Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А як вам це?
    http://news.zn.ua/news/79065
    Чергова страшилка, чи наслідки дурості ригів?

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я чекав від Вас більш змістовної відповіді на мій пост;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

А какое тут может быть содержание ответа?
    Белые пришли - грабят.
    Красные пришли - грабят. (С)

А кое кто ещё, из этого меньшее зло выбирает.
    Смысл?:nea:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тимошенко, "действуя умышленно", тратила деньги на пенсии (ДОКУМЕНТЫ)
    Напраду...злочинниця...:ireful1:
    Тре від імені малої пожалітись на те,що не було затримки з пенсіями.:ireful1:
    І подякувати Януковичу В.І. за те,що 5 місяців я повністю оплачував всі ліки.:girl_angel:

• Подобається Подобається x 8
  5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тимошенко - забанила Росукренерго (рога і корита), забрала газ, не собі, УКРАЇНІ.
    Януковичі - від імені УКРАЇНИ, собі програли суд і забрали газ в УКРАЇНИ собі.
    І чого кричати, що Тимошенко воровка?

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Вибачаюсь за помилку: написав рога і корита замість рога і копита, хоча, як на мене, рога і корита теж оригінально.

• Подобається Подобається x 5
  6. Gron

Gron тафгай

Вважаю що коли "кинули" Фірташа то з ГП все одно разрахувалися, може і доляху пм рф віддав зі своїх Фірташ, а коли до суду дійшло, то це нахабство, бо Фірташ "своє" повертає, а от пм рф та ГП, вдруге заробляють.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Смисл в тому,що ми тут живемо.Вам легше, Ви на все дивитесь зі сторони.А нам тут жити і я все таки дуже шкодую, що не вибрали Тимошенко.

• Подобається Подобається x 4
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ага, может и налоги с меня не берут или за квартиру не плачу.
    Вы им подскажите, а то вообще от рук отбились.
    Просто вам нравится выбор, а я в нем не вижу разницы. Вот и всё.
    Можно конечно спорить о плюсах одних и минусах других, но это всё самообман и не более.:dntknw:

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Вы может и жалеете, но гарантий никаких... - эмоции.
    Юща тоже выбирали, и я в том числе и чо...?
    Теперь жалею, лучше бы тогда янык вышел, может злости бы было на сегодня больше у всей Украины.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Питання,чому не було грошей в пенсійному фонді?
    Що Юля,щоб залатати дзюри пішла на откі махінації.
    Та,тому,що там - яке їхало - таке здибало...

• Подобається Подобається x 3
  10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А прокурором був, напевно, Мєдвєдько...А члєни і руководітєлі слєдствєнной группи в якості свідка, то - просто захоплює уяву...А Колєснікова в якості адвоката не запрошували?;)...Всім нормальним людям неозброєнним оком видно, що підлий Ющара просто сдав Пєнчука на розправу, заради приязних відносин з Ахмєтовим, бо Колєсніков - його приятель;)...А сам не постидався ролі водія у Ахмєтова, сцука:diablo:...

• Подобається Подобається x 3
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зрозумів, Ви живете там а податки і за квартиру платите тут?
    Нам не подобається жити в державі з такими керівниками.А вибір мати краще ніж як в Білорусі-без вибору. Там де живете Ви, президента призначають? Ми маємо те що маємо, і нас поставили перед вибором між двома.І я вважаю,що при ній не булоб пенсії в 60 для жінок,не було б тих всіх жахів,які ми маємо тепер.

Мені дуже не подобаються роки правління Юща,але якби все повторилося.я б знову голосував би за нього,навіть знаючи наперед, що буде. Чому? Та тому що ситуація в 2004 була вже на краю. Коли нас як скотину грузили в автобуси, під страхом звільнення з роботи, для того, щоб їхати на акцію підтримки Кучми. Тоді владі потрібно було показати що з людьми так неможна, що не все так буде(на Закарпатті є легенда про мудрого єврея і напис на дверях-не все так буде).Я не буду Вам розказувати,що в такій великій державі як Україна, вибори просто так Пилипу з конопель не виграти. Без необхідної розкрутки вийде пшик. Тому нс завжди ставлять перед вибором більшого і меншого зла. Так виграв Кучма. Але так не вдалося виграти Юлі, бо Янукович на щиті ніс російську як другу державну і тільки це йому помогло виграти в кількісно більшому Південному Сході і відповідно у всій Україні.

