Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Останнє редагування: 19 гру 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Честно говоря, все происходящее напоминает охоту на ведьм, не более того...
    Если Юлю сажать, то тогда давайте уж и Януковича за попытку получить деньги ЕС. Причем он, увеличивая пенсионный возраст и пытаясь навесить на нас долги вековечные, проклятий больше заслужил у народа....а ведь это только начало правления...

• Подобається Подобається x 6
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Глас вопіющєго в пустинє...

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А судьи кто, за древностию лет,к свободной жизни их вражда непримирима.......

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ні, ну чому ж. Дуже поважаємий мною Портніков казав про т.з. боротьбу із корупцією просто словами Зети. Що боротьбою із корупцією можна назвати тільки справи на діючих чиновників. А зараз - це боротьба із опозицією.

• Подобається Подобається x 5
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Взагалі Портников молодець. Боюсь тільки,щоб з ним як з Гонгадзе не зробили. Від них всього можна чекати,он Наєма вже пужають.

• Подобається Подобається x 5
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Незвичайний! Я вже це приводила, але повторюсь:
    http://www.youtube.com/watch?v=k3k4Yh7qCIM

• Подобається Подобається x 4
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Опаньки!А Юля,значит,святая?Из своего кармана бюджет обеспечивала?Займы у ЕС не брала?

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Попытка,не пытка!"(с);)
    Ведь уже пытались..в 2005 году....Януковича за премии олимпийцам....Кушнарева за метро Харьковское... Колесникова за...а хрен его знает за что...:nea: как и Ризака!!!:mocking:
    Так что если эти...хоть кого нибудь осудят..Честь им Хвала будет от плебса!!!:good:

---------- Додано в 05:09 ---------- Попередній допис був написаний в 05:06 ----------

По моему Портников начинает самолюбоватся и верить в то что он самый...самый...самый....:blush:
    Первое время и мне он нравился...когда говорил конкретные вещи...а не лозунги для донецких домохозек...:nea:

Останнє редагування: 20 гру 2010
    • Подобається Подобається x 2
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ніхто не каже,що Юля свята-в політиці святих немає, але вона нічим не гірша від тих,хто тепер у владі.Слово честі,я б взагалі мовчав,якби Янукович виступив скажімо одого прекрасного вечора по ТБ і сказав-розумію і хочу щоб не було кривотолків-передаю Межигір"я і Сухолуччя назад державі у власність,жити там не буду, такі погані попередники-набрали кредитів,ми як професіонали обіццяємо,що ні одного кредита брати не будемо-ми вміємо як професіонали обійтися без кредитів.МИ виведемо Україну з кризи.І тоді б Україна його підтримала. Але чи можна робити те що вони роблять,займаючись тим самим. У мене таке враження, що наші політики йдуть у владу,щоб користуючись нею, вициганити від МВФ валютні кошти,вкрасти їх і потім піти.

• Подобається Подобається x 8
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Она не святая, а вот Луценко почти святой. Если при его-го возможностях только пенсию кума-водителя отрыли.
    Я к тому, что при подобном подходе у нас можно всю Верховную Раду посадить, причем у Регионалов сроки даже посолиднее получатся...
    Пусть тогда всех сажают, а мы новых выберем...

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Таких же, всем на зло!!!!!!;)
    Всё равно там правит мнение, что место красит (а порой и делает) человека.

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

В том-то и беда,что таких же...Как Ваша,так и наша

• Подобається Подобається x 3
  14. zet

zet Дуже важлива персона

Так давайте им хоть возрастной ценз выставим, что ли.. Старше 33 лет кандидатов не предлагать!.. Может хоть смена поколений быстрее произойдет.

15. iso

iso Well-Known Member

Не надо, Zet, Вы неправы. Победителей не судят. :dntknw: Вспомните нюрнбергский процесс

16. zet

zet Дуже важлива персона

Да я этого победителя только за увеличение пенсионного возраста своими руками удавить готова.. Это не считая "чудных" изменений в трудовом кодексе..

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну-ну. Більш нічого? Як же ж так? Вже б не соромились.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Каждому овощу свой фрукт...

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

А, ну "овощ" у нас відомо хто. А "фрукт"?

• Подобається Подобається x 3
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я б гордився,якби мене звинуватили в тому,що я в часи кризи не вкрав(як дехто) гроші, а потратив на те, щоб дідики і бабусі вчасно отримали пенсію. І дай Бог щоб всі такі злочинці були.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)