Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Думаєте що всі? Як на мене, то є багато депутатів, які таки мають поняття, як той чи інший закон чиюсь господарку задусить, а свою покращить.

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

але ж не в БЮТі..? :)

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ваші пропозиції :girl_wink:

Доречі ви ділите на партії, чи на людей? Тобто у вас вибирається партію чи конкретну особу?

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

Для БЮТу поняття "людина" не існує. Там все рішає багіня (або апостоли)
    І для партій у блоці є простір лише для підкорення, або "зради"

• Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а свобода? :))) :))) :))) та що радосно у входа

6. levandivka

Тема ж про тоталітарний Блок ЮТ. Яка ще свобода? все заблоковано...

• Подобається Подобається x 1
  7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Были слушки про Турчинова.
    В отсутствии "богини" пытался взять "власть" в свои руки, да видимо руки - коротки.
    У неё длиннее. Она и оттуда "керуе".

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Схід і Захід разом!!!
    :empathy: :haha::haha::haha::haha::haha:

9. Bambook

Bambook Persona non grata

1. Якщо є команда, яка хоче прийти до влади, то вона має бути готова сформувати уряд. Хто з наведених вами може бути міністрами в тому уряді?
    2. Законотворець - людина, яка готує закони. Я бачу, які закони готував Шевченко. Соболєва закони знаю. Добре, двоє є. Які закони може підготували Шкіль, окрім закону про вишиванки? Які закони за стільки років депутатства ми запамятали в авторстві Яворівського? Яку грандіозну реформу підготували Кириленко, Бондаренко Одарченко?
    Ви їх називаєте професіоналами, то підтвердіть це фактами. Я тільки за, щоб ви мене переконали ;)

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"В институте государства и права расценивают газовые директивы Юлии Тимошенко способом реализации ее полномочий. Об этом заявил заместитель главы института Владимир Нагребельный сегодня во время допроса в Печерском суде по делу Тимошенко."
    http://www.rupor.info/news-politika/2011/08/15/timoshenko-opravdal-eshhe-odin-svidetel/
    = = = = =
    "«В течение 20 лет бирманские диктаторы пытались ее сломать, но она все еще остается ярким примером. Я вовсю буду стараться наследовать ее мужество», - сказала экс-премьер."
    http://from-ua.com/news/4b1712a97136d.html
    Я ж казав: вона є єдиним ЧОЛОВІКОМ у нашому політикумі.
    = = = = =
    Молюся, щоби з'явився інший кращий лідер, здатний зробити добре для України і пересічного українця. А ні - щоби вона витримала. Приєднуйтесь!

11. levandivka

Вона - це Україна..?
    Теж дивуюся, як Україна їх витримує, таких лідерів...

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Прошу не пересмикувати. Можете не молитися за те, щоби Україна вилізла з халепи (сором на весь світ!), для чого потрібен (хоча би порівняно) порядний лідер. Бо інакше на нас чекає некерований бунт.
    Можете молитися за збереженя теперішнього бєзпрєдєлу, чи не молитись, а пересмикувати не треба.

13. Bambook

• Подобається Подобається x 1
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

п. Bambook, хіба ви не чули такого афоризму: "Існує тільки дві думки - моя і неправильні" :)

• Подобається Подобається x 5
  15. comanche

comanche знайшовся

для того треба порядний народ :) бо зараз наш лідер цілком відповідає нашому народу

16. levandivka

Будем искать (с)

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та нє-е-е... Кой шо суттєве у Них є. Вони намагаються впарити тут усім, що Тимошенчиха нєприкасаєма в своїй партіїї "багіня". А хто там у неї має хоч долю її харизми, чи просто популярності серед піплу? Та напрочь,- ніц нєма! Глянуть та послухать найближчого до Юлі Турчинова і хочеться зразу його відуху та звук портянкой занюхать.
    Друге: а шо, в їхній ПР є заміна Януковичу? Абсолютно нема, бо не от хорошой жизні ця бригада в лідери висунула двічі судимого.
    А може в Литвина по другому? А може в Яценюка? А може в Тігіпка? Шпану не трогаю, але й там те саме...

Я тільки що прийшов зі зустрічі з київським журналістом Вахтангом Кіпіані. Наговорився. І от, що я хочу сказати,- у нас немає жодної в європейському розумінні партії. А, так - зброди під лідера, серед яких найкорисніша зараз для України - Тимошенко. Тому її й намагаються розмазати бандюки вкупі зі своїми наймитами, головний серед яких - пасічник.

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

В каком плане?

19. Bambook

О, нарешті прийшов автор анекдоту про команду тимошенко і купу професіоналів у ній.
    Мікі, може, нарешті я отримаю перелік цих професіоналів із вказанням, хто за яку сферу буде відповідати? ;)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я вже вийшов з децтва, шоб на таку мурню відповідати, породжуючи пустопорожній трьоп. То тема для дебатів бурсаків, а я ж, все-таки,- нєоднократно абразованний:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)