Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, я тут не спєц.
    Думаю, що президент - філософ був би кращим, ніж крєпкій хазяйствєннік - бувший злодій. Справа у загальному підході до справи. Фахівців високого класу завжди можна найняти на роботу за гроші.

• Подобається Подобається x 6
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну, такої відповіді я не сприймаю.
    Якщо говрити "А" - що Тимошенко - тому, що в неї є команда професіоналів, а в інших - нема, то треба казати "Б" - наводити прізвища.
    А після цієї відповіді я взагалі не розумію, що понукає вас підтримувати Тимошенко, окрім створеного піар-технологами образу...

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

До чого тут фах? Та й навіть освіта? Маса прикладів, коли люди взагалі без освіти відіграли значну роль в історії.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це не мої слова.
    Я краще знаюся на наших донецьких. І тому відповідально заявляю - будь хто кращий за них.

Тому що при помаранчевих не було такого бєспрєдєла. Не саджали у буцегарню всіх незгідних. Тимошенко не найкраща, але є надія, що ми змогли б її переобрати на виборах. А зараз все - гаплик виборам.
    От у мене зустрічне питання - як ви бачите реально прихід нової політичної сили?
    Дійсно що. То навіщо ви приводили приклади прізвищ політиків? Політики можуть найняти висококваліфікованих фахівців і зробити успішні реформи. Була би воля і бажання це зробити. Головне - це напрямок, який задається владою.

• Подобається Подобається x 4
  5. Bambook

Якщо БУДЬ-ХТО - то чому тоді саме Тимошенко?

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Іншому вже не дадуть розкрутитися (не можу підібрати слово).
    Тут знову моє питання - як прийде інша сила?

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так і я ж про це. Прізвища навів до того, що вони ніякі не професіонали для виконавчої влади. Та й політики з них ніякі.

8. Bambook

Доки ви будете зациклені на Тимошенко - не прийде.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ніхто на ній не зациклений. Просто цю владу виборами не прибереш.
    Дайте мені відповідь на моє питання, будь ласка.

• Подобається Подобається x 3
  10. Bambook

Варіанти такі:
    1. Тимошенко відсунуть від виборів і доведеться, хоч і ліньки більшості, шукати нових лідерів. Варіант малореальний, тому що вигладає на те, що влада сама розуміє можливий наслідок посадки Тимошенко (появу більш якісного опонента, який не відштовхуватиме так категорично частину опозиційно налаштованого електорату).
    2. Тимошенко не усунуть від виборів, і надалі в нас буде два кандидати без альтернативи. Тимошенко з Януковичем змінюватимуть одне одного аж до смерті - чи то когось з них, чи то більшості виборців. Найреальніший варіант.
    3. Несподівано у 80 % відсотків громадян України відкриються очі і вони перестануть голосувати за тих, хто вже продемонстрував неспроможність керувати країною. Варіант - при такій безвідмовній та ірраціональній підтримці одними Яника, а іншими - Юлі - на рівні з марсіанським десантом :sad:

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Е, нє. То дуже просто.
    Яке голосування? Відштовхуйтесь від того, що голосування вже немає. Виборів немає. Як з'явиться нова сила?

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Поки ви ту ламаєте списи вища рада юстиції відкрила провадження проти судді Кірєєва.....хто він,Кірєев? Жертовний цап?

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Навіть закрадається така думка шо посадять Кірєєва а Юльку виправдають,шоб не зіпсувати відносини з ЄС.

13. Bambook

Та не в ЄС справа.
    Щойно писав про це:

Януковичу вигідно підтримувати Тимошенко на плаву, бо в неї він виграв уже раз і виграє знову, хоч, можливо, тепер треба буде трохи більше адмінресурсу і фальсифікацій включити.
    Якщо ж замість Тимошенко зявиться нове обличчя, є невеликий, але все ж шанс, що доведеться боротися з політиком, який отримає поза 50% підтримки.
    І тоді йому доведеться фальсифікувати не пару відсотків, а пару десятків.
    Який сенс перенапружуватися, якщо можна перемагати просто?

Тому й кажу: ті, хто кричить, що не може бути іншого лідера в опозиції, крім Тимошенко, ллють воду на млин Януковича.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, не можливо. Однозначно.
    Подивіться, які в Росії "вибори". Реальну опозицію навіть не реєструють на виборах. Не реєструють нові опозиційні партії. Малюють такий результат, який їм заманеться. Незгідних -в буцегарню. Все.
    Як в таких умовах змінити владу?

15. Bambook

Подивившись на Росію, я бачу владу, якій не треба фальсифікувати 30% голосів.
    Тому що очевидно, що влада і без того назбирує більшість. По-перше, тому, що піпл її хаває, по-друге, тому, що вона справді якісніша, ніж українська - чи то візьмеш Януковича, чи Тимошенко, по-третє, тому, що ситуація зі свободою слова гірша.

