Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На жаль - не можу погодитися з визначенням... "Український курс" - це топтання на місці. Так само - "російський" чи інший подібний... Тільки реальний і радикальний курс в сторону європейських та інших країн, які добилися успіху насамперед в подоланні корупції (що швидко поліпшило у них умови життя людей), повинен стати єдиним для всіх громадян України. Тільки європейський курс. Тільки тоді "україна" стане "Україною"!

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Глобалізація стукає в двері, в цьому теж немає нічого хорошого.

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вважаю глобалізацію єдиним варіантом майбутнього цивілізації Землі. Якщо глобалізація проходитиме поступово, а не скачками. Наприклад - прийняли Україну завтра в ЄС (а це також глобалізація), і, як наслідок - вжик - і 5-7 мільйонів звідси виїхало протягом півроку...

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Світовий уряд? :)

5. Полковник

Полковник миється в бані

Среди недовольных чиновников тут же пошли слухи, что с помощью дресс-кода новое правительство «закодировало» вход в кабмин для экс-премьера Юлии Тимошенко, которая, как известно, без рюшей и воланов появляется редко. Мол, теперь будет формальный повод не впустить ее в здание.

Сама же леди Ю, известная пристрастием к высоким каблукам и платьям по фигуре, уже успела жестко высказаться по этому поводу:

- Королева Англии и лидер Ливии Муамар Каддафи никогда бы не попали в здание нашего кабинета министров при таких порядках!

http://www.kp.ru/daily/24572.5/744317/

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Юля тут коким боком? :)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зараз по ICTV оця ВОНА співає... Чесне слово - бридко...ї
    - продуктові карточки
    - її аналітичний центр підрахував інфляцію 58,9 %
    - гроші сина Азарова...

Бродський сказав - суцільна брехня!

• Подобається Подобається x 2
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну якщо свиня Бродський сказав....Тоді доведеться повірити:))).

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

Який, ..., "аналітичний"? Чи це про "аналітичний центр мозку"? З коких пір Юля аналітикою зацікавилася?

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 07:55 ----------

Яремо.
    Підозрюю, що він - людина. Коли забагато слини виділяється, застосовуйте хустку чи маску, щоб не бризкало. :ireful1:

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я сумніваюсь....

Ідеї в нього свинські....
    Оця,наприклад....
    І поведінка.

11. levandivka

Не буду сперечатися про його "ідеї" і поведінку, бо:
    1. оффтоп
    2. не заперечую.
    Але...
    Не варто забризкувати Львівський Форум слиною.

12. VasMT

Я підтримую пана Левандівку. За Бродського написав, бо якраз він кинув репліку про брехню (в передачі). Але загальне враження вкрай негативне. Таке враження, що Йуля зверталась до людей, що навіть читати не вміють (щоби не сказати жорсткіше).
    Ще раз повторю її "викриття" злочинності нової влади:
    - введення карткової системи на продукти харчування;
    - зростання цін на продукти харчування 2,9%, згідно комстату, - брехня;
    - інфляція найнижча за останні 8-м років - брехня...

Двадцять хвилин грала роль ж.д"Арк, і не відповівши на питання опонентів, і навіть прихильників, чкурнула...

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Звичайно, ТАКА видрінська аналітика, соціологія і планування їй, очевидно, не знадобились. А аналітики негайно спливли в протилежному таборі.

А Гриценко не гидкий?

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/09/8/5365808/

14. VasMT

Гриценку можна сказати спасибі за премію до дня ЗСУ.

15. levandivka

Я взагалі, підозрюю, що й львівське "кущування БЮТу" - технологія БЮТу: з одного куща збиратмуть голоси зовсім довольних БЮТ, з другого - не зовсім довольних. І залишається вибір, як в класичному фільмі: "ты за большевиков, али за коммунистов?"

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це свіжа "сенсація" прямо з партії регіонів?

17. levandivka

О-о-о...
    контррєвалюция..? Гідра імпєріялізъма? Закуліса, ітіть...

ЗІ: вже б на Кремль валили...
    Нє?

Ви хоч скажіть, котора з 2-х БЮТів прогресивною призначена.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якось одного разу восени я був на Контрактовій площі в Києві, зі своєю дружиною, в магазин заїхали... Тут же ошивався Бродський власною персоною, агітував за себе в президенти. Підійшов до когось з черги до якоїсь маршрутки, якійсь бабусі з 2-3 медалями дав листівку зі своїм портретом, потиснув їй руку. Потім відійшов на метрів 20 до охорони і БРИДЛИВО витер руку серветкою. Звичайно, "гігієна", "що тут такого", і т.д... Але стало гидко.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

От і знайшлося пояснення підозрам.

19. levandivka

Бабуся подякувала? Руки не цілувала "людині з портрету", за старою звичкою?

Дідьо, а Ви зі Сміітом хоч в єдному "крилі" БЮТу, чи в різних? Цікаво було б за перестрілкою поспостерігати.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я безпартійний, і зі смітами не знайомий.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)