Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Гарно сказав Джонатан Свіфт: "Партія - це безумство багатьох заради вигоди одиниць".

Отак і в нас люди чубляться між собою, забуваючи, що всі купони зістрижуть ті одиниці, моральний образ яких одинаковий незалежно від партійної приналежності.

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А коса на чому тримається?

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

То про адміна? о_О
    Мартіні у нас не такий... :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Допис від levandivka
    Посаду мала...
    але дійсно, щось робити - Юля ні прі чьом...

Ома, а для чого їм, оцим, таке? Здавалось би,- Тимошенко ще тоді зробила колосальну справу,- вперше зламала тотальну донецьку схему по якій з держбюджету через донецьких депутатів в ВР вигрібались для Вуглепрому мільярди гривень (наче на "модернізацію", техніку безпеки, зарплатню), але усі ті мільярди повністю розкрадалися по-повній, залишали, (скрєпя сердце) тільки на виплату половини зарплатні Жадібність цих тварюк задавила, якби могли, то й тої половини роками не виплачували, але треба ж було хоч трохи на провіант шахтарям давати, шоб працювали на них між вибухами метану... Зробила б такий стратегічний по тим часам прорив не Юля, а якась Зіна, чи Пєтя, мені було б все одно, але факт є факт це була конкретна робота Юлії Тимошенко! Це факт, який вже залишився, без перебільшення, в історії. Причому, нагадую, тільки но ставши віце-прем'єром по паливно-енергетичному комплексу, Тимошенко приїхала в Донецьк, зібрала всю адміністрацію, профспілки, директорів шахт і попередила прямим текстом, що вона заставить нуворишів платить податки, яких вони до того майже взагалі не платили і з цього зразу будуть повернуті колосальні борги по зарплатні. Мало хто повірив, але пройшло місяці чотири і, на диво, у Тимошенко все вийшло, як вона і обіцяла.
    Тимошенко після того назавжди залишилась ворогом для "донецьких", а тепер вона ще й ворог для тих, кого "донецькі" купили з потрохами, включаючи Ющенку з його винаходом - противсіховою братвою...
    Тут, на форумі, іде звичайне словоблудіє, яке підпорядковане одному - розмазати Тимошенко, яка реально і до цього часу заважає цьому хоружівскому небораку, а значить ПР.
    Розтопчуть Тимошенко і у них настане тишь да блажь да божья благодать, бо там, в верхах, ані серед худих, ані серед товстих немає жодної, підкреслюю, жодної особистості, яка має харизму якраз потрібну для цієї убогої країни ... Але іншої у нас, українців, нема... і бути не може.

• Подобається Подобається x 6
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мікі, на це в них є ідея появи нової політичної сили. Добра, здавалося б ідея. Але, якось ніхто з них не відповів, як же вона з'явиться. Бо реальна основа для такої сили - малий і середній бізнес нищиться безжально. І робиться то спеціально.
    Інший спосіб - через кров. Дехто каже, що значить так потрібно. Але, хто цим скористається, нам вже добре відомо з 1917 року.
    У демократичний спосіб ця влада не піде.

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще й як піде. Це ж звичайні люди, може трохи збочені своїми біографіями. Але ж це їм і не дає, та й ніколи не дасть вийти з постійної напряги. Страх перед силою, (згадай, куди і як вони чкурнули після Майдану), та й з нервами від усього не дуже, (згадай опрокідне яйце)...
    Усьо буде путьом:good:

• Подобається Подобається x 2
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хочеш сказати, що ригіанали передадуть владу іншій політичній силі шляхом чесних виборів? Мікі, ти мене лякаєш.

8. Locke

Locke невиправний реаліст

От щойно прочитав, що депутат від БЮТ Таріел ВАСАДЗЕ увійшов до фракції Партії регіонів. (http://www.unian.net/ukr/news/news-455017.html). Це ще раз свідчить, що значна кількість депутатів ішли в депутатство не за ідею тої чи іншої партії, не через інтереси народу, а через бабло і доступ до корита. Я не хочу наголошувати, що це саме у БЮТі такі погані депутати - такі вони скрізь в кожному блоці і партії і завжди вибирають перейти до тих, хто в даний момент сильніший. Це називається політична проституція і не інакше. А ви, мужики, тут і далі сперечайтеся хто бютивішиі чи ригіональніший, а вони свою справу знають і насміхаються з нас лохів.