Якщо, на вашу думку, все так плачевно і вже нічого не зміниш, то для чого всі ці плачі за Тимошенко?

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1!!! А Ви бачите фахівців у ПР? Особливо Азаров, Табачник :haha: І сам Яйцепадучий :haha: Може, таки краще були кандидатури від БЮТ?

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Найвірогідніший варіант, бо для другого і третього мізки потрібні, а не жадоба помсти.

За те, що не впорався.

17. Bambook

аксакале, ви справді вважаєте, що прізвища професіоналів-господарників з команди Тимошенко треба тримати в таємниці?

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

У темі про ПР я задаю такі ж питання прихильникам ПР. Ну що за мода звести розмову на опонентів?

А кандидатури від БЮТ, може, й були б кращі - так ніхто не хоче ті кандидатури назвати.
    Ви ж самі проти того, щоб їх назвали...

18. Locke

Locke невиправний реаліст

1. Щоби усунути Тимошенко від виборів не обов"язково її садити. Досить впаяти умовний термін чи з відстрочкою виконання і тоді в неї буде судимість. На рахунок нового лідера опозиції, принаймі на цих виборах - варіант на грані фантастики. Хто би що не говорив про Тимошенко, про її заслуги чи провини, але в порівнянні зі всіма іншими лідерами опозиції вона була найбільш харизматичним лідером, добрим чи поганим - це інше питання, але найбільш харизматичним. І цю харизму вона здобула не за день і не за рік. Щоби хтось інший за такий короткий час заробив собі стількиж балів - це з області фантастики. Та ще й біда опозиції, що кожен хоче сам бути князьком і невідомо який потрібен стрес в суспільстві, щоби претенденти на лідера - князьки локального масштабу полишили свої амбіції і об"єдналися. Мабуть повинен вирости новий харизматичний лідер, а це справа часу і до наступних виборів це не реально.
    2. Тимошенко не усунуть від виборів. Щож, можливо і таке. Але невідомо чи її авторитет зросте після переслідувань, чи навпаки опуститься нижче плінтуса. Більшість людей не хоче вникати в суть справи, а кажуть що диму без вогню не буває: раз судили - значить були якісь гріхи.
    3. Дай би Бог, щоби таке сталося, але це малоімовірно. Є звичайно мислячі люди в Україні, але на жаль їх далеко не більшість. Основна маса просто зазомбовані політиками і їхньою рекламою, а дехто приймає рішення вже на виборчій дільниці перед урною.
    Кажуть є два виходи України з кризової ситуації: реальний і фантастичний. Реальний - прилетять інопланетяни, наведуть справедливий порядок і передадуть нам свої технології. Фантастичний - люди самі візьмуться за голову, скиніть з себе пелену дурману і лапші, яку їм понавішували і почнуть думати та працювати. На жаль поки що так і є.

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А за таких умов, як допече, на владу попре некерована маса. Оце дійсно жах буде. Одна надія: є такий собі лідер, та про нього він ще сам не знає. Як то Кармалюк. Та й Хмельницький не побіг би на Січ, якби не особисті обставини.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вони зроблять все. Бо вони прогрАють, якщо вона буде на свободі і жива. "Слідство" і "суд" показали, що вони нічого не показали. Тимошенко не зловживала "кіотськими" грошима, "швидкими допомогами", і не мала сексуальних контактів з дітьми. "ВАНА" також не крала гроші, і не купувала за них "фабрік, заводов, газєт і параходов". Тому жодної вкраденої копійки злодіям при владі знайти не вдалося. Хоч і шукали "в попелі".

І це означає, що "ВАНА" не крала. Навпаки - вона не мовчала і не мовчить, як більшість "опозиціонерів", і як більшість населення України.

Тимошенко нічого не боїться. І нікого. Вона як забирала у злодіїв крадені 11 мільярдів кубометрів газу, передавши його ДЕРЖАВІ, так і буде робити у майбутньому.

Тому її і "судять" за "газовий контракт" з Росією, щоб "знешкодити", "нейтралізувати", скомпрометувати, показавши, що начебто вона шкодила населенню всієї України, підписуючи його. Хоча підписати інший контракт, про "ГазПоПіісят", вона не могла. І ніхто не міг і не зможе. Бо "ГазПоПіісят" - це смерть сьогоднішньої Росії, як держави, з її владою, яка над нею стоїть.
    Ніхто в приватизованому назавжди Кремлі на це не піде, і ніколи. "Перемогти" Кремль Україна не зможе. Бо різна "вагова категорія". Це розуміють всі, у кого є клепка. Слід зазначити, що таких, у кого клепки немає, на жаль - також багато.

Останнє редагування: 7 вер 2011
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)