Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А БЮТівська влада (у реальних діях) кращою? Я про нашу обласну ТАКого не скажу.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Юля програла завдяки Ющенку і противсіхам якраз ті відсотки-полічіть. Якби Ющ переступив ради України через свою гординю і проагітував за Юлю, то вноа б виграла. Але нічого, як казав Кравчук-маємо те що маємо. На майбутніх президентських Галичина проголосує за Свободу і тим самим, знову принесе на блюдечку перемогу Януковичу. Напевно це так має бути-так Бог дає і як кажуть закарпатці-Біг з неба не йде палицьов бити. Доки грім не гримне мужик не перехреститься. Наших "демократів" доля має дуже сильно побити, щоб нарешті зрозуміли, що у всьому винуваті вони самі, їхні чвари і бажання кожного стати гетьманом всія України.

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

А у вас якась інша? заслужили інше?

Але Україна б програла.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я вже взагалі про БЮТівську не кажу-нема її і не буде забудьмо, цей дощ надовго чи то пак влада. ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

Тю...
    всі депутати й агітатори до ПР перейшли? ТАК швидко?

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Те саме, ми що заграницьов? Я за нього не голосував, і проти всіх не агітував, тому свою вину відчуваю меншов. Я не кажу, ош Юля золота, але знаю точно ош при нів міліція по поїздах би не шукала тих, ко в Київ їде на свято Злуки. І на дорогах би не стояла і з маршруток людей би не витягувала.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Не всі а коньюктурщики точно. Ви прекрасно знаєте, що БЮТ побудована на авторитеті одного лідера,не буде лідера навряд чи залишиться БЮТ. Я Яник зробить все для того, щоб засудити Юлю, а буде в неї судимість вона не зможе йти ні в депутати ні в президенти. І ні один суд України, поки Янек при владі їй ту судимість не зніме, бо Янукович того суддю на мило пустить.

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

А ближче місця для святкування не знайшлося? Чи святкування - чиясь акція? Під Генеральною Прокуратурою святкувати збиралися?

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

я б казав не "лідера", а власника. :)

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

А навіщо Україні кишенькова партія? Нашисти.уа?

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сміт! Увімкніть мозок... Чи краще калькулятор... ;)
    Три відсотки "противсіхів" Донєцкої області перекриють всіх зазбручанських "противсіхів" :)))...
    А Йулька програла не через Пупирчатого, а через свою тотальну брехню у ВСЬОМУ...

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я звідки знаю, я святкував вдома біля комп"ютера,це можна побачити по моїх дописах. А хто їздив,той сам знає чому він це робив.Мені зх штабу ніхто нічого не казав, якщо Ви це мали на увазв;) я взагалі після виборів, там ні разу не був. Фінансування прикрили, за аренду кабінета ніхто не платив, то хто має там сидіти?
    Може й так, а лідер якої партії в Україні не є таким. Завжди фінансування йде з центру. На виборах платять всі партії, тим хто працює в комісіях, в штабах і т.д. То лиш Ющенко не розрахувався з своїми-про це писали газети.:haha:

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

А котра партія в Україні не кишенькова? Ви таку знаєте?

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

то чого за ними "плакати"? туди їм і дорога!

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ше цікаво чи не фінансується то всьо з одної кишені....

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви хочете сказати, що донецькі противсіхи відрізняються від зазбручанських? Як на мене вони всі одинакові. А за вибори я вже говорити не хочу-я кажу так-бачили очі що купували, тепер їжте , хоч повилазьте.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

А Ви мене бачили в сльозах?;)

13. VasMT

Браво, Smeet!!!
    Переконання за гроші... :good:

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні приблизно з 10. кажуть в Україні десь 10 найбагатших сімей котрі правлять Україною.

15. levandivka

Сподіваєтеся на відновлення фінансування?
    Я, знаєте, від жодної партії грошей не отримував. маю свою думку, свою позицію. То й не соромно.

Бачу в цій гілці...
    перейменувати на "Сльози за Юлею"?

