Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви не бачите наявної загрози зникнення політики як такої?
    І буде Рашен намбер ту.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ви абсолютно не знаєте шо таке Донецьк в повному форматі. Недарма при совєтах донецьких на пушечний постріл не підпускали до великої влади. Були ті ж дніпропетровські, але то зовсім інші, то зовсім інша ментальність... ви мене все одно не зрозумієте...
    Нам сюди недарма присилали на перших секретарів з інших регіонів Союзу, наприклад того ж Дєгтярьова...

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Как ізящ-щ-щ-но:haha: Ще раз здихаю ща-з-з-з!!!:haha:

• Подобається Подобається x 5
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Європейці, .....
    Наївні. Вірять, що добиралка не виросла. Смішні! Ще й як! Відберуть увесь бізнес, тоді очі відкриються.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То може вас колючей проволокой и напалмом? Ну, чтобы не распространялось... Или под скальпель... Оскопить всех, да позашивать... ;) И Садового мером, с Михальчишиным и Фейроншей... Ото лафа настанет... :))) И Вы оскопённый и, как следствие, просветлённый, сможете полностью насладится своим великим тайным знанием загадочной донецкой души... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не те слово, шо смішні... От такого сміху пєчально мнє... бояриня Ви не моя:cry:

• Подобається Подобається x 4
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Аби шо молоть...

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

То да. "Усьо буде Донбас" стає наявною загрозою.
    Про яку політику можна буде вести мову? Зараз відбувається її вбивство.
    Незгідних по буцегарням і привіт а-ля рашен-білорашен. Це і є "галубая мєчта галубих."

9. VasMT

Мне уже страшно, я уже дрожу... М.М.Жванецкий
    Решил сбросить маску патриота и показать истинное лицо...
    Теперь буду говорить по русски, ненавидеть Януковича и багинетварить Йульку!
    Ой! :mocking:
    А Вас еще не тошнит от невыносимых страданий за невиннострадания Йули? Или от изнасилованой донецкими нашей многострадальной родной Украины, защитить которую в состоянии только немезида по имени Йуля?

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  11. VasMT

Ой, Ома, Вы о ком? Урки сидят не в мантиях, а в клетках... Один с "цирозом", другой с "лейкозом"...
    И правильно делаете. Вы, со своей бАгиней, разве-что насмешить можете, но никак не испугать...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І правильно робите, зараз при владі ТОЙ, за кого голосував пан Василь, тобто свої, чого боятися?

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бла-бла-бла.
    Якщо це урки, то хто ж тоді наші, тобто вже ваші?

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тому що влада не може нічого суттєвого поставити в провину Тимошенко...Всі звинувачення досі були просто сміховинними... Тому що в неї розум панує над жадібністю, а в її опонентів від Ющенка до Хама жадібність панує над розумом...І саме через це вона не запускала руку в бюджетну кишеню на власні потреби, а її опоненти запускають...
    І хто його посуне, якщо у нього ВСЯ ВЛАДА !?о_О Виборці? Та не смішіть вже нас...Виборів не буде (в сенсі справжніх виборів)...
    Та ніколи БЮТ не мав більшості в ВР, навіть відносної...І Ви про це чудово повинні знати...

Прокиньтесь, пане. Цей проект вже впевнено крокує всією Україною... Навіть галицькі можновладці ходять на "цирлах" перед гаркавим Богюсіком Колєсніковим, який захопив всі підряди у Львові... Але що я Вам кажу, Ви ж від цього тільки радієте, бо "ваші" прийшли...Дивує тільки сліпота тих, хто вважає себе справжнім націоналістом і патріотом ...
    А якже;)...

15. VasMT

Я вже заплутався у цих ваших-наших... Напишіть зрозуміліше: Ю.Луценко - урка, В.Янукович - урка, Й.Тимошенко - http://www.youtube.com/watch?v=8rjD8h8005o

16. Gron

Gron тафгай

Ви ж правдоруб, чи правдолюб.
    Помилка у Вас, янукович - урка, хоча в минулому, інші в СІЗО сидять, суд вирок не-на-зна-чив.

• Подобається Подобається x 6
  17. VasMT

Ой, Ярема, я Вас прОшу... Я аж сльозу пустив...
    Ви хоч слідкуєте за розмовою? :)))

• Подобається Подобається x 1
  18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме це і роблю;)...

19. VasMT

А-га... Значить помилка?
    Ну-ну... Слово "урка" не є прив"язаним до судимостей. Урка = злодій...

• Подобається Подобається x 1
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

О! Ми ж і кажемо, що ви зовсім нічого не розумієте.
    Це такі самі рєбята, які придушили боротьбу на ЗУ. Навіть гірші.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)