Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Добре Вам, VasMT, маєте віру в кращий завтрашній день, а у мене особисто і моєї сім"ї щодень то невтішніші прогнози через дії влади.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чим же так Вам влада заважає?
    Чи може Ви пишетесь Луценко? Бондарь? :mocking:

3. TesTanya

Так не чесно, на мої питання не відповідаєте, а самі запитуєте

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Взяв картинку у закладки. :)
    А ще, пригадалася спільне захоплення нафто-газами...

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

І читано, і співано (с) : дитячі хвороби краще перенести у дитинстві.
    У нас дуже молода демократія... :) (щоб не сказати більше). Народженню демократії передує тоталітарний тиск.
    Маємо відчутну дію "сильної руки", "крєпкого хозяйствєнніка". Це - позитивний момент "в діях влади, який би став відчутним більшості жителів країни".

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Ой!
    Перепрошую!
    Перше і головне - на всі призиви опозиції дестабілізувати країну, Йулька отримує величезну дулю від народу ;)
    Друге:
    Вперше за всю історію Нової України притиснули тестікули злодіям від влади і політики.
    Третє:
    Нарешті почали щось робити...

Тепер чекаємо на результат.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Немного off-top, но красиво... И лица - знакомые все.... ;)

7. levandivka

ой...
    не кажіть "гоп" (с)
    чи вперше Юля в казематах?

8. VasMT

Я не про Йульку ;).
    Йулька як священна корова :))).

9. TesTanya

Про "сильну руку" - це про поліцейську державу, бо тільки силовикам зарплату підвищили ? "крєпкого хозяйствєнніка"- які такі заводи, фабрики, мануфакттури стали виробляти конкурентоспроможні товари, якими можна було б витіснити імпорт?, чи багато створено робочих місць?
    Якщо такі позитивні моменти в діях влади, то аж страшно питати про негативні!!!

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

"Щось робити" в якому саме напрямку??? Наразі видно тільки розстановку "своїх" лояльних керівників на ключових посадах. Чекати якого результату? закінчення періоду "дикого капіталізму", накопичення капіталів, чи переділу сфер впливу?

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А решті - за що?!

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Здавалось би зрозуміло, що до влади прийшли і національно, і соціально, і культурно чужі українцям люди. Це говорю я, людина, яка беспосередньо і персонально спостерігала "діяльність" плеяди оцих керманичів ще з далекого Союзу. Коли б Вас хоч трохи на моє місце, то все оце, що зараз діється в форматі влади Ви тоді в самий-самий природній спосіб забрендили одним-єдиним словом - "жах!".
    А ці люди тут прекрасно розуміють і що, і до чого. Я не вірю, що з їх сторони, то просто хіханьки-хаханьки, мол, через "крєпкого хозяйствєнніка" скоріше уся Україна допре де раки зімують. Справа в тому, що пока Україна допре, її просто шматками і в законному порядку роздеруть, що вже почалося з Криму.
    Одним словом,- москаль ніщо зараз, як ворог, в порівнянні з отакими противсіхами. Це люди страшні, історія їм вже сторінку залишила...

Ющенко теж під патріота так природно канає, що хоч плач, а бачте, що ця гнида в вишиванці накоїла?

• Подобається Подобається x 5
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так! Тимошенко згноять, придуть більш радикальні. Тоді і гелікоптер не врятує.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Зрозуміло, Вас особисто ще не дістало. ЩЕ!!!

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Щось? Робити? А як, крім грабувати, нічому не навчені?

13. TesTanya

Я зовсім не фанат Ю.Тимошенко , та у неї є така риса - вона б не пішла на такі кроки, які її виборці сприйняли негативно. В даній ситуації - це до того, що теперішня влада не вчиться на помилках попередників. На місцях призначені "перевірені кадри" не у значенні професійності, а "свої люди". Коли щось не так - проста рокіровка з одної посади на іншу, чи таку ж посаду, але в інший район(область). Рік пройшов, не всі проблеми можна спихнути на попередників.
    Я дійсно ще не бачила людини, яка щиро говорить про якесь покращення (хіба представники влади можуть нарешті сказати про реалізацію своїх сподівань).

14. levandivka

За недостатню активність...

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

А Горбачов..?
    теж клянуть...
    деякі адепти...

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Просто, я розумію, що МИ достойні наших правителів.

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Не крала б? Сприяла б покращенню ситуації в Україні? БЮТ менше дерибанив, чи "фахівці" фаховіші?
    То який позитив передбачався, крім прикольних костюмів?

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ми в подавляючій меншості. Нас купка. На кого розраховувати жменці національно-свідомих українців Донбасу, як не на Велику Україну!?о_О А от у мене питання до Вас...Ви галичани в своїй масі свідомі, але що Ви зробили, щоб протистояти наступу антиукраїнських сил? Сховались за пугалом "Свободи"? А влада не злякалась, бо більше нічого Ви не зробили...То хто ж повинен зробити за Вас, коли Вас переважна більшість? Чому галичани не вийдуть на вулиці? Не перекриють траси? Не проголосять громадянську непокору? Не потребують виборів в ВР?...Вас же багато, хто Вам зможе перешкодити? Місцева влада? Обісреться, бо її обирали Ви...Ви почніть, а потім і вся Україна підтягнеться. Хто більше, хто менше...А на нас кивати нічого, ми і самі знаємо в якому лайні сидимо, в резервації совків...
    Я радий за Вас;).

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я ж казав....
    А чи всім? А головному з Межигір"ям не притиснули?
    Щоб противсіхам по голові надавали.
    Вже не вперше в мене враження,що у Вас пунктик щодо жінок, а особливо до жінок у владі...;)

17. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Працюєте гробарем?
    А тоді ясно чому вам так подобається нинішня влада...доходи збільшились, нє?

18. levandivka

У владі і політиці нема терміну "жінка". :)

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Повторюю ще раз, тема про Юлію Тимошенко:banned:

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Главное - ввязаться в драку - а там - посмотрим? ;)

20. VasMT

:)))
    Держи карман шире...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)