16. VasMT

То Ви дотепер клянете противсіхів, а не я...
    Уявімо на мить, що закон забороняє голосувати "Проти всіх".
    В результаті мали би або неприбуття, або пошкодження бюлетня, або голосування за когось із двох... За кого, в такому разі, проголосують "противсіхи" на Львівщині, а за кого на Донеччині?... Отож...Відрив Януковича був би ще більшим... :)))

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо Вас цікавлять особисто мої переконання, то Ви вже мали їх вивчити. Вони не за гроші. В партію в основному йдуть,переслідуючи кар"єрні цілі-робота в органах влади, хороша посада. Мені це не грозить, бо в мене так спеціальність, що мені ні посада не грозить ні гроші.Посада тому, що я приїжжий, не свій в Закарпатті,а чужих тут мало ставлять-мені колись так і сказали. За всі роки, які я був членом БЮТу я не ств ні разу депутатом-спеціально, щоб мене не звинуватили в кар"єризмі.В керівництва від цього очі на лоба вилазили (від моїх відмов) але я далі не йшов. Я був депутатом по мажоритарці, ще не будучи членом партії.Мене люди вибирали з вулиці за мою громадську роботу. Навіть перед цими виборами,я напередодні зняв свою кандидатуру бо був незгідний з діями голови районного осередку. Так що в Батьківщину я пішов дійсно по переконанню,бо мені зі всіх лідерів найбільше подобалось те, що говорила Тимошенко.
    Чи брав я гроші за переконання? Ні за переконання не брав,брав за роботу,коли був головою дільничної комісії на президентських виборах(2004р). Ну платила тоді мені держава,як голові комісії,я не думаю пане Василю, щоб Ви відказались. Брав гроші,коли був головою ТВК, але мене на два місяці звільнили з основної роботи і я працював в ТВК-я мусів сім"ю кормити і двох дітей вчити. Я ніколи не відказуюсь від грошей,які мені дають за пророблену роботу. А хіба є тут такі що відказуються?

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Мені все рівно, я з тих грошей ніколи нічого не брав,там сиділи 3 чоловік,голова районного осередку(який напевно щось діставав, але я про це не знаю) представник народного депутата яка займалася не партійними питаннями а питаннями з депутатських запитів, і член бюро яка вела партійну документацію і перписку з центральними органми партії-ті люди працювали за гроші.Інші люди діставали гроші в період виборів як агітатори і члени комісій(такі самі гроші платили людям(не обов"язково членам партії) всі інші українські партії-Фронт змін, ПР, "Наша Україна" " Свобода і т.д. У райцентрі всі про всіх знають, бувало так що в сім"ї один заробляє гроші в Яценюка, іншй в Гриценка а третій в ПР. чому б не заробити,коли платять.А тим більше як вся сім"я безробітна.
    Я аналогічно.
    Я не в сльозах.Я казав і буду казати,по моїх переконаннях Юля була б кращим президентом за Януковича, особливо для амбіцій Західної України. Чи Ви вважаєте що я не маю права на свої переконання, так як Ви. Але ж це тоді комунізм-ми це вже проходили.
    А я на це маю право, як людина, тільки маленька поправочка не кляну а кажу,що це вони винуваті в приході ПР і Януковича до влади. Така моя думка і я маю на неї право. Чи ні?:preved:

18. VasMT

Я не про Вас.
    Я про переконання.
    Знайомий з штабнюками БЮТу, Фронту, Регіонів... Там всі за гроші...
    Знайомий з бувшими кандидатами... Ті ж яйця...
    Після виходу із КПСС, в жодній партії членувати не буду... Хоча балюватись за їх рахунок не відмовлявся :)))
    В Україні набув грандіозних розмірів новий вид проституції - політичної.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тоді не розумію чим Ви мені дорікаєте, Ви ж такий самий.Скажете,чому я в партії? Дійсно по переконаннях, бо мені з моєю професєю воно мені нічого крім головної болі і недоспаних ночей не дало.Як був рядовим лікарем,так і залишився-хабарі давати за посади принципово не хочу.а за розум тепер завідуючим не ставлять.
    ПИСИ. В Закарпатті тепер двох голів РДА поставили з медиків. Правда з медиків -бізнесменів:) І напене не задарь.
    Я колись також був в КПРС, але недовго. Їм не сподобалась моя позиція. Я почав вимагати, щоб партійні збори проводили в неділю-в позаробочий час.о_О На партійних зборах, від секретаря райкому партії,я почав вимагати, путівки в санаторій де відпочиває Горбачов (оскільки я такий самий член партії як він)о_О Потім я самовільно розпустив комсомольську організацію райлікарні о_О. Мене хотіли виключати з партії, за екстримізм але не встигли ГКЧП-вона сама розпалася:haha: Попортив я їм кров тоді-по приколу.

• Подобається Подобається x 3
  20. levandivka

Навіть додати нічого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)