Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну якщо після них жіночка так розцвітає... Не знаєм ми своєї вигоди, виявляється:))).

2. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Да , сразу видно - допрос явно был "с пристрастием" . Юля даже не успела заправиться. Но судя по ее неудовлетворенному лицу , она там "ответила" еще не на все вопросы.:)))

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В цій гілці краще би було так :)))

Вкладення:

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тимошенко прокоментувала вибухи у Макіївці http://ua.korrespondent.net/ukraine/1177020-timoshenko-prokomentuvala-vibuhi-u-makiyivci

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

або вірусом, при якому всім завязують писки.

Як нами маніпулюють!

• Подобається Подобається x 3
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Теперь понятно зачем это взорвали! Чтобы Януковощ меньше позорился в Японии!:)))

• Подобається Подобається x 6
  8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

І ще до того всього свідоме цілеспрямоване споювання нації(якої вже немає...), постійна пропаганда насильства, розпусти й наркотиків. Підміна істинних цінностей штучними й хибними. Зомбування серіалами й танцями з... для того щоб відірвати людину від реального життя й вкинути її у віртуальний світ рожевих мрій.
    І все це робиться для того щоб народ не думав, а отже нічого не робив, що протирічить установленим владою порядкам і нормам хоч би які вони були неспаведливі.
    І влада отримує те що вона хоче, точніше - те за що вона платить:
    стадо, котре забуло що таке людяність, самопожертва, доброта, чесність й справедливість. Оскільки воно схиблене на розвагах і грошах й погрузло в цій метушні за наживою по самі вуха...

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аха.
    А ще, сніг на вулиці, Сонце у плямах, місяць постійно фази міняє. Жах!

Останнє редагування: 21 січ 2011
  10. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

правду не спинити :)))

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Это видео... авторских прав" - таки спинили :sad: Пора переходити на альтернативну мережу, пригадуючи "Матрицю".

12. Yarema

Думаю, що Вас також робили спроби зомбувати...Так робилося і за CРСР...Але Ви ж не піддалися...Чому ж Ви вважаєте, що всі тепер піддадуться зомбуванню? Мисляча людина, совістлива людина завжди зможе відділити зерно від плевел...Головний вплив на дитину відбувається з боку родини. Якщо батьки моральні, то і вплив на дитину буде такий...А спокуси завжди були і завжди будуть...

• Подобається Подобається x 2
  13. levandivka

+1.
    Тому Юля і програла.

14. Blaberus

Я живу в Харкові. Я бачу, що такі люди знаходяться в меньшості. Якшо, навіть, людина не дуже піддається зомбуванню, вона в більшості випадків байдужа.

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Зате виграв Януковощ.

15. Yarema

Вони завжди знаходяться в меншості...

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

А далі ще гірше...

17. levandivka

Перехворіти дитячими хворобами у дитячому віці - не завжди зле...
    Дає непоганий урок тоталітаризму.
    Юля (/б) робила те саме, тільки загорнуте у криноліни.
    То чого "плакати"?

18. Blaberus

Непоганий урок тоталітаризму ми вже отримали при Кучмі.
    Якшо Юля робила би теж семе, то до неї було б відповідне відношення, і вона не стала би президентом на другий термін. Ви впевнені, що Януковощ піде з влади законим шляхом? Ви впевнені, що Майдан не буде розігнаний за допомомогою зброї? Я ні.
    Що стосується тоталітарної дитячої хвороби, можна згадати Шарля де Голля та Августо Піночета. Але це державні діячі, і як необхідність в них зникла вони пішли з влади. Розумієте різничю між державним діячем та донецьким уркаганом?;)

19. levandivka

Я впевнений, шо піде! І досить швидко. :)
    А ВОНА - не пішла б. І нанесла б Україні значно більшу шкоду.
    Приклад Кучми (при которому "і нашим, і вашим") - дуже вдалий, бо використовувався Юлін принцип дії: зомбування і підкуп.

ЗІ: шкода, що урок демократизації МИ УСІ провалили, з тріском.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага Вашими устами та мед пити. Поживемо-побачимо.Тіко я в те щось слабо вірю. Він все зробить для того щоб Юля більше ніколи не піднялася. І в це я вірю. Будеме мати донецьку владу мінімум 10 років і най сьи радуют противсіхи, вони то заслужили.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)