Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Думаю, що Тимошенко вже даремно борсається, бо не набере > 50%. Лише завжає вийти наперед іншим. Може, на Москаля поставити? Розумно розважує.
    http://lb.ua/news/2011/02/08/83558_Moskal_Narodnoy_samooboroni_.html#comm-260704
    Москаль: "Народной самообороны" уже нет
    http://lb.ua/news/2011/01/16/80871_Moskal_k_ugrazam_v_adres_nunso.html
    Москаль: к угрозам в адрес нунсовцев не стоит относиться скептически
    Хто знає, яких кістяків він у шафі ховає?

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не вмер Данило - болячка задавила... Мы - заметьте - и за профФесора - не голосовали. Надо было Жюле - работать, а не жалицца, что все мешают. Вот бы - и выбрали. В следующий раз - надо будет голосовать ТАК (чтобы никто не ушел обиженным)

Достойный выбор. Это при его губернаторстве у нас Алчевск замерз... т.е. - болтать он - из первых...Работать - тут хуже... :)

• Подобається Подобається x 5
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

В Закарпатті він теж революції не зробив.

• Подобається Подобається x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тем не менее были не против него? ;)
    То есть он силой мысли не смог предотвратить аварию? Не будем голосовать за простого смертного, лишенного сверхъестественных способностей!:nea:

• Подобається Подобається x 2
  5. Дальневосточник

Вы не правы! Я-то голосовал - именно ПРОТИВ. А вот вы, как я понимаю - против не голосовали? Вот и кушайте теперь профФесора. Ваша креатура. :give_rose:
    Потому у нас и жизнь ТАКая - никто ни за что - не отвечает. Поскольку - не "капитаны америка"....

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Таки - як не погана Юля , а треба концентруватись навколо неї. Природно, якщо доля країни болить.

Наголосували, тепер розбігаємось:
    Дедалі більше українців їдуть - і не повертаються
    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2011/02/110209_migration_ukraine_dt.shtml
    Українці масово отримують угорські паспорти
    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2011/02/110209_hungary_ukr_oh.shtml
    Серби також їхали були з Косово замість того, щоби організувати самооборону.

• Подобається Подобається x 3
  7. Дальневосточник

Пан Аксакал - простите - но не понял всей глубины ваших глубин...Почему - именно вокруг нее? Я бы еще понимал - тягнибока. Его ни в воровстве - ни в вопиющей некомпетентности - не обвиняют. Скажем - ни я, ни моя семья никуда уезжать не собираемся, иностранных паспортов нам - не надо. Соответственно - раз я собираюсь здесь жить - мне небезразлична судьба моей Родины. Но вот - почему на роль "мессии" вы приглашаете Жюлю - не понимаю... Что нам надо сделать, чтобы мы перестали выбирать "королей и дам" из кучмовоской колоды? Дустом посыпать? :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А у Вас є на прикметі королі і дами не з кучмівської колоди?;). Якщо нема, то може зовсім відмовимось від виборів, поки не з'являться нові обличчя в політиці?;)..А поки нехай хамська банда країну гвалтує...Боюсь тільки, що за таких умов ніяких нових осіб не з'явиться...Не дадуть;)...

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Історія розвивається по спіралі...
    Забули?
    http://www.youtube.com/watch?v=kLWIm-GHccI

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Ніззя!
    Він, кажуть довго розпадається. Комуняцький дуст он, кіко клопоту наробив...
    Мумія єдного вождя досі в мавзолеї лежить...

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

А може досить уже знущатися над країною? Ви не зрозуміли мабуть самі, що написали. Тобто, Юля злодійка, але треба навколо неї концентруватися. Нехай крадуть і надалі.

11. Yarema

А що вже осудили!? І доказова база не викликає сумнівів? Якщо ж ні, то навіщо ж кукурікати недоречне?о_О

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

13. Yarema

Бо він це робить не криючись, прикрившись прокуратурою і судами...А в Тимошенко такої можливості просто не було...Бо в тих умовах, коли і прокуратуру і СБУ контролюють люди, що, м'яко кажучі, не люблять Юлю, красти було б вершиною тупості...А я сподіваюсь, що, при всій своїй нелюбові до Тимошенко, Ви, всеж таки, не зможете заперечити наявність у неї розуму (на відміну від Хамла). Тимошенко з 2000 року ніколи не була в стані контролювати силові структури...Вибачаюсь, короткий час Турчинов контролював СБУ...Але ніколи вона не контролювала прокуратуру, яка за українськими законами і має право відкривати кримінальні справи і проводити слідство проти урядовців і депутатів...Окрім того, будучі прем'єром, вона була позбавлена депутатської недоторканності...

14. levandivka

Прокуратура? Справи? На урядовців? депутатів?
    І когось посадили з відкривань прокуратури?
    До чого той пафос?
    Ще руку на примірник Конституції покладіть - допоможе?

15. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Тимошенко підняла Україну вище Молдови - честь і хвала.:)

16. Yarema

Це Ви Юлі закидаєте? Чи я чогось не розумію?о_О
    Про пафос і руку на конституції розкажіть Рябому Юді, який всіх цих прокурорів і кришував;)...

17. levandivka

Кокій Юлі?
    ВОНА тут дописує? :)
    З тим самим пафосом можна дописати в гілкове Житіє Святої, що ВОНА, позбавлена недоторканності не була інфікована, коли Україну косила минулорічна грипа,
    і в Катинська катастрофа її оминула,
    і цунамі...
    Аналогічна, звиняйте, пурга.
    Бо і кримінальні справи Прокуратури, і Катинь, і цунамі - все це, жодним чином не загрожує нашим райцям.
    Ворон воронові, якщо пам'ятаєте, око не виклює. Бо нині посади її - завтра прокурор слідом сяде. оно їм треба?

18. Yarema

Слова...Лише слова...А чого ж інших посадили і маринують? ;)

19. levandivka

Це кого у нас посадили? :)
    Оголосіть вироки і терміни...

20. Yarema

Сидить під слідством ексмитник, сидить Луценко, сидить ще досить значна кількість чиновників уряду Тимошенко...Ви про то не знаєте?;) Суду немає, бо може й судити нема за що?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)