Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знаю-знаю...
    На нєт - и суда нєт.

Не знаю, як і Шевченко іншого:
    Чи буде суд! Чи буде кара!
    Царям, царятам на землі? (с)

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Какой была бы страна, если бы победу на выборах одержала Юлия Тимошенко

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Остается только пожалеть нашего президента.:cry: Это каким же надо быть мазохистом, чтобы сознательно пойти на народное поругание! Нет, чтобы предоставить эту сомнительную честь своей конкуренту...
    Кстати, "АиФ" кто финансирует?

• Подобається Подобається x 8
  6. Yarema

Ну точно! І головою об трибуну били б Чечетова набагато б вишуканіше, ніж Донія...:))) Маячня!
    Опрошенные эксперты сошлись во мнении: Юлия Тимошенко была бы беспощадна к оппонентам, преследуя их как за экономические, так и за политические преступления. «Мы просто не представляем себе масштаб преследований, который грозил бы нам при Тимошенко», - говорит Дмитрий Выдрин. При этом, как считает Вадим Карасев, разница была бы лишь в том, что Генпрокуратура вызывала бы на допросы прежде всего олигархов, а не чиновников. Різниця була в тому, що переслідували б за реальні злочини (Межигір'я, наприклад), бо є за що. І народ лише б аплодував би цьому.
    Нехай пане Василь ще на "Сяводня" і "2000" посилається;)...

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

Яремо!
    Я имел толко то, что имел... ;)
    Я увидел статью, показал Вам, и сам, межде прочем, задумался... Окончательных выводов пока не сделал... Хотя ход мыслей мне понятен...
    Как звучит классическая формула?
    Политика - продолжение экономики... Только революции основаны на вранье...

• Подобається Подобається x 4
  8. Yarema

• Подобається Подобається x 6
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну не цирк?
    Перше - Янукович у нас вже по сумісництву вся судова система країни? Копіює Путіна, вирішуючи долю судової справи?
    Друге - не знає, чому Юлю викликають до прокуратури!!! :) А хто знає?
    Нічого не нарили. Що робити із цим не знають.
    А як втримати при цьому лице перед Заходом тями немає.

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пані, Я - ЗРОЗУМІВ, що написав! :ireful1: А Вам почуття сарказму, виявляється, є недосяжним. :tongue: Цитуйте, будь ласка, повністю: "Таки - як не погана Юля
    (для половини України ВОРОВКА, ЖІДОВКА тощо)
    , а треба концентруватись навколо неї. Природно, якщо доля країни болить." Половина країни ладна б її живу на шматки порвати - природно та половина, котрій не так болить доля країни. Проте посадили нам на шию двічи ЗАСУДЖЕНОГО - тричи відмазаного. От і маємо не Остапа Бендера у сукні, а яйцепадучого грабіжника у штанях. І не кажіть про третій уявний варіант. Не було його.
    Природно, доля ще може нам усміхнутись і висунути Давида чи Лінкольна. Та як би не затоптали непатріоти, чи то патріоти не своєї країни.
    "Єрусалиме, Єрусалиме, що вбиваєш пророків та каменуєш посланих до тебе! Скільки разів Я хотів зібрати діти твої, як та квочка збирає під крила курчаток своїх, та ви не захотіли!" (Мт 23:37)

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Бідненька Юля. Усі ж проти неї. І посадили її тоді ні за що. А команда ж яка - самі негідники та зрадники. :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  12. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Якось нецікаво тепер буде на наступних виборах: без Коси, без Яника. Нарешті українська політика стане нудною?:cry:

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви, галичани, - оптимісти. Ще не зрозуміли, що виборам - гаплик? Не буде більше виборів.
    Без Янека! Верх оптимізму! Куди ж він подінеться?

• Подобається Подобається x 7
  14. Yarema

Такого собі Шуру Балаганова, який, маючі ВСЕ, не втримався і вкрав Межигір'я, запустивши руку в державну кишеню;)...
    А звідки Ви знаєте!?о_О А якщо вже порівнювати Юлю з Бендером, то не забудемо, що Бендер обібрав "підпільного мільонера Корейку"( такого собі олігарха) і не крав нічого у бідних:)...

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Скурвився і цей :bad:
    http://news.tochka.net/ua/59555-yanukovich-zagovoril-na-fene
    http://www.donbass.ua/news/politics/2011/02/14/moskal-zastupilsja-za-janukovicha.html#comments
    Народный депутат от НУНС Геннадий Москаль рассказал, что слово "шлепер", которое употребил президент Виктор Янукович, известно не только в криминальной среде, но и очень распространено среди еврейского общества.
    Може в їдиши і є слово "шлепер" (від "шлепн" - тягнути), але ж Янукович сказав "шльопер"! Тут навіть пані Г.Г. не знала що сказати :haha:

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Цікаву думку висловив з цього приводу Портніков. От де розумна людина. Приємно послухати.
    http://vokintrop.livejournal.com/

• Подобається Подобається x 8
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо вона немає впливу, чому влада так її боїться. Вчора 5 годин протримали в генпрокуратурі на допиті. щоб вона не виступила на відкритих парламентських слуханнях. Якщо вони її не бояться,чому таке роблять?

• Подобається Подобається x 7
  18. VasMT

Вони її дуже бояться...
    Страшно бояться...
    Тому таке і роблять...
    І будуть робити...
    Щоби боятись ще більше...
    А чим більше будуть боятись, тим більше будуть робити...І чим більше робитимуть, тим більше боятимутся...
    Але Йульку як тягали, так і тягатимуть... Щоби боятись...
    :haha:

• Подобається Подобається x 1
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ОДЕСИТ ПИШЕ:

При Юльці було таке!? Зустрінемось на майдані. Пароль Каїр.

20. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Тимошенко не виконала жодного гасла Майдану. В часи коли вона була при владі ми випереджали Молдову а зараз останні в Європі - отаке її досягнення а одягатись і робити зачиски ми всі вміємо.

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)