Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Розумію.

Без сумніву!!!
    Думаю, що людина це написала про Близький Схід. Чи думаєте, що ми вже теж потребуємо зовнішньої допомоги?

Останнє редагування: 5 вер 2011
    • Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Споткнулся - російський відповідник.
    Думаю, що фраза "хорошим парням надо быть сильнее, лучше и делами своими доказывать, что лучше тех плохих. А то некоторые хотят ничего не делать и лишь угрозой прихода плохих парней держаться за власть." стосується не лише конкретної точки світу.
    БЮТу, який нічого не зробив, щоб називатися "хорошими парнями", стосується прямо.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можливо. Але, погодьтеся, що і конкуренція в політиці, яка привчала б політикум щось робити не тільки для себе, тривала дуже короткий час.

• Подобається Подобається x 3
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Для мене позитив буде хоча б в тому, що знайомі поляки більше не задаватимуть мені питань типу: "Як ви могли вибрати кримінальника президентом?"

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Щоб в даній ситуації доказувати, що БЮТ кращий за ПР, Юлії Володимирівні залишається хіба ще більших відморозків набрати на перші місця в виборчому списку, ніж у регіоналів. О, тоді відразу докажуть. Але це вже буде не Верховна Рада, а бійцівський клуб мілйонерів-відморозків.

• Подобається Подобається x 5
  5. levandivka

Я б казав, що вона тільки починається.
    Суд і беззаконня - хороший стимул працювати "не для себе-володаря світу, а для себе-громадянина, гіпотетичної жертви беззаконня, якого не усунуто".
    Бо завтра під беззаконня може потрапити наступний ПМ, чи міністр МВС, чи пенсіонер. Най починають працювати.

То туди їм і дорога, раз нормальними справами не потрафлять довести свою необхідність у ВР.
    В сад! Всєх в сад! (с)
    http://www.youtube.com/watch?v=tVUITRgXBxM

6. Bambook

Bambook Persona non grata

А депутата, який влаштовував полювання на людей, вам було мало? Бувають більші відморозки?

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви тільки про одного знаєте? Запевняю Вас, їх набагато більше.
    Я, взагалі-то мав на увазі застосування сили регіоналами в Верховній Раді, щоб прийняти "потрібні рішення"
    Ще раз пояснюю свою думку: тим, які зараз при владі, ніякими нормальними справами нічого не доведеш. Не той випадок. Вони бояться тільки більшої, ніж у них, сили, або народного гніву. Тимошенко якраз постійно закликає до народного гніву.

• Подобається Подобається x 6
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ні, навіть не "по поняттях" судять. Бо "поняття" також є своєрідним кодексом честі, "правильного злодія" з чужої компанії не карають. А тут - неандертальська ненавість і помста.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

А - вже росте.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой...
    Йулька - найкрашчий пАлітик і заступнік фсіх знедолених!!!

10. аксакал

А до кінця дочитати?
    "Итого. Да, уход тирана всегда чреват разрухой и беспорядками - уж больно выжженную землю после себя оставляют тираны. Но тираны не вечны, так что эти беспорядки и эта разруха в любом случае бы произошла. Лучше помогать странам возродиться до того, как тиран выжмет из экономики государства все, что можно."
    А противсіхи ПРИВЕЛИ тирана до влади. Спасибі :bad:

11. levandivka

Ще раз пояснюю свою думку: Попрыгунья Стрекоза
    Лето красное пропела;
    Оглянуться не успела,
    Как зима катит в глаза.
    Помертвело чисто поле;
    Нет уж дней тех светлых боле...

До виборів треба було нормальними справами доводити. А тепер
    - "Ты всё пела? Это дело:
    Так пойди же, попляши!"

12. аксакал

Бувають, у ПР. :crazy: Пораxyйте кількість мисливців на людей у БЮТ і ПР. :preved: А якщо врахувати походження згаданого Вами засланого козачка, рахунок який буде? о_О

• Подобається Подобається x 6
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та якими "нормальними справами" до виборів? Ви шо смієтесь, чи шось с памятью моєй стало, всьо шо било нє со мной помню?
    Та ця "попригунья" 5 років(!!!) циркульом ходила, бо жук-гівнюк по тричі на день не розплітаючи коси на неї залазив, про яку роботу могла бути мова?
    Я здохну, ща-з-з-з:haha::haha::haha:

14. levandivka

не розуміє народ свого щастя...
    Що повинен зробити регіонал, посадивши Юлю, розуміючи, що обов'язково настане "завтра" (коли владу відберуть, бо інакше не буває)?
    1. Втекти вчасно
    2. Змінити судове законодавство, щоб самому в пастку/СІЗО не вляпатися.

Обидва варіанти є позитивними для України і її громадян.
    Нє?

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Облиште БЮТівські замашки голослівно обіцяти...

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Юліні жуки-таракани - Юліні жуки-таракани. Най сама з ними собі порадить, видираючись до бюджетного корита. Хто їй доктор?

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Прально!
    Жодними не запятнала білизну рук і прапорів...

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Не може працювати - на пенсію!

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ага. Як би то так.
    1.Змінити Конституцію, щоб бути цірем. Що вже зроблено.
    2.Поставити на всі важливі посади своїх. Що успішно робиться.
    3. І не треба нікуди тікати.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От бачите, шановний земляче, ключові слова - зроблено, робиться...
    От якби пАмаранчові з дефлорованими хоч щось би зробили, або хоча б зробили вигляд роботи, то Ви зараз не жалілись би на працьовитих регіоналів... А чекати поки хтось прийде та порядок наведе, то "жизненное кредо" невеликої, але крикливої частини нашого народу... ;)

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Я не знаю засланих козачків. Знаю тих, кого у список затверджували політрада і зїзд на чолі з Тимошенко. Серед них і Лозинського, і Васадзе, і Фкльдмана, і Губського.
    Знаю на Львівщині тих, хто рулить у ПР і тих, хто у Батьківщині. Вийшли всі або з одного райкому комсомолу, або з однієї банди. Тільки одні Краківський ринок кришували і Південний, а інші - Привокзальний і Торпедо.
    І те, що зараз, коли вона в опалі, з нею залишилися тільки жменя патріотів і кілька десятків крикунів, не означає, що коли вона знову буде на коні, не діятиме так само, як у 2006 і 2007. Прецеденти є, чому б це їй діяти інакше?
    Просто на місці Губського з Деньковичем опиняться Суркіс з Дубневичами...

18. levandivka

Все ТАК не буде. :)

О! А тоді лементу такого не було. Чому? В цариці планувала?

Ну...
    Це - єдине, що БЮТ робив, коли був при владі.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Розкажіть це гімназисткам-першокурсницям. А не нам, жителям Донеччини. Нікого, крім ПР ми 20 років не бачили. І, думаю, приблизно таке саме на всій південно-східній частині України.
    А ви ще не чекали на ПР? А БоГюсік Колесо вже у Львові!

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

• Подобається Подобається x 7
  20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы с логарифмической линейкой не пробовали пересчитать?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)