Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та ну?
    Невже те, що половина бютівців в ВР зрадники - брехня? Ні. Хоча тут дивуватись нічому - "Каков поп - таков приход!".
    Невже те, що Йулька з подєльніками, розкрадала державні гроші - брехня? Ні. Фактів вдосталь.
    Невже те, що Йулька крім вереску і підгавкування її свори, нічого не підтверджує фактами - брехня? Ні. Бо жодного позову немає.
    Йулька - брехлива шавка. А її зграя - портові шлюхи... Віддаються всім, хто заплатить.
    А доказів катма. І докази цього будуть в неділю. Коли пролетить люляша і у стольному граді Києві і у патріотичному Львові.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Який піп, така й його парафія.

Безперечно, такі і багато інших реальних, а не сфабрикованих, фактів будуть фігурувати в кримінальних справах. Звичайно, не при цій владі, а тоді, коли люди остаточно зметуть її на смітник. Фальсифікації не пройдуть - не той час, і не та країна.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А вони шукали?:nea:

4. VasMT

Дідіа питайте. Це він дезу розповсюджує.

• Подобається Подобається x 1
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Богдан Данилишин: я вірю в правову систему України
    А я, вибачте - ні. Бо правова система без громадянського суспільства не буває. А його немає, поки в країні дуже багато громадян, подібних до VasMT, які підримують беззаконня "раді дєла".

http://www.epravda.com.ua/publications/2010/10/28/254135/

Останнє редагування: 29 жов 2010
    • Подобається Подобається x 2
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Продовження 2 листа Данилишина:

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Закінчення листа Данилишина.

8. VasMT

Все стало на свої місця: - Так, я злодій, але ж я тобі "допоміг" захистити десиртацію!

9. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

о_О...вот это да !!! А ведь чуть не выбрали.о_О

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...пазорррр....пазоррррр....:sad:
    Зато вибрали достойнішого з достойних....:preved:

11. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Янукович достойнийший ?:))) Не смешите людей , Его правительство проводит политику совсем не намного лучше чем предлагала Тимошенко.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зато Тимошенко красівша від Януковича. І попу кращу має. І хворми. І мордашку. Шкода,що ті,хто голосував за Януковича і противсіхи думають по-іншому. Зате маємо то,шо маємо(с).

• Подобається Подобається x 4
  13. VasMT

Чули-сти?
    Йуляшя сі збирає поназбирувати підписи, геби фекнути в бік влади :)))
    То сі бде звати референдум...
    Йой, як-єм хочу геби назбирала...
    Тоді знов вибори і знову зиркнути на Йулькін фанерноплан... :haha:
    Нє... Цьотка не має спокою. Певно "коса" вже над головов... Чи то пак - довічна клітка. В Київському звіринці... Я б щотижня їздив обзирати тото цудо...

14. thinkers

thinkers Well-Known Member

Я так розумію, Тимошенко вам не подобається? Ви за Януковича і ПР, так?
    І це дає вам привід зневажливо говорити про неї, ну і, получається, заодно і про 11593357 громадян України, які голосували за Тимошенко на останніх виборах президента. Правильно?
    Відкрийте нам істину, будь ласка. Бо я по ваших дописах відчуваю, що ви істину пізнали, знаєте щось, чого ми не знаємо. Чи ми ще не готові знати?

15. VasMT

Правильно думаєте.

Все просто як два на два...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я бачу, що один тут у нас ніяк повірити не може, що той капєц прийшов до пересічного українця. І до нього також.

• Подобається Подобається x 5
  17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Странная логика у этих голубых. Янукович плохой, а его уркаганы хорошие. У других голубых наоборот. У третьих голубых и Янукович, и его уркаганы-все хорошие. :crazy:Но ведь партия и Ленин-близнецы братья!
    Собраться бы им в Харькове и выяснить отношения чисто конкретно, кто из них прав!:))) А я бы полюбовался.

А вдруг "Йлькє" не кердык?о_О Ведь в политике абсолютные победы и абсолютные поражения бывают крайне редко! Посему, на всякий случай, не тешьте себя надеждами. Ведь разочарование может Вас огорчить. А на фига это надо при нашей нелегкой жизни?

---------- Додано в 02:59 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ----------

Не забывайте про цвет их знамени!:blush:

18. VasMT

Эх, Ома, Ома...
    Невже Ви самі собі вірите?
    Як Вам з далекого Данецка видно капєцування отого "до нього теж"?
    Пам"ятаєте народну мудрість: - Поки товстий спласне, худий здохне!

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да - думаю иначе. Не собирался - и не собираюсь менять своего мнения - не буду выбирать между бандитом и воровкой. Даже если попа воровки красивей, чем у бандита. :)
    P.S. пан Ромко - Вы же вроде тоже были - противсiх? Или я ошибаюсь? ;)

20. VasMT

Нет! Не ошиблись...
    Но Ромко, как он сам выразился - эстет, ёшкин кот... :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)