• Подобається Подобається x 3
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не баісь, заїкой не станеш:haha: А от я від твоїх воєнних прогнозів вже якось рубаху замість штанів натягнув:haha: І, шо важливо, наче там і була:haha:
    Чесного у нас по визначенню поки що бути не може. Справа в тому, що єдина політична організована сила це регіонали. Факт. Ані гриценки-яценюки-тігіпки... не мають рівноцінних, або хоча б приблизних при собі господарчих команд. Навіть таких фігових, як у ПР.
    Єдина, хто може протистояти донецьким і виставити своїх реальних управлінців,-це Тимошенко. Тому й отримує те, що отримуєо_О

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та нє, я вже думала, що ти зараз почнеш співати осанну ригіаналам, як вони через вибори віддадуть владу.
    До речі, ти так і не відповів на питання. Дійсно через вибори?

Нє, то не мої прогнози, а пана Левандівки. Це він каже, що народ не хоче змін через соплі, тому отримає через кров.
    А мені хочеться через вибори.
    А тут знову повертаємось до Тимошенко, яка б пішла через вибори.

• Подобається Подобається x 5
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Це все тому, що у нас повністю відсутня політична культура. Ви думаєте, що ці дупутатські гівнюки знають в повній мірі сутність демократичної, європейської партії? Українські партії - це групи людей об'єднаних виключно під лідера, який або бандюк, або селюк, або просто придурок.
    Ще в 1995 році я наживу і дуже уважно слухав цілий тиждень професійних партійців республіканської партії США... знаю, про шо говорю...

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

По іншому не буде, будуть вибори. І регіонали їм абсолютно не лячні, бо запаковані своїми виборчими комісіями по-повній. Так шо, як на сьогодні, ні про яку передачу влади і мови бути не може.

12. levandivka

Пішла б ваша Тимошенко через (не скажу, що) :crazy:
    Владу ніхто не віддає. Її беруть, або дають.
    Юлі давати безсенсовно, бо палко-колеса вічно заважають.

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так, я це підтверджую.
    Справа в тому, що в той період Тимошенко роздала слонів керівництву Харенерго. Один мій знайомий особисто чув як і в якій формі вона це робила. Він і досі знаходиться під враженням. Відразу гроші на зарплату знайшлись.
    Вона понад усе ворог для тупих пролетарів, які люблять працювати, але отримувати зарплату не люблять.
    Невдовзі після того, як Ющенко зняв Юлю з посади прем"єра, я мав бесіду з одним хворим в моєму лікувальному закладі. Він співробітник заводу імені Малишева. Розповідав, що коли прем"єром був Янукович, їм не платили зарплату роками, точніше була дворічна заборгованість по зарплаті. Приїхала Тимошенко, роздала слонів. І одразу з"явилась і робота, і зарплата, і гроші на борги по зарплаті. Завдяки чому в нього з"явилась можливість зайнятися своїм здоров"ям.
    Але я не про те.

Я задав йому питання:
    -Так теперь Вы за Юлю голосовать будете?
    Він здивовано подивився на мене.
    -Нет. За Януковича.
    Настала моя черга здивуватися.
    -Но почему? При нем Вы зарплаты не видели!
    Він почухав свою пролетарську ріпу.
    -Ну... не знаю... Убеждения у меня такие.

Виникають риторичні запитання.
    Навіщо рибі парасолька? Навіщо дебілам зарплата?
    І як не згадаті відомий вислів про бісер та свиней!

• Подобається Подобається x 8
  14. levandivka

Багіня...
    От, що треба дебілам.
    Нє?

Останнє редагування: 7 вер 2011
  15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тимошенко пожинает то, что посеяла.

16. Bambook

А розкажіть но про господарчу команду Тимошенко.
    Бажано поіменно, і хто з них за яку ланку роботи може відповідати...

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

По теме - Тимошенко.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Час подумаю... Турчинов (ах какой профи по вопросам СБУ:) ), Томенко (ну даже не знаю где он профи), Соболев (вроде единственный профи). Дальше не знаю.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Подумайте, подумайте. Бажано от над чим: (пару прикладів)
    1) Лех Валенса - електрик за фахом. Не потребує представлення, сподіваюсь.
    2) Саакашвілі сформував уряд із молодих, яким ще немає 40 років. Про успіх реформ сперечатись важко.

20. Bambook

Омо, а все ж, може, і ви би спробували навести конкретні прізвища співвідносно до конкретних гілок господарки, які вони потягнуть? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)