Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви напишіть в генпрокуратуру то вони знайдуть. Якби за державні, то вони б вже точно знайшли.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Піпіськами мірятися (с) ?
    Ок, побавимося. :)
    Нагадайте (собі) 2004-й, Майдан.
    Поведінку тих, "хто вже двадцять років живе під цим ігом...", і галичан-оптимістів.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

тема не про Вас, не про мене.
    Завжди чітко розмежовую. :)

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я мав на увазі, що Ви скопом на мене всі накинулись...

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не розумію одного. Яку западлянку тре зробити людям, щоб вони піднялися?
    податки збільшили, ціни на пролдукти ростуть, як на дріжджах, Крим здали... шо ше?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху побачите, що цього не буде.Нема в Україні вже лідерів,які б підняли народ.Політтехнологи ПР постаралися. Зараз йде повний спад політичного життя в Україні. І вони це розуміють, тому і знущаються над народом.Найближчі 2-3 роки, можуть робити що хочуть. Народ змучився від політики і буде мовчати.Щоб з ним не робили. Росіяни це доказали. Вони людей так замучать економікою,що люди забудуть про політику і будуть раді хоч якому диктатору,щоб хоч трохи економічно легше жилося. Все йде до Росії 2.

• Подобається Подобається x 4
  6. levandivka

Україна - не Росія. (с)
    Коли починалася "Україна без Кучми", теж мало хто очікував 2004 р.

ЗІ: не бійтеся! (с)
    Проживемо без Юлі. :)

• Подобається Подобається x 3
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

То я знаю, що Ви проживете, Вам і з Яником добре, Ви вже тут казали;)
    А мені не дуже добре, бо за рік, вже тілько біди наробив що хоч в кут хоч в двері-толі іщо будєт?

• Подобається Подобається x 5
  8. levandivka

Мені мало залежить, бо не на держслужбі, не бізнесмен. Просто громадянин.
    http://www.youtube.com/watch?v=1zx3puwpDTs

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

А мені залежить, бо я на державній роботі,а з експериментами, які робить Янукович со товарісчі можу за декілька років до пенсії, залишитись взагалі без роботи,це маючи 30 років стажу, вищу категорію. Коли було все спокійно за хабарі набрали кадрів більше ніж треба, нас ніхто про це не питав. Тепер кажуть що вас багато, треба скорочувати,а щоб не скорочувати людей йдіть всі на пів-ставки. Чому я маю йти на пів-ставки, хтось брав хабарі а я за це повинен ділити свою ставку. Вже одного разу так було, всі заяви пописали, їх перевели на 0,5 ст а ті- раді старатись, за хабарі понаприймали на звільнені місця нових людей.Тепер від такої хохми ніхто не застрахований. Та ще й через 2 місяці треба думати куди сина пристроїти в цьому хаосі.Він також закінчує інтернатуру і має йти десь працювати.А місця немає зовсім. Так що мізки пухнуть,а Ви кажете.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я ще хочу нагадати поведінку на останніх виборах тих песимистів, "хто вже двадцять років живе під цим ігом...", які голосували проти Януковоща і знають, чим це може загрожувати. Також поведінку оптимістів, в тому числі галичан, які голосували не проти Януковоща, а проти всіх, чим посприяли встановленню проффесорськой диктатури.

• Подобається Подобається x 4
  13. levandivka

Нагадайте (собі). І постарайтеся правильно встановити мотив/причинно-наслідкові зв'язки/реальні загрози.

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:53 ----------

А своєї голови/голосу не передбачається? Мовчали - мовчіть далі. Які претензії..?

А раніше місцьов було багато? то чого нарікати на когось?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви такий наївний,чи притворяєтесь? Ви вважаєте, що до слів рядового лікаря може прислухатись начальник відділу охорони здоров"я району? Ви спитайте у Львові в любого лікаря,чи він має взагалі права голосу в тій системі.Одне слово і він за бортом.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

На Вас хтось праює? За що живете?:)

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Переїзджайте до нас...І спробуйте почати качати права...А щодо 2004 року, то я Вам вже казав, що в Донбасі була повна інформаційна блокада. 5-го каналу не транслювали, а інші канали розповсюджували медведчуківську дезу...Компів тоді було набагато менше, як і користувачів інтернету...Одна тільки деза про колючій дріт навколо Донбасу і про відрізання пальця за кожне російське слово чого коштувала...Була змога це перебороти, але Рябко своєю ненавистю до Юльки і пожадливостю до хабарів від олігархів все похєрів...А тепер маємо те, що маємо, бо навіть ті, хто був готовий відректися регіоналів, побачивши помаранчевий бардак, подумав, що краще вже "крєпкіє хозяйствєннікі"...Правда зараз вони вже побачили з цих "хозяйствєнніков" вонючий пшик, але поїзд пішов...

• Подобається Подобається x 5
  16. levandivka

Одного? А чому тільки одного? Лікарі - бидло, не хочуть гуртуватися?
    То най сидять далі тихо, по одному...

Ні, добродію!
    Я сповідую правило: роби добро(/-е) на своєму місці - всім буде добре.
    А Ви все чекаєте, що хтось приїде і зробить за вас?

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Надавали ми допомогу пологовому будинку...
    Головний запросим мене і мого помічника до кабінету на бокальчик кави. Те-се, заходить якийсь лікар. Каже головному: потрібно те-то і те-то, а бухгалтерія не виписує бо (яказь відмазка). Головний: -Вам сказати де гроші знайти?
    От тому вони і не гуртуються. :)))

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви всі дуже далекі від цього.
    Пане Левандівка , я Вас питав

19. levandivka

пане smeet.
    Я ж писав вище:

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот не надо за весь Донбасс. В Луганске в 2004 - транслировали. Я - смотрел. Все 3 тура голосовал за Ющенку... Было..
    Кстати - по поводу агитации - и России - в Луганске на заборах (и по сейчас остались!) понаписывали огромными буквами - ЮЛЯ+ПУТИН=ДОНБАСС

Однакож - не помогло. На Путина - не повелись... ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)