Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самі задали питання, самі відповіли...
    Але не пояснили, чим ідеологія БЮТу краша за ідеологію будь-якої ліберальної партії центристського спрямування :)))
    Я був кандидатом 18 (вісімнадцять) місяців :)))
    А партійну організацію батальйону ми таки розпустили самі, ще до ліквідації КПСС. Маю тепер два музейні експонати: партквиток і облікову картку з занесеною суворою доганою ;)...
    Так що мене теж можна вважати жертвою політичних репресій :)))!

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

ПАне levandivka, я не про свою сім"ю казав. Моя слава Богу при роботі, на державних ставках я 1200 грн дружина 850 грн в місяць. Я про інші сотні сімей,які сидять без роботи і які раді хоч якому заробітку. Люди страшно радіють коли вибори,вони тоді хоч щось зароблять. Якщо він йде працювати членом комісії,то поряд з грошима,що дасть держава 125 грн за день голосування, він дістане від любої партії ще 120 грн.То за день заробить 250 грн-чим погано.Казала мені одна жінка в комісії так, я взгалі то від регіонів але сама буду голосуват за Юлю,а раз платять за роботу в комісії то чого б я не заробила?
    Чи Ви поро це не знали, що всюди так і на Левандівці у Львові також. Чи у Львові членів комісії від ПР з Донецька привозили?

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

і ше завдяки тим, що голосували за Яценюка, Януковича, та прочіх кандидатів, плюс ті, що неголосували... а так...маємо те, шо маємо...

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прийміть це за відповідь. Дійсно програми у всіх одинакові,як під копірку писані.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

levandivka;
    Мих;
    VasMT.
    Ви вже як на Одеському форумі дієте-всі на одного,купу малу робите. Не на тих нападати треба;) Теж мені ворога знайшли...
    Я ж казав-бачили очі що купували, тепер їжте, хоч повилазьте.;)

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Ще Дрогобицького пана зі своєю Свободою бракує :)))

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Точно. І Михальчишна.хоча я сумніваюсь, що б він хоч три дописи написав на форумі.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Ага значить Ви вважаєте, що Україна тепер виграла. Ясно. Я Вас зрозумів.;)

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звичайно!
    Коли Солов'ю-Розбійнику української політики вибивають зуб - це чудово! Одним свистуном менше!

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Тимошенко - ворог (України) страшніший за Януковича. Бо "м'яко стелила". А на боротьбу з Януковичем, явним і прямим у діях, агітувати нікого не треба.

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Яким же потрібно бути сліпцем!?о_О....

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Опана!!! Опачки:haha:

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Яремо, друже, тут формат сліпця аж ніяк не підходить. Інше... зовсім інше...

10. VasMT

Нічо-нічо, пацани... :)))
    Життя воно розставить... Йулькіна камера буде поверхом вище за Луцикіну, але не на південь, як у Йущенки, а з видом на дворик для прогулок...

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

12. Yarema

Звернув увагу на те, що краще розуміють загрозу хамського паханату ті, хто вже двадцять років живе під цим ігом...А оптімістами є галичани, які цієї "прєлєсті" ще не скуштували;)...

13. VasMT

Я з 64-го року живу при всіх "прєлєстях" і режимах... :))) Громадянин трьох держав ;) Можу робити висновки...
    А оптимізм, це не віра у владу... А віра у завтрашній день.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тупа упертість, а ніякий не оптимізм. Це в кращому випадку. Вже після того, що та падла Крим здала можна було б, здається, зробити висновки для себе... Нє-є-є-є... Всер...сь, но не покорюсь, як мій дід говорив...

15. Yarema

Який нам готує сьогоднішня влада:))).
    Я з 1961 року...І скажу, що в Донецьку за СРСР було краще з правами людини, бо тоді ще якось можна було знайти управу над місцевими можновладцями...Але за правління баньдюковичів настав повний пісєц, бо місцеві князі і хани перетворилися в вищу інстанцію. А кучмістський режим віддав Донбас у відкуп кримінальникам...Падло Ющенко мав змогу все змінити, але продався, курва, з усіма своїми тельбухами і лайном.:diablo:

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я про себе казав, якщо Ви не зрозуміли.

17. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

о_О
    Ви меньше слухайте капіталістів і комуністів. Що до Тимошенко то потрібно було виконувати гасла Майдану а не робити вигляд. За які грощі вона навчала доньку в Лондоні? Ще багато запитань. Не замінних немає.

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

:good:
    Правільно написано; додам що зараз ми живемо в три рази гірше ніж при Брежневі. Оскільки СССР на завжди в минулому потрібно орієнтуватись на ВО"Свободу" і поменше слухати продажніх комуністів.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

І шо б я ото мололо... Скоко класів є в активі?

19. Yarema

Господи! Та в нас головний інженер південного вузла зв'язку вивчив доньку в Британії. А сам не велике цабе. То невже Тимошенко, що керувала ЄЕСУ не мала змоги вивчити доньку? Ви доведіть, що вона ті гроші вкрала, а тоді і будете закидати:diablo:.

• Подобається Подобається x 5
  20. Мікі

Мікі Well-Known Member

У них ще соплі висять, щоби щось доводити:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)