Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вона вам тільки щось казала, а вони вже йдуть до вас. Чекайте.

• Подобається Подобається x 1
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А ви всьо своє народу віддасте?;) Якщо ні, то не вимагайте цього від інших.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) Ждем-с...

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та про це мекали і регіонали і Рябко...І встромляли палиці в колеса, щоб впала з гуркотом...Таки звалили...Ну і їжте тепер.

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Не знаю, не знаю...Моїй мамі пенсію за вересень принесли майже на сто гривень меншу, і багатьом пенсіонерам на її вулиці також зменшили, хоч і на різну суму...Може це практикується лише в Донецьку? Не знаю.

• Подобається Подобається x 4
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пілотний проект.

І до вас дійде.

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не злорадствую, просто цікаво знати, що скаже народ, коли почне за газ платити у нормальну зимову погоду.
    Певно згадає програму зека: "Життя можна покращити вже сьогодні".

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

А до Вас? Чи тим, хто в "белом венчике" уже места в партере, как всегда, ОБЕЩАНЫ?

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Йдуть? Звідки "йдуть"?
    Дайте собі спокій. ВОНИ тільки партійні білети міняють і прапорці/портети у офісі. І нікуди не ходять.
    Минулого тижня у школі "з'їзд" БЮТівський проходив - суперовий парад автівок був. Фсьо нажито нєпосільним трудом. (с)
    У Львові свої, патріотичного прапорцювання, львів'ян доять.

---------- Додано в 06:19 ---------- Попередній допис був написаний в 06:17 ----------

Досі не розумієте, що колеса з торохкотілкою ВОНА сама припасовує, щоб не мати жодного шансу на виконання обіцянок-цяцянок?
    Хто хоче зробити - шукає спосіб, не хоче - причину. (с)

---------- Додано в 06:30 ---------- Попередній допис був написаний в 06:19 ----------

Та йой...
    На них гречку закупили, скоро принесуть.

---------- Додано в 06:43 ---------- Попередній допис був написаний в 06:30 ----------

Звиняйте, то ВОНА "страшно хотіла" бюджет віддати "в сільради".
    Хотіла-хотіла, а їй всі заважали.
    Я СВОЇ обіцянки зазвичай виконую і від інших того ж очікую. Від ЮЛІ - давно ніц доброго не жду: брехала, бреше, буде брехати, доки є кому.

---------- Додано в 07:05 ---------- Попередній допис був написаний в 06:43 ----------

Програму "Український прорив" зовсім забули...:empathy:
    Заглянув на Урядовий портал - ржав. :)):)):)) (дуже показова сторінка)
    А я нагадаю:

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви комусь обіцяли брехати, очевидно.

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:03 ----------

А ось тепер розкажіть про ваші способи подолання тієї причини.

10. levandivka

Я обіцяв не встрягати у суперечки з безбашенним ВОНизмом. Це помню. Виконую.

Дідьо!
    Навіть у понеділок, зранку, голову краще одягати на плечі.

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Правда то був з'їзд нелегітимної гілки БЮТу. Мало того, вони і близько не могли назбирати кворуму, то кликали туди місцеву молодь і місцевих пияків за 100 грн. відмітитися і попрісутствовать. Цим скористалися "ребята с нашего двора", які потім до пізньої ночі гуляли за ту сотню.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я її навіть на ніч не знімаю.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

Це ілюстрація до того, що, зашморг ПР, мовляв, "корисний".

13. levandivka

От, дідько!
    А я мимо пройшов...

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

І вночі агітки штампуєте?

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Це ілюстрація БЮТу: гілок купа, але куди вітер повіє - туди й хиляться.

• Подобається Подобається x 1
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви впевнені?
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/2186642.html

15. VasMT

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

П О С Т А Н О В А

10.09.2010 N 343

Призначте свого і не журіться

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Прочитали б посилання, що я вже привела:
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/2186642.html
    Думаю, що насправді ви прекрасно розумієте, що рівних ПР немає у таких от придумках:

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Неразумно считать Тимошенко "политическим трупом". Всё зависит от того, что сможет дать Украине Янукович. Если он не сможет улучшить положение, то шансы Юли поднимутся. Она ключевая фигура в украинской политике и если Запад полностью разочаруется в Януковиче, а скорее всего так оно и будет, то ставку опять сделают на неё, тем более, что больше не на кого. В случае неудачи Януковича ей очень быстро забудут все её "грехи". Когда на Востоке Украины насладятся единением со "старшим братом" и вспомнят про желудок, то и там возникнет вопрос к президенту "А он что сделал за это время?". И хорошо, если ему будет, что ответить. А как Янукович умеет вести дела - известно всем. Сделка "Черноморский флот - газ" это полный провал. А то, что он используя "административный ресурс" блокирует ей доступ к СМИ только добавляет ей очки. Надо учесть и то, что Юля быстро учится и вряд ли повторит свои ошибки...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А вони сказали майже те саме - "ми забєрьом у народа всьо єго".

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Он НЕ сможет. Потому что НЕ собрается. Если бы собирался - зачем ему давить демократию!? У него задача одна-единственная - удержаться у власти подольше, подавляя недовольных, но сохраняя видимость еврокурса, и побыстрее надёргать бабла, используя международные деньги.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Як це чудо робиться? Присилають, наприклад, для "попереджувальної розмови" пацанів з битами. Одночасно до сестри чи брата, чи батька приходить податкова міліція і т.д. Ну і так далі. Спектр заходів широкий і всесторонній.

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка б вона не була, вона дійсно провадить український курс.

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну да, вона - украинский. вiн - российский, еще один вiн - гамериканский... Когда же государство возьмет курс на свой народ? :scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)