жаркое лето?:dntknw:
    И хочет что бы картопля,которая сгорела в 80% стоило по 2 грн?Однако....:preved:

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Я так розумію, Чітатєль, ізвіняюсь, Обкома ніколи не варив борщу і навіть не купував на нього продукти. Інакше знав би, що борщ варять не на полядвиці чи шиї, а на ребрах. По них і ціни...

• Подобається Подобається x 4
  11. Sauer

Sauer Well-Known Member

Значить батько мій варить борщ з ребер мамонта (слона мінімум)..

• Подобається Подобається x 1
  12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да в принципе и Вас смогу научить и не только борщь ,а свою и фирменную солянку варить.;)
    А насчет ребрышек...ну плиз...не втирайте ушки форумлянам...минимум 35-40 гривень они стоили год назад...
    Хотя...:scratch_one-s_head:если гольные маслы..то оно конешно..аж до 10 гривень але..на фотке то написано "мясо" а не "кости":)))

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не. Чмо сидело на Банковой и ничем полезным не занималось.

• Подобається Подобається x 5
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Моя родина купувала м"ясо (свинину та телятину) по 25 грн на площі Шевченка в Києві. Всю другу половину 2009 року. Знаю також, що така ж свинина продавалася в м"ясному кіоску біля ринку на Виноградарі - їздив за перцем, бачив. М"ясо було морожене. Нє фонтан, але м"ясо. Люди купували.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

В ето жаркоє лєто згоріла також гречка, догорає борошно, палає бензин, палахкотить газ попіісят, іскрить електроенергія та квартплата, вибухає капуста та інші овочі, клекотить молоко та масло, шкварчать ліки... Ну і так далі.

Останнє редагування: 20 лют 2011
    • Подобається Подобається x 6
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Прошу пана, я от думаю, чи то порадити вам якихось ліків для покращення памяті, чи просто перепитати, чого ж ваші батьки не навчили вас, що неправду негарно казати?

П.с. А солянку я не люблю...

• Подобається Подобається x 8
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну, врядле это было столь разрушительное стихийное бедствие. Но то, что мозги кое у кого расплавились-это однозначно.:crazy:

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

• Подобається Подобається x 6
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:

А ви не вірили...

СБУ вимагає від БЮТ всі докази невдалого "штурму" офісу

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я лише одне запитаю: а кріпаки, що у куркулі викупали себе? Думаю, саме через гідність!

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Пустий!!! о_О

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Ух ти! Будь ласка, фотку Вашого фамильного кам’яного ручного рубила.

• Подобається Подобається x 3
  19. iso

iso Well-Known Member

Якщо ектраполювати результат на 2012 р. то під цінами побачимо (перепрошую) дупу, обтягнуту павутинням?о_О

20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Є у Тернополі така електронна газета "Про все", яка належить Юлії Володимирівні. Рівень торговки з ринку. Усе що вони можуть - це принужувати опонентів, не маючі ні доказів, ні аргументів. Юлька -проросійська маріонетка, склочниця та пліткарка. Не дай Боже, щоб вона повернулася...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)