Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Юмор, батенька!!!!!
    А как без него?:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Шутник однако. :tongue:
    Но Тимошенко жаль, как женщину. :scratch_one-s_head:

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Нравится?
    Забирай, мы себе ещё выростим!;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Chaldon

Адрес. Россия. Тюмень. до востребование. Чалдону.
    А вам кого в замен? Немцова, Косьянова или Новодворскую?:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки рік.
    І укурсі всіх нововведень... Тим більше, що ця норма, про яку Ви згадуєте, стара, як бойків світ.Ще до Йулькіних шулєрств введена. Кривавим Кучмівським парламентом...
    Так зрозуміліше?

• Подобається Подобається x 1
  7. Chaldon

:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви теж за те, щоб Януковичу альтернативи небуло;):)

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Ні вони б Путіна хотіли.Царя-батюшку подавай:)))

9. Chaldon

Тю! Ещё и ключи от сейфа? Не, нам такой батюшка самим нужен. Он ещё молодой.;)

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас переполох, з тою дурною пенсійною реформою.Всі класні специ, що прекрасно знають свою роботу мусять тікати на пільгову пенсію,бо з нового року її відмінять і потрібно буде жінкам чекати до 60 років.Люди , повні сил і енергії до праці, вимушено йдуть на пенсію(у медиків є пільгова пенсія при наявності 25 років стажу).Так от вони бояться ,що цю пенсію відмінять і заставлять їх працювати до 60, а вони не доживуть до 60. А так буде 700грн пенсії, а зарплата 1000 грн.Через 300 грн ходити на роботу? Тай не розумію,яка користь буде державі від того,300 грн зекономить? А втратить набагато більше на кваліфікації, оскільки на роботі залишається спеціалісти вже нового покоління- ті що дотепер практично не працювали-бо їх банально не навчили цього робити.Ось такі жахи.Дружина сидить,думає,не знає що робити,і поки би не йшла на пенсію,бо чудовий спеціаліст,і одночасно боїться, що до пенсії не дочекає, з такими реформами. Навіть не знаємо що робити.Можливо через рік два комерціалізують і нашу галузь-залишимось без зарплатні і без пенсії. Ми в шоці від цих реформ.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Только не такое же... г...:)

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Надо поступать по мере наваливания проблем и не откладывать.
    В идеале, вообще идти на шаг впереди.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О
    Пане Смитт????Как так?????????
    Если:
    И вдруг:
    :scratch_one-s_head:

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

А в нас багато норм, які не діють, потім діють і т.д.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Wikileaks:

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну ось дивіться.Моїй дружині зараз 45 років. Стажу у неї 25 років. Тобто вона спокійно може йти на пільгову пенсію(зарплата в неї 1000грн, пільгова пенсія до досягнення нею 55 річного віку була б 700 грн) Вона прекрасно виглядає, не посвоїм рокам і на пенсію б ще не йшла, тим більше немає необхідності,внуків ще поки немає. 10 років ще б спокійно пропрацювала. Але 15 то вже неясно,як буде здоров"я, як складеться у дітей доля. Але ж уже вибору не буде,оскільки тепер можливість пільгової пенсії втрачається і хочеш-не хочеш мусиш працювати до 60 років.
    За останні 4 місяці через це у нас в лікарні,вимушено пішли на пенсію,десь біля 70 медиків у віці 45-50 років,боячись пенсійного віку в 60 років.Я вважаю це ненормальним і незнати,держава від цього більше знайде чи втратить.

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Друзям - все, ворогам - закон;).
    Та ні...Тут працює принцип "пусть сам буду в го..нє, лішь би бандерам нагадіть";).

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

А я вірю, що вона ще себе покаже...Щоб про неї не казали її ненависники, вона поки є найкращим політиком в Україні...Звичайно в неї маса недоліків, але всі інші просто не доросли до її рівня...
    Її, з повноваженнями Януковоща;)...
    А для чого потрібні радники!? Політик не може бути спецом в усіх галузях...

• Подобається Подобається x 2
  17. VasMT

Що ж це за фахівці, що навіть зі своїм здоров"ям не можуть (чи не вміють) дати ладу...?
    Незаминимых людей нет. Есть вовремя незамененные... (Б.Замостяник)
    Ой, Дуся... Через эти бифштексы можна читать... (М.Жванецкий)

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я ж не буду Вам пояснювати що медичних професій багато,не обов"язково всі терапевти чи хірурги,є ще багато професій не менш потрібних людям і потребуючих високої кваліфікації.

19. VasMT

А я за що? Я ж і кажу, що ви навіть у свому колгоспі не можете рівень життя підвищити... Чи у вас дерматолог терапевту теж башляє? І навпаки...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

До чого Ви це. Чи Ви вже сьогодні Новий рік зустрічали і не розрахували?

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/12/22/5701649/

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)