Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це не обов'язково. Я ніколи не писав ,що вона свята! :)))
    Навіть навпаки - різко критикував за неправильні (особливо) економічні кроки.
    Але!
    Президент повинен бути сильною особою, а не сусликом. По барабану - Хоч симоненко.
    Я би за Кірпу голосував ,навіть по при те, що він був за ЄДУ.

Останнє редагування: 31 тра 2010
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Значить є!

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви самі придумали, я такого не писав. Я написав, що аргумент, що неворовка, бо непосадили, який ви приводили, не є логічний і ні про шо не говорить.
    У нас, в країні, ше нікого не садили за грабунок держави - то є факт і фактом є те, що всі чиновники, особливо наверху - грабують.

• Подобається Подобається x 5
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Юлія Тимошенко - хто він? Да уже никто, проигравший политик, с низким рейтингом, от которой разбегаются ее соратники

• Подобається Подобається x 2
  6. premium

premium Well-Known Member

сидіти на нарах має зек-рецидивіст...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І ментяра-хабарник...

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

О чем вы говорите?
    Вот оценка международной экспертной организации Фонд Конрада Аденауэра 100 дней правления янека:
    http://www.utro.ua/ru/politika/v_fonde_adenauera_yanukovichu_postavili_plohuyu_otsenku1275594058
    Вот реально что происходит - уничтожение оппозиции. А это очень плохо. Власть и так бесконтрольна. Это просто беспредел власти.

• Подобається Подобається x 3
  9. Тим22

Но фонд ни слова не сказал о Юле, вообще такое впечатление, что на Западе Юлю потихоньку стали забывать

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну и? Какие выводы?
    Зато вот вам перл от вашего визави:
    Расшифровываем: никакой оппозиции в стране не должно быть. Вам это нравится?
    Только не подумал,..., что следуя этой логике сам уже раза три должен был как уйти.

• Подобається Подобається x 3
  11. Тим22

Не понял, я сказал о низком рейтинге Юли, вы в ответ о Януковиче.

И Янукович никогда не был моим визави. Но если ему удасться вытащить страну из кризиса, я его буду поддерживать. Но Юлю надо гнать, оппозицию, чтобы она заработала, должен возглавить политик, незамаранный во власти

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Все просто - низкий рейтинг Юли обеспечивается различными "карательными" действиями власти. Это же так просто.

Если нам не повезло, как грузинам, где после революции президент просто выгнал старых ... из власти и посадил в парламент 30-летних, то в сложившейся ситуации, когда узурпируется власть и надолго, то какой способ прихода новых лиц вы видите?

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Об оппозиции нужно вести разговор очень долгий и для нее крайне нелицеприятный.
    Коли говорити тезово, то ці люди своєю злочинною бездіяльністю на протязі 5-ти років, яка виявлялася в кращому випадку в мовчазній підтримці політичного шулєра, зрадника всього і вся Ющенка, самі загнали себе в стойло. Я б ще використав тут дуже хороше й нагальне в даному випадку українське слово - СВІДОМО. Цей факт чомусь зовсім не висвітлюється в ЗМІ,- нічого, висвітлимо по-повній...
    Те, що ця, теперішня влада буде безконтрольною і беспрєдєльною, було зрозуміло задовго до виборів. Вона просто по визначенню не може бути іншою. Це й було завжди відомо, а зараз взагалі ясніше-ясного... як Божий день, одним словом...
    Але, підкреслюю, усі 5-ть років президентства Ющенко, уся владна команда на чолі з пасічником в тій, чи іншій мірі приймала участь в методичному просуванню Януковича до влади! А зараз, коли профукано все, що тільки можна, ця ерзац-опозиція вдає, що вона вміє брикатися... з димовиками бігають... потвори... Я знаю в якій частині тіла опозиціонерів місце тим димовим шашкам... Сказав би тут на раз, але модери та дєвушки заважають;)

14. Defender

Defender Well-Known Member

15. Тим22

Останні опитування зафіксували принципово нову тенденцію: вперше за п’ять років Юлія Тимошенко втратила другу сходинку президентських перегонів. Про це під час прес-конференції сказав директор Київського інституту проблем управління імені Горшеніна Володимир Фесенко, передає кореспондент ІМК.

"Це нове явище, хай незначна перевага, але вона є у Сергія Тігіпка. Поки зарано казати, наскільки стабільною буде така тенденція, можливо, вона тимчасова, але дуже показова. З одного боку, ця тенденція пов’язана із суспільними настроями достатньо високого рівня підтримки нової влади (а Тігіпко відноситься до неї), а з іншого боку - скоротився ареал сфери впливу опозиції", - додав експерт.

За словами В.Фесенка, останні дослідження Інституту проблем управління імені Горшеніна показали, що якби президентські вибори пройшли найближчої неділі, Віктор Янукович набрав би 46,9%, Сергій Тігіпко – 14,1%, Юлія Тимошенко – 9,7%, Арсеній Яценюк – 5,2%, Олег Тягнибок – 2,3%, Анатолій Гриценко – 1,8%, Петро Симоненко – 1,2%, Володимир Литвин – 0,7%, Віктор Ющенко – 0,3%.
    http://www.imk.com.ua/ua/news/info/128533/
    "Політика сучасної влади ще не встигла себе дискредитувати, і у людей склалося зовнішнє враження, що вибудувалася стійка вертикаль, ніхто не з ким не свариться, всі працюють в одному напрямку", - так народний депутат від фракції БЮТ Володимир Бондаренко прокоментував ІМК результати соцопитування.
    На його думку, позитивне враження від уряду підкріплене у людей "чудовою погодою в Україні, прекрасним настроєм перед відпустками".
    http://www.imk.com.ua/ua/news/info/128550

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ці цифри... Туфта.

"Горшенінци" давали перед виборами результати "дослідження", що нібито вказували на відставання Тимошенко від Януковича майже в 10 відсотків. І що?

Поки-що видно лише деструктивні дії "нової" влади. Причому вони не "короткочасно" деструктивні. Вони заклали дуже довготривалі, вкрай негативні тенденції.

• Подобається Подобається x 2
  17. VasMT

Вони заклали дуже довготривалі, вкрай негативні позитивні тенденції.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

У чому позитив?

19. VasMT

Для мене? У тому, що для вас негатив... ("Вас" з малої, бо пишу не про Вас особисто, а про таких як Ви)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Э, ні, так не піде. Не треба, по-перше, всіх узагальнювати, а головне уходити від питання. Не відповісте, буду вважати, що ви самі не знаєте, у чому позитив. Тобто, його немає.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)