Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ОУН (Б) :)))

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так всі ж на -о,і один лише на -юк!
    А права ж рука,Базіліо,хтось сказав,же той-вo...ну,що вже не буде!
    А в списку на -ітц людей нема!
    А може з Лондона пришлють якогось файного на -ітс,ну як Итцхак Шамир,прем'єр-міністр...
    Ну як до Москви пана Бер-Лазара!
    Йой...А мені воно треба?
    Най вони собі,для своєї "Батьківщини" вибирають кого хочуть...
    Як ті з Одеси вибрали собі для "Родіни",а чи-то "Родини"...І кого?
    Я маю то все в носі...як насморк.
    Пішов каву пити...і почитаю си ґазету,що про нашу "Свободу" пишуть!
    Хочу "Свободу" і більше ніц...Давай Свобо-о-о-ду,а не балаболок,чужими руками жар загрібаючих!!
    Свобо-о-о-ду! :clapping::clapping::))):clapping::clapping:

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Юля в Мюнхені оселиться?

4. Yurko NOTOCO

:good:
    Ага...і бандерівкою з перестраху стане!:cry:

5. VasMT

Не встигне втекти :)))
    Поселиться біля аеропорту
    Бориспільська виправна колонія (№119)
    Розташована с. Мартусівка Бориспільського району Київської області

• Подобається Подобається x 1
  6. Yurko NOTOCO

Украинский депутат: Тимошенко не посадят, потому что этого не позводит Путин
    ...Юлию Владимировну Тимошенко никогда не посадят, потому что этого не позволит ее большой московский симпатик Владимир Владимирович Путин. Такое заявление 4 февраля в интервью "Главкому" сделал депутат Верховной рады от фракции "НУ-НС", представитель партии "За Украину!" Ярослав Кендзёр.

http://regnum.ru/news/1371676.html
    :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

Пане Юрію. То я так, збиткую :)))
    Священну корову Йульку нігде не посадять... Хіба на ланц, коло буди :)

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так у регианалов скоро бабло закончится.:haha:

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тоді в них ще прокуратура і СБУ залишиться...А суди? Ось зараз Онопенка дотиснуть і тоді сядуть усє:diablo:.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Давно пора... :)))
    Але першу Йульку :)

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

СБУ і суди на халяву не працюють.:pardon:

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

А Януковоща?;)

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ще й як, якщо їх помідори у вправних руках.;)

• Подобається Подобається x 4
  13. VasMT

А от коли Йулька відкинеться, стане презиком, витягне з критки всіх своїх політичних бариг-подєльніков, от тоді нехай садить хоч маму римську :)))

• Подобається Подобається x 3
  14. Yurko NOTOCO

Ага...і нехай ще й про хлопчика Юща розповість тoдi,як вона його юнного ізнасіловала,по-вказівці дяді Путі!
    І вже таке ж і з юнаком Олежиком,ну котрий тягне боком українську свободу, теж нєбось планувала...ну всякого-такого,кроссвордного з косою на голові,та підкинуть,шо нє?
    Але-сі то yвірвало!:crazy:

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В Цюрихе. Уж если идти по следу ильича - то во всем :)

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В смысле 3х этажный автономный шалаш, бег на лыжах через финский залив?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Про це зала тільки Жозефіна;)

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

Так Ганя вибере з тих хто підписався.Це ж зроблено по сценарію АП.Так як робили перед виборами у Львові,створювали фальшиві парторганізації і реєстрували їх на вибори.

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Всі там будуть.........."кто несогласен с политикой единой партии в Украине-ПР"

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Ви теж записалися в групу при ЛФ жононенависників?:))) Значить станете супермодератором:)))

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Його в горОд і вирощувати подібних, бо тут дехто скучив за царем-батюшкою.

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

В такому піарному екстрімі рівних Путіну немає-то в літаку,то на татамі на лижах в фнському заливі ще не був.

• Подобається Подобається x 4
  18. VasMT

Виключно у групу брехухоненависників.
    А Ви продовжейте молитися... Тільки йоба, як казав мій племінник, не розбийте...
    Багіня :)))
    [​IMG]http://www.youtube.com/watch?v=_ACkuJBE7Zw&NR=1

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Абсолютно ні. Церква закрита.Але сьогодні був на ринку і чув що говорять люди прості і не прості. Прості шоковані цінами непрості діями. Всі в шоці. Як одні так і другі кажуть так-Юля, дав би їй Біг здоров"я, при ній такого бепрєдєла небуло, як з цінами так і з діями. Згадайте як я рік назад казав, нехай працює Янукович,якщо зробить щось краще я перший буду йому аплодувати. Але пройшов рік його правління і я нічого абсолютно кращого не побачив лиш гірше і не тільки я. Якщо чесно то за 20 років ще так фігово не було ні за одних "професіоналів". Масові скорочення бюджетників, при ростучих цінах виведуть на вулиці маси голодних людей. Я бачу що буде Єгипет і в Україні. Нам цього не минути. Жаль тільки , що то вже буде не просто концерт на Майдані, а буде набагато гірше і обов"язково хтось від цього постраждає.

• Подобається Подобається x 5
  20. ORoss

ORoss Well-Known Member

Україна без Юлі.
    Класна тема.Нестало Юлі –пропадає, гине Україна.Копають в сраку українців немилосердно. Чим день тим сильніше. А чоловік на кличку Паскуда зник, правда виплив разок з ополонки і знову заховався. Нікому немає до нього діла. Чи не дивно як до флагмана українства та держави?

А от до Юльки претензії і від синьожопих і від тупоукраїнців. Одні креольці на цьому форумі чого вартують? Не зауважують приходу російського фашизму в Україну, ніби немає язичної агресії у всі сфери життя..Причому, без законодавчої бази, тобто незаконно, у порушення кримінального кодексу. З України витісняють Україну(Бурмака) а креольцям –пофіґ. Головне ,що грошики на фронт підкидають.
    Втратила лідера Україна. Чесно,не думав, що менш ніж за рік знищать все українство. Занадто велика довіра була до запальних лозунгів та клятв в любові до українства у креольців. Сам повірив.
    Але немає нічого поганого , щоб не вийшло на добре. У всякому випадку, проглянувши дану гілку – зразу видко «ху іс ху»..

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)