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Давайте поставимо всі крапки над "ї"...Криворіжсталь продавали, коли Юля вже не була прем'єром. Це по-перше, а по-друге, в продажу Криворожсталі не має ніякої загрози суверенитету...Якщо Азовсталлю і заводом Ілліча володіє бандит Ахмєтов, то це не є загрозою. А якщо Лакшмі Міталл, бізнесмен з світовим ім'ям, то це загроза!?о_О
    А вона і не мовчала, і до прокуратури подавала заяву...Але прокурор-то - Мєдвєдько;)..А в СБУ - холуй Ющари...І що могла в такому разі зробити прем'єр?

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку, а звідки там їм взятися? Ви прекрасно знаєте скільки людей у нас працюють і дістають зарплату в конвертах. А всі ті хто за кордоном. Вони там працюють і там платять податки, а їхні діти і сім"ї живуть тут, вчаться тут у школах, (я не кажу як працюють,але на їхню кількість розраховані бюджетні ставки вчителів,лікарів, і інших бюджетних працівників-міліція, армія, соціальні працівники- кількість цих ставок, що оплачуються державою, розраховується відносно кількості жителів в даному населеному пункті). Наприклад, я за літо вдома виростив 2 свині, і восени запакував в морозильну камеру 200 кг м"яса, сала і кісток. Але я з цього прибутку не заплатив державі ні копійки,а в державах західної демократії мене б за це судили. А власник якої небудь великої фірми, приховав прибутки і не заплатив податки.А прем"єру треба думати,як заплатити пенсію і зарплату з держбюджету. В державі з пермаментними виборами дуже важко, заставити мене і Вас і того підприємця чесно платити податки,щоб зібрати гроші в бюджет. Якщо всіх будуть заставляти платити, хто буде голосувати?

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

А мені все більше здається, що було би набагато краще, щоби усім володіли отакі лакшміттали із світовим ім'ям і світовими правилами бізнесу. Це було би більш державно.

• Подобається Подобається x 7
  15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я би сказав, в державі де повна безвідповідальність влади перед людьми, при повній відсутності законів, які б визначали процедуру зняття чи відкликання з посад починаючи з найменшого чиновника ("Хто тут живе?" мабуть багато хто бачив) і закінчуючи найвищим керівництвом-дуже важко, заставити мене і Вас і того підприємця чесно платити податки,щоб зібрати гроші в бюджет

16. zet

zet Дуже важлива персона

Волнует только то, что это чистая благоглупость. Эту практику "борьба за чистоту рядов" избирательным способом еще товарищ Дзержинский начал под вопли обезумевших от праведного гнева граждан. Я не против борьбы с коррупцией, но согласно законодательству и со всеми, а не руководствуясь эмоциями. "Этого люблю - ему "можно", а этого не люблю - поэтому ему "низзя"..

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Але, ви вже кілька років на пенсії, вже не знаєте нововведень.
    Зараз невчасна виплата зарплатні карається кримінально. А затримка сплати кредиторам - через хозсуд. Різницю вловлюєте?

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Да... ;) вот так живу ТАМ на Новому світі, а налоги и за квартиру плачу здесь...
    В Лычаковской податковой и в отделении сбербанка на С. Бандэры.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

:haha:
    Новый Світ - улица во Львове!!!!!!!!

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Юлию Тимошенко посадили под домашний арест

Читать полностью: http://top.rbc.ru/politics/22/12/2010/519400.shtml

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

:blush:Місто: Алєф
    Прошу вибачення.Ступив. Чомусь не переймаючись подумав,що в Ізраїлі дійсно є таке місто.:blush: І тому сприймав Вас як емігранта,який, від нічого робити і від ситого життя пише на ЛФ.:blush: Стидно, але буде наукою.Дякую за науку.:blush:

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А кое-кто способствует выбору максимального зла. Смысл?:nea:
    Впрочем, я часто вижу людей, которые хотят жить как можно хуже. Я имею в виду любителей Януковоща.

Да, наскільки мені відомо, судом над Пенчуком керувала суддя, персонаж книги "Донецкая мафия". Ще до цього ганебного судбового процесу тираж книги був знищен, неначе на дворі середньовіччя.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)