Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хто заважає йулькАм звернутись у міжнародний суд?

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Це Ви не шарите в нашому законодавсві.
    Я з бюджетними грошами балансував, як канатоходець. Щоби не переступити межу, майже на грані фола. І повірте мені, з прокуратурою здибався не рідше Йульки. Але нічо, проти мене кримінальних справ не заводили. Хоча прокурорське попередження мав.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

:tongue:

• Подобається Подобається x 3
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна, что достойных НЕТ... Но тогда хотя бы таких, что б лично мне жить не мешали.. Например, лично мне пенсионный возраст не увеличивали. Значит любые лучше нынешних шакалов...

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Вот это да!!!!

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О
    о_О
    :suicide:

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

• Подобається Подобається x 4
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Згубила девчину та политика.:scratch_one-s_head:
    А богатство это алмазы, а это у всех женщин естественное желание.:mocking:

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  7. Chaldon

Красивый бы был представитель Украины.;)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це так. Ще й розумна. :)

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

10. Chaldon

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://obozrevatel.com/news/2010/12/21/411336.htm

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

У ТИМОШЕНКО МОЖЕТ НАЧАТЬСЯ ЖИЗНЬ ОБЫЧНОЙ БАБУШКИ

Во... а через четыре года и дедушка подгребётся в дом престарелых при ВР.
    Тушкорождающая... - политслабость.:ireful1:

13. Chaldon

14. zet

zet Дуже важлива персона

Вот, кстати,

15. Chaldon

Я так думаю, что гастроли окончились? Или только начались? :scratch_one-s_head:

http://www.youtube.com/watch?v=iyqUwe5YWGY

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погоджуюсь,є таке. Але.... Це правильно,якщо продажа заради продажу.В таких випадках в нормальних державах,стратегічні об"єкти викупає сама держава. Але.... об"єкт то був державний і держава не знала сама що з ним робити,вірніше, може і знала.але коштів для цього вона не мала.Отож в такому випадку у всьому світі існує практика продажу з ціллю інвестицій. І яка різниця хто його(підприємство) купить наш чи імпортний мішок з грошима. Головне щоб мішок був і не пустий. Якщо не давати другим за гроші а давати своїм задаром то получиться совок,грошей не внесуть,завод витиснуть як лимон,а потім продадуть на металолом,гроші вивезуть в офшори а люди і держава залишаться з носом.Це так само як в наших містах і селах бувші компартійні лідери (користуючись тим що вони і далі залишились при владі)приватизували тисячі міні і середніх заводів, фабрик і підприємств. Не маючи грошей,ці нувориші сидять і чекають, хто їм тепер більше заплатить за ці розкрадені підприємства.А самі ,не маючи реальних грошей, нічого в ці підприємства не вкладують.Так само і з землею. Кажу бо знаю,бо це все проходить на моїх очах.Воюю, через цю війну маю купу ворогів,але все рівно воюю.
    Я не знаю прикладів,де б наші мільярдери,котрі за безцінь вкрали в держави( в нас із вами) заводи і фабрики ще при Кучмі,вкладали всі зароблені гроші в модернізацію підприємств,я не чув,щоб бувші власники Криворіжсталі будували нові доменні печі,або перестроювали їх на повітряно-вугільну суміш. Ні вони користувались дешевим російським газом і надприбутки ховали в офшорах, не вкладаючи у виробництво ні копійки.А коли Росія ціну на газ зробила європейську, вон заскулили бо їхня продукція стала неконкурентноспроможною.В країнах з ринковою економікою мільйонерами і мільярдерами так скоро як у нас не стають.
    По-перше якби грошей не було, вони б Юлю давно закрили. Гроші є і нікуди не ділись.Їй шиють за те,що вона ті гроші брала з рахунку на деякий час.Тоді було скрутно і можливо дійсно на декілька днів гроші взяли,а появились в бюджеті гроші їх вернули на рахунок.Оце і весь кримінал.Мені ця процедура нагадує один випадок в одному з районів. На рахунку в райфінвідділі були лишні кошти,які на протязі декількох місяців можна було притримати. Вони взяли і поставили гроші на короткостроковий депозит в банк. Про це взнали і підняли скандал. Начальник райфінвідділу жила під страхом звільнення. Але гроші вернули і райфінвідділ на цій оборудці для району заробив десь біля 130 тисяч гривень відсотками. Питання чи добре зробили в райфінвідділі,заробивши для районного бюджету гроші.
    По-друге Чиновник не має права самоуправствовати,погоджуюсь, але Юля в даному випадку не просто чиновником була,вона була прем"єр-міністром, з повноваженнями більшими ніж у президента,вона була головою виконавчої влади(за тою конституцією) і вона відповідала за стан речей в державі. І як на мене, набагато було б гірше для людей,якби вони залишились без засобів для існування, ніж відсутність певний час на якомусь там рахунку грошей. Вона з її правами мала на це і права і повноваження.
    В третіх, на рахунок автомобіля я думаю,що Ви знаєте,якщо для виконання повноважень (при форсмажорних обставинах)співробітник міністерства внутрішніх справ, чи оборони зупинить Вас і попросить скористатись Вашим особистим автомобілем,Ви не маєте права йому відмовити. Так є в цілому світі.
    А Вам демократія як устрій не подобається?:) Тоді вибачайте, мені Вам не треба нічого доказувати,ми розмовляємо різними мовами.
    Так легше. Завтра я Вас звинувачу в грабіжництві, покличу з Росії трьох бомжів,які за мої гроші підтвердять моє звинувачення і я таким чином посаджу Вас за грати. ЯЧ надіюсь Вам там буде комфортно.:good:Чи не так?

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Як це мовчала. Вибачайте але у Вас дуже коротка пам"ять. Вона якраз і не мовчала-тим більше їй було невигідно мовчати,але прокурор був і є його...

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Висмоктують із пальця аби що. Єдина мета - знищення Юлі, як опозиції. Спочатку будуть давити, щоб виїхала з країни, не вийде, то пришиють якусь судимість, аби не брала участі у виборах.
    Тільки сліпі того не бачать. Бо на місцевих виборах із "Батьківщиною" витворяли такі трюки, що ні в тин, ні в ворота. І нічого, сканало. От і зараз сподіваються, що плебс проковтне.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

І вони навіть не встидаються виставляти себе останніми дурнями, щоби виконати команду "фас". Навіть людина, далека від юриспруденції, розуміє, що таке формулювання обвинувачення -повна дурня:

18. iso

iso Well-Known Member

"Крім того, існують дві постанови Кабміну, які суперечать одна одній. Одна з них, базуючись на міжнародних договорах України, забороняє використання грошей, отриманих за Кіотським протоколом, на потреби, не пов’язані з поліпшенням екологічної ситуації. Інший аналогічний документ дозволяє використовувати як кошти, що кредитують бюджет, «вільні кошти, які перебувають на рахунках казначейства». Тобто суть «справи Тимошенко» — у пріоритетності та трактуванні цих постанов."
    ("ЯК НЕЧИСТА СИЛА НА ВІДЬОМ ПОЛЮЄ
    Автор: Олександра ПРИМАЧЕНКО " З останнього Зеркала тижня
    )
    Це не в захист Юлі:)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не смішно звучить. А після цього -витрати на президентський гелікоптер,ціна якого втричі перевищує ціну на гелікоптер,на якому літає президент супердержави США,справді догнали і перегнали.
    Далі золота дорога до будинку Колеснікова і Клюєва -це цільове використання бюджетних коштів? А гроші перечислені фірмі сина Азарова-це цільве використання чи ні? Хлопці будьте об"єктивними. Чому в прокуратуру цих фігурантів не визивають.Я вже не кажу про Межигір"я і Сухолуччя.

• Подобається Подобається x 5
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

И не надо, оставьте что-то следующим